2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim doktorum demir ilacı olarak oligofer fol yazdı hem tadı güzel hem de bulantı yapmıyor. En az yan etki yapanlardan dedi içinde folik asit de var. Tabi ben hiç düzenli kullanmadım :))
Benimkinin içinde de folik asit varmış canım eğer bulantı yaparsa seninkini sorarım bi doktora çok sağol :)

Yaaa ne çok sevindiim Allah gönlüne göre verdi bak görüyomusunn. İkiside evlat ama insan gerçekten farklı istiyor bide kız evladın yeri başka derler senin adına çok sevindim canım
Kesinlikle öyle canım çok farklı bi duygu partiden önce nasıl tepki veririm acaba dedim pembeleri görünce baya bi ağladım

Oy kıyamam ya eşin naptı peki? Bide kimler vardı ne tahmin ediyolardı çok heycanlı :))
Çoğunluk erkek hissediyorsu eşim kp kv hep erkek dedi en başından beri sanki kesinmiş gibi erkek dediği için büyük şok yaşadı büyük süpriz oldu dedi çok sevindi eşimin halası yengesi kendi arkadaşlarım kız kardeşim yengem eşimin babannesi en yakınlarım wardı

Aynı ya valla
Dr dedi bugün sen erkek olacakmışsın o kadın diye
Bizim için zor arkadasım napalım
Hahahaha gercekten oyle ben de kolay yikilmam yani soguk kanli bir insanim acil durumlarda falan. Kendi panik bazen beni bile panikletiyor doktorum son zamanlarda doguma yakin yaninizda birileri olsun dedi düsün zor evet ama 10 sene oldu benim alistimda bir yandan

Bide benden baya bi geridesin bu aylara gelince napıcak seninki kim bilir :))
Doktorum uyuyabiliyorken uyu diyor :)) ilerde de boyle hareketli olursa uyuyamazsin uyandirir diyor bakalim gorecegiz :)) sizinki bizimkinden 3 4 hafta kadar büyük dogum bayramami denk geliyor senin ?

Ben de tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Oncesinde kullandigim vitaminler ve hormonlar sisirdi beni de. 58 kilo idim. Gebeligin ikinci ayinda 68 ciktim. bu kiloyu tedavi surecinde aldim. Gecen ay tartildigimda 72 idim. Bakalim haftaya kac çıkacak. 80le bitirsem sukredicem galiba. Boyum 170 o kadar goze batmiyor ama vucudum alışmadı bu kiloya surekli nefes nefese kalıyorum ve nabzim hep 110-120 arasi

Anladım canım inşallah bende bulantı yapmaz. Hap kullanmaktan nefret ederim normalde ama işte doğuma kadar dişimizi sıkıcaz.

Bende günde 4 ayri hap kullanıyorum canım..

ve sabah 6.30 da uyanıyorum biri için..
Dediğin gibi bebeğim sağlıklı olsun da şikayetim yok doğuma kadar..

Sanki gıcıklık olsun diye erkek demişler gibi. Benim kayınvalide de şimdiden senin ikincide erkek olur bak gör diyor aman boşver herkesi allah senin gönlüne göre verdiya en güzeli bu canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…