Biz ebebekten joie alcaz 980 lira gibi bir fiyatı var arkadaşım doğar doğmaz koydu bebeğini şuan 10 aylık civarı hala çok güzel kullanıyorlar . Gaz için bile titreşimi var çoğu eşyasından pahalı olacak Ama alıştırırsak değer :)
Kızlar alakası yol ama gebeliğimde damak tadım da baya hassaslaştı konu ve tad alma konusunda. Bimin binvezir marka kaşarı var kesinlikle tavsiye ederim. Ne sütaş ne içim ne pınar. Süt kokuyo resmen.
Eşim ilaçlarımı almış. Bi tane kan ilacı yazmış adı gynoferon. İki tanede enfeksiyon için yazmış biri Enfexia diğeride urocare. Kullanan varmı aranızda? Urocare tek kullanımlık toz ilaç yatmadan önce içilmesi gerekiyormuş. Aslında içim hiç rahat değil ama doktor gerek duyduğuna göre demekki içmem lazım
2 dakika acikiyorum kalk ye diye gumbur gumbur ittiriyor beni yiyorum bu defa hadi oyun oynayalim diye zipliyor gecede tekmelerle uyandırıyor. Bide bu hafta yine ayaklari asagida ayagiyla vursa acıyor yumruk atsa yukarida karnim zipiliyor esimle kizimda oyuncak gibi karnimi izliyor.ee bu cocuk hic uyumuyor yani dogunca uyur lutfen uyusun ablasi gibi uykuyla alakasi olmazsa yandim ben
2 dakika acikiyorum kalk ye diye gumbur gumbur ittiriyor beni yiyorum bu defa hadi oyun oynayalim diye zipliyor gecede tekmelerle uyandırıyor. Bide bu hafta yine ayaklari asagida ayagiyla vursa acıyor yumruk atsa yukarida karnim zipiliyor esimle kizimda oyuncak gibi karnimi izliyor.ee bu cocuk hic uyumuyor yani dogunca uyur lutfen uyusun ablasi gibi uykuyla alakasi olmazsa yandim ben
Benimki de bir kac gundur sabahlari tekmeliyor acim diye yapıyor diye dusunuyordum. Demekki seninki de oyle
Önceleri sadece yemek sonrası zipliyodu simdi acikinca da yapiyor
Fiyat sıkıntı değil canım da prima nın içinde alkol olduğunu okudum o yüzden almak istemedim ama bebegimin teni belki ona uyumlu da olucak o zaman mecbur alırım sanırım
Eşim ilaçlarımı almış. Bi tane kan ilacı yazmış adı gynoferon. İki tanede enfeksiyon için yazmış biri Enfexia diğeride urocare. Kullanan varmı aranızda? Urocare tek kullanımlık toz ilaç yatmadan önce içilmesi gerekiyormuş. Aslında içim hiç rahat değil ama doktor gerek duyduğuna göre demekki içmem lazım
Kan ilacını ben kullanıyorum..
Sut ürünleri ile birlikte alma yemekten hemen sonra alma 2 saat geçsin..
Sabah aldığın başka ilaç varsa onu öğleden sonra al..
Benim doktorum bunlara dikkat etmem gerektiğini söyledi.
Alışana kadar midem bulandı zorlandım ama doktorum değiştirmedi kullanman gerekiyor diye..
Benimki de bir kac gundur sabahlari tekmeliyor acim diye yapıyor diye dusunuyordum. Demekki seninki de oyle
Önceleri sadece yemek sonrası zipliyodu simdi acikinca da yapiyor
Tedavi çok kilo aldırıyo canım bende 68lerdeyim tüp bebek tedavi sonrası 85lerdeyim ki tedavi görürken diyetisyenimle ilerledim günlük 10km yurudum ama şiştim doktorum doğuma kadar 6 kilo alma hakkın var bunu aşma dedi. Dikkat ediyorum InşAllah aşmam
Kan ilacını ben kullanıyorum..
Sut ürünleri ile birlikte alma yemekten hemen sonra alma 2 saat geçsin..
Sabah aldığın başka ilaç varsa onu öğleden sonra al..
Benim doktorum bunlara dikkat etmem gerektiğini söyledi.
Alışana kadar midem bulandı zorlandım ama doktorum değiştirmedi kullanman gerekiyor diye..
Benim doktorum demir ilacı olarak oligofer fol yazdı hem tadı güzel hem de bulantı yapmıyor. En az yan etki yapanlardan dedi içinde folik asit de var. Tabi ben hiç düzenli kullanmadım :))