2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Urocare kullanmıştım, son idrarı yaptıktan sonra içip yatıyorsunuz. Geçmiş olsun.

Kötü olmuş ya. Senin kocada panik atak demek S Serylady ninki gibi Ben şeker yüklemesinde bayılcam tansiyonumu ölçsünler söylede dedim eşime bişey olmaz dedi bana
Sorma ya bizimki de oyle zor oluyor iste gerci ben alistim benimkinin bu hallerine :)) seninki de cok rahat aksi gibi :))

Teşekkür ederim. Herhangi bir yan etkisi oldumu peki? İshal gibi vs.

Yok bana olmadı. Sarı akıntım olduğu için doktora gittim, idrarda eritrosit eser çıktı, kan görülmüş oluyormuş, o yüzden doktor vermişti. Bir gün arayla iki gece kullandım iyi geldi.

Kötü olmuş ya. Senin kocada panik atak demek S Serylady ninki gibi Ben şeker yüklemesinde bayılcam tansiyonumu ölçsünler söylede dedim eşime bişey olmaz dedi bana
Ben de etkilenirim ama dışıma çok belli etmem
Bir keresinde de endoskopi olması gerekiyordu muhakkak
Allahım hastaneye gittik yine kıs zamanıydı
Olamıycam ben dedi
Olduğu yere oturdu tansiyonum düştü dedi 112 ti aradı
Ben yine gittim hastanede ayran ara doktor çağır
Sonra bol telkin ile oldu
Sonrasında da beraber gülüyoruz ama o an çok komik oluyor ben minyonum boyum da 160
53 kilo idim düşünsene yanında dev gbi adam onu teselli ediyorsun S Serylady senin kocan ne yapıyor nasıl panik ?

Benimkinin suan kan vermesi gerekiyor mesela vücudunda cok kan varmis asla ikna edemiyorum. Kan vercegimiz yere yakinlasinca ben fenalastim diye yere birakiyor kendini ben senin gibi minyonum adamda 85 kilo 180 boy falan düsün mesela ben rahatsizlansam falan herkes beni birakip onla ugrasiyor bir kere evde bayilmisim ben öldüm sanmis panik atak gecirmis hayir sonrasinda cok guluyoruz da yasarken bazen acayip zor :))

I
Ilk zamanlar gayet düzenli gidiyordu kilo alimim falan bu ay cozuttum bende bir anda 3 kilo aldim toplam aldigim kilo suan 8 olmus oldu umarim 20 kilonun üstüne cikmam :// bizim bir tanidigin 33. Haftasinda bebegi 3.500 kilo idi kiza herseyi yasaklamisti doktor sonra 36. Haftasinda bebek hizla buyumeye devam ettiginden sezeryan olmustu fazlasi da kötü azi da ķötü iste demekki

Sorma ya bizimki de oyle zor oluyor iste gerci ben alistim benimkinin bu hallerine :)) seninki de cok rahat aksi gibi :))
Evet canım öyle valla bebişte öyle olcak heralde doktor karnımı delcekti nerdeyse genede kolunu yüzünden çekmedi parmaklarını bile kıpırdatmıyo diyo doktor galesiz olcak kesin :)

Urocare 1 kere kullandim son idrara ciktiktan sonra içmek sonrada 4 5 saat en az idrara cikmamak gerekiyor mumkunse tabi sabaha kadar onun bir zarari olmadi canim bana 3. Ayimi doldurmadan kullanmistim hatta gynoferro banada yazdi ve o ilaca sadece 1 hafta dayanabildim cok bulanti yapti bende birde bana sabah ac karnina 1 bardak suya az limon sikarak ic ilaci demişti oncesinde ve sonrasinda da 2 saat süt ve süt ürünleri tüketme demisti bilgin olsun

Yok bana olmadı. Sarı akıntım olduğu için doktora gittim, idrarda eritrosit eser çıktı, kan görülmüş oluyormuş, o yüzden doktor vermişti. Bir gün arayla iki gece kullandım iyi geldi.
Anladım canım inşallah banada iyi gelir ben ne çıktı hiç bilmiyorum ama demekki verdiğine göre kullanmam gerekiyor.

Evet canım öyle valla bebişte öyle olcak heralde doktor karnımı delcekti nerdeyse genede kolunu yüzünden çekmedi parmaklarını bile kıpırdatmıyo diyo doktor galesiz olcak kesin :)
Bizimki hic durmuyor iki sn düsün doktor en son sey dedi arada bir uyuyun yada sakin kalinki oda dinlensin simdi bir vuruyor bir vuruyor dün korkuttu beni tam.uykuya dalacagim bir vurdu :)) kurban olurum oglum az uyu diye dua ediyorum artik dinlensin diye :))

Evet biraz bulantı yapıyomuş bende gün arasında yemekten önce içiyim diye düşündüm belki sabah aç karnına içersem daha midemi bulandırır gibi.

Doğunca senide uyutmucak desene hiç :) benimki düz yattığımda meyve balık gibi şeyler yesem hareket ediyo bide gece yatcağım zaman oda çok değil yani uslu olcak heralde diyorum

Doğunca senide uyutmucak desene hiç :) benimki düz yattığımda meyve balık gibi şeyler yesem hareket ediyo bide gece yatcağım zaman oda çok değil yani uslu olcak heralde diyorum
Senin esine cekerse uslu olacak gibi :)) benim esimde cok hareketlidir bizimki ona benzeyecek bence :)) benim ki karnim acken de yemek ye diye vuruyor :))

Aynı ya valla
Dr dedi bugün sen erkek olacakmışsın o kadın diye
Bizim için zor arkadasım napalım

Benimkini de kan tutuyo damarlar çok belli olunca bile içi geçiyo

Kızlar bu ürünü almamız gerekir mi bayağı da pahalı alıp kullanmazsak üzülürüm kullananlar da bayağı memnunmuş

Eklentiler

• 53A23D62-5B17-40B4-859A-64F0E679A2F1.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar alakası yol ama gebeliğimde damak tadım da baya hassaslaştı konu ve tad alma konusunda. Bimin binvezir marka kaşarı var kesinlikle tavsiye ederim. Ne sütaş ne içim ne pınar. Süt kokuyo resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…