Bende günde 4 ayri hap kullanıyorum canım.. ve sabah 6.30 da uyanıyorum biri için..
Dediğin gibi bebeğim sağlıklı olsun da şikayetim yok doğuma kadar..
Sanki gıcıklık olsun diye erkek demişler gibi. Benim kayınvalide de şimdiden senin ikincide erkek olur bak gör diyor aman boşver herkesi allah senin gönlüne göre verdiya en güzeli bu canım :))
Ben de tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Oncesinde kullandigim vitaminler ve hormonlar sisirdi beni de. 58 kilo idim. Gebeligin ikinci ayinda 68 ciktim. bu kiloyu tedavi surecinde aldim. Gecen ay tartildigimda 72 idim. Bakalim haftaya kac çıkacak. 80le bitirsem sukredicem galiba. Boyum 170 o kadar goze batmiyor ama vucudum alışmadı bu kiloya surekli nefes nefese kalıyorum ve nabzim hep 110-120 arasi
Aynen canım artı birde sprey d vitamini var :) her öğün sonrası ilaç dolu 6.30 dan ac karnima başlayıp bütün güne yaydim.. çantalarıma yedekledim unutursam diye..
Anneme birer kutu bıraktım :)
Bende alıştım zor olsa da..
Ben de tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Oncesinde kullandigim vitaminler ve hormonlar sisirdi beni de. 58 kilo idim. Gebeligin ikinci ayinda 68 ciktim. bu kiloyu tedavi surecinde aldim. Gecen ay tartildigimda 72 idim. Bakalim haftaya kac çıkacak. 80le bitirsem sukredicem galiba. Boyum 170 o kadar goze batmiyor ama vucudum alışmadı bu kiloya surekli nefes nefese kalıyorum ve nabzim hep 110-120 arasi
Ay o nabız çok kötü. Ben zaten kiloluydum bi de aldım acuk. O nabzımı damarımın atışını hissediyorum. 130lara çıktı bi gün acile gittim holter falan takıldı. Bi de benim ailede kalp ırsi diye özellikle üstüne düştüm. Allah kısmet ederse başlayabileceğim en kısa zamanda direkt spora başlamayı düşünüyorum. Ama şuan bebek yukarı çıktığı ve büyüdüğü için vücut fazla kan pompalandığından nabız yükseliyomuş
Tedavi çok kilo aldırıyo canım bende 68lerdeyim tüp bebek tedavi sonrası 85lerdeyim ki tedavi görürken diyetisyenimle ilerledim günlük 10km yurudum ama şiştim doktorum doğuma kadar 6 kilo alma hakkın var bunu aşma dedi. Dikkat ediyorum InşAllah aşmam
Evet ben de hamile olduğumu öğrendiğimde zaten 6-7 kilo almıştım
Ben de 80 i bulacağım sanirim
Bebeklerimiz sağlıklı gelsin de veririz ne yapalım canım ins
Hahahaha gercekten oyle ben de kolay yikilmam yani soguk kanli bir insanim acil durumlarda falan. Kendi panik bazen beni bile panikletiyor doktorum son zamanlarda doguma yakin yaninizda birileri olsun dedi düsün zor evet ama 10 sene oldu benim alistimda bir yandan
Biz ebebekten joie alcaz 980 lira gibi bir fiyatı var arkadaşım doğar doğmaz koydu bebeğini şuan 10 aylık civarı hala çok güzel kullanıyorlar . Gaz için bile titreşimi var çoğu eşyasından pahalı olacak Ama alıştırırsak değer :)
Evet canım düzenli kullan .. bi süre sıkacağz dişimizi napalım.. benim demir ilacı dengemi bozdu baya tuvalet düzenim fln etkilendi hep inşallah sende öyle olmaz
Aynen canım artı birde sprey d vitamini var :) her öğün sonrası ilaç dolu 6.30 dan ac karnima başlayıp bütün güne yaydim.. çantalarıma yedekledim unutursam diye..
Anneme birer kutu bıraktım :)
Bende alıştım zor olsa da..
Maşallah sana :) peki kilo almanı etkiledimi gebelikte alınan vitamin hapları kilo aldırıyo diyolar o yüzden kullanasım yoktu açıkcası ama bebeğim için kullanıcam artık
Maşallah sana :) peki kilo almanı etkiledimi gebelikte alınan vitamin hapları kilo aldırıyo diyolar o yüzden kullanasım yoktu açıkcası ama bebeğim için kullanıcam artık
Yok canım fazla etkilemedi başta bir karşıklık oldu ama doktorun tartısı yanlış çıktı.. En son 1 ay önce tartildim 3 kilo almıştım o zamana kadar... 1 aydır tartilmiyorum pazartesi tartilacagim ama karnım büyüdü sadece pek kilo aldım denemez..
Ilk zamanlar gayet düzenli gidiyordu kilo alimim falan bu ay cozuttum bende bir anda 3 kilo aldim toplam aldigim kilo suan 8 olmus oldu umarim 20 kilonun üstüne cikmam :// bizim bir tanidigin 33. Haftasinda bebegi 3.500 kilo idi kiza herseyi yasaklamisti doktor sonra 36. Haftasinda bebek hizla buyumeye devam ettiginden sezeryan olmustu fazlasi da kötü azi da ķötü iste demekki