2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Bende günde 4 ayri hap kullanıyorum canım..

ve sabah 6.30 da uyanıyorum biri için..
Dediğin gibi bebeğim sağlıklı olsun da şikayetim yok doğuma kadar..

Hadi ya evet az kaldı sayılır zaten eskiden hap yutamazdım ben hiç bi hap için yarım saat uğraşırdım ama başa gelince çekiliyor işte.

Sanki gıcıklık olsun diye erkek demişler gibi. Benim kayınvalide de şimdiden senin ikincide erkek olur bak gör diyor aman boşver herkesi allah senin gönlüne göre verdiya en güzeli bu canım :))
Ya sorma rüyasında görmüş kv ben biliyorum zaten erkek olcak diyodu herkeş şaşırdı. Çok şükür istediğim oldu

Benimde nabzim 100 un üstünde
Sorun olurmu acaba

Hadi ya evet az kaldı sayılır zaten eskiden hap yutamazdım ben hiç bi hap için yarım saat uğraşırdım ama başa gelince çekiliyor işte.

Aynen canım artı birde sprey d vitamini var :) her öğün sonrası ilaç dolu 6.30 dan ac karnima başlayıp bütün güne yaydim.. çantalarıma yedekledim unutursam diye..
Anneme birer kutu bıraktım :)
Bende alıştım zor olsa da..

Ay o nabız çok kötü. Ben zaten kiloluydum bi de aldım acuk. O nabzımı damarımın atışını hissediyorum. 130lara çıktı bi gün acile gittim holter falan takıldı. Bi de benim ailede kalp ırsi diye özellikle üstüne düştüm. Allah kısmet ederse başlayabileceğim en kısa zamanda direkt spora başlamayı düşünüyorum. Ama şuan bebek yukarı çıktığı ve büyüdüğü için vücut fazla kan pompalandığından nabız yükseliyomuş

Evet ben de hamile olduğumu öğrendiğimde zaten 6-7 kilo almıştım
Ben de 80 i bulacağım sanirim
Bebeklerimiz sağlıklı gelsin de veririz ne yapalım canım ins

Ben de hastanede ilk gece eşim kalsın yanımda diyordum ama bugün tereddüte düştüm

Maşallah sana :) peki kilo almanı etkiledimi gebelikte alınan vitamin hapları kilo aldırıyo diyolar o yüzden kullanasım yoktu açıkcası ama bebeğim için kullanıcam artık

Maşallah sana :) peki kilo almanı etkiledimi gebelikte alınan vitamin hapları kilo aldırıyo diyolar o yüzden kullanasım yoktu açıkcası ama bebeğim için kullanıcam artık
Yok canım fazla etkilemedi başta bir karşıklık oldu ama doktorun tartısı yanlış çıktı.. En son 1 ay önce tartildim 3 kilo almıştım o zamana kadar... 1 aydır tartilmiyorum pazartesi tartilacagim ama karnım büyüdü sadece pek kilo aldım denemez..

Ayy evet ya, 15'in üzerinde kilo alınca sezeryan olma ihtimali %20-30 artar diye okudum ben. Çocuk fazla kilo alınca da dediğin gibi sıkıntı.

Fotoda gordum canim senin sectigin renkler cok seker. Odasinda gri pembe renkler kullanicam o yuzden uysun istiyorum. Kac gunde geldi siparisin hatirliyor musun
Çok çabuk geldiğini hatırlıyorum. Hatta beklemiyordum. Bir gün sabahtan siparişi verdik, ertesi gün öğleden sonra geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…