Ben hep penye hem balenli aldım canım penyeler ev için yada bol giyindigim zaman diğeri de dar giydiğim zaman diye düşündüm normalde 75 kullanıyorum 80 aldım daha yeni kullanmaya başladım sanırım yeterli gelecek bu beden banaYa kızlar bulunduğunuz şehirde outlet mağaza var mı ?Hiç fiyat karşılaştırması yaptınız mı ?Ben bugün outlet olan bir avmye gittim ancak fiyatlar normal mağaza ile aynı,çoğu yer yeni sezonu da açmaya başlamış.Mesela outlet mantığınız ne diyorum,fırsat köşesinden alışveriş yapabilirsiniz diyorlar.Fırsat köşesinde de hiçbir şey yok.Yine en uygun online mağazacılık,ordan almak daha mantıklı.Bir de emzirme sütyeni aldınız mı?Penye mi alıyım,destekli mi?Ben 75 ile başladım ama artık sıkmaya başladı,85 alsam çok mu büyük gelir ?
Ben iyi hissediyorum sükür oglan da kiprasiyor moralim iyi kuzum cikacagim birazdan cok sükürAh kuzum ya çok geçmiş olsun iyi ki yalnız değilsin evde şimdi nasılsın peki
Geçmiş olsun nasıl oldun merak ettim canımCanim cok geçmis olsun sagliklidir insallah bebis aklina takmamaya calis elinden geldigince biliyorsun senin üzüntünü stresini hissediyor :// bizde hastanedeyiz ben oglen düsüp bayilmisim esimin annesi ambulans cagirmis ogleden beri burdayim tetkik falan yaptilar tansiyon oldugu dusunuluyor bakalim :/
Esimin annesinin üzerine düstum canim biyere carpmadim cok sükürAyy cannım nasıl yaa üzüldüm şimdi diklat et kendini çarpmış mısın bir yere iyi misin
Iyiyim canim cok sükur kan degerlerimin dustugunden yada tansiyondan suphelendiler birazdan cikarim saniyorum doktoru bekliyorum doguma gittiGeçmiş olsun nasıl oldun merak ettim canım
Canım sanada çok geçmiş olsun İnşâAllah sağlıklıdır yavrularımız.Benim de bugün detaylım vardı canım, 3 gün önce acilde devlet hastanesindeki dr biraz detaylı bakmış ve benim bebeğimin de kalbinde parlaklık olduğunu görmüştü ordaki dr bunu gördüğümüz bebekler genelde sağlam doğar ama down sendromlu bebeklerde de görülür Tek başına bunu görmemiz çok birşey ifade etmior bu parlaklıktan 2-3 tane olsa yada başka belirti olsa daha çok şüphelenirdik ama bence bebeğinin bişeyi yok dedi. Bugün Recep Has a gittim o da rapora yazmış ama bundan bahsetmedi bile bebeğin gayet sağlıklı gözküyor istersen fetal dna testi yaptırabilirsin ama bence gerek yok dedi ki benim de ikili testim negatif çıkmıştı ama biyokimyasal riskim yüksekti. Ben kaç gündür araştırıorum pek kötü birşeye rastlamadım genelde sapasağlam doğmuş böyle bebişler üZülme lütfen inşallah herşey güzel olacak
Tekrar geçmiş olsun canım. Sende çok dikkat et kendine yavrularımız da bizde Allah'a emanet olalımBen bayadir iyiydim canim ne oldu anlamadik dustü mü ciktimi bakiyorlar daha bisey solemediler ssk ya burasi yatirdilar bakiyorlar sana da birsey solemiyorlar esimi de almiyolar iceri sinirlerim oynadi :// biz iyi olalim ki önce bebisler de iyi olsun lütfen dikkat et kendine olur mu? Bebis sagliklidir Allahin izniyle onlar bizden daha güclüler
Canım seninde mi risk çıkmıştı ikilide unutmuşum benim1:50 çıkmıştı ikili :/ ay sorma bulantım hala var sabah hastaneye gitmeden önce evde zofer içip biraz kahvaltı yapıp çıktık yola Cerrahpaşa'ya bir trafik vardı sorma 10 dklık yer normalde tam bi saate gittik mahvoldum midem çok bulandıStrongmom_ canım seninle günümüz aynı ikili sonucumuz aynıydı bulantımız da uzun sürdü :/ biz gönüllerimizi ferah tutalım bebeklerimiz sağlıcakla gelsin inşallah
S Serylady canım geçmiş olsun nasıl oldun şimdi ?
Ya kuzum doktor bana da regenesis al demişti kaç hafta oldu unuttuk alamadık yarın alayım bendeİlacını yazmış herkes ben neredeyse 1 yıl folio diye bir folik asit kullanmıştım. Arada kürtaj oldum sonra yine hamile kalınca bu gebelikte direkt multivitamin başladı doktor. Yaklaşık 6. Haftadan beri regenesis max kullanıyorum. Bunu kullanıyorum diye decavit vermemişti doktor 12. Haftada ikili tarama zamanı gynoferon vermişti çok bulantım olunca bırak kullNma şimdilik demişti bakalım 27 şubatta ayrıntılı ultrason var ne diyecek
çok sağolSen yüreğini ferah tut canım inşallah sağlıklıdır bebiş herşey Allah'tan hepimizin bebişleri Allah a emanet bunu da unutma
Hala orada mısın canım Allah yardımcın olsun. Birde eşleri içeri almamaları çok gıcık bişe :/Iyiyim canim cok sükur kan degerlerimin dustugunden yada tansiyondan suphelendiler birazdan cikarim saniyorum doktoru bekliyorum doguma gitti
Ayy kuzum ya geçmiş olsunEsimin annesinin üzerine düstum canim biyere carpmadim cok sükürkadinin odu patlamış. o ayri
Benim o :) bugün sürünerek uyandım 32 de izne ayrılacağın Allah tan :)Günaydın sabah kalkıp işe gitmek yoğun çalışmak her geçen gün daha da zor geliyor ya var mı çalışan hamişler
Çok şükür canım Allah bı daha yaşatmasın inşallahBen iyi hissediyorum sükür oglan da kiprasiyor moralim iyi kuzum cikacagim birazdan cok sükür
Canım Recep bey de gördü fakat bundan bize bahsetmedi rapora yazılması için söylerken duyduk çıkışta eşim sormuş o önemli birşey değil demiş canım. Herşeyini çok detaylı inceledi hepsine normal dedi, suyum biraz fazlaymış sadece ailede şeker hastası var mı diye sordu ve kaç kilo aldığımı sordu, rapora yazmış diyabet tetkiki önerilir diye. Yarın druma gideceğim raporu göstermeye, fetal eko çektirmem gerekiyor mu diyeceğim bakalım ne diyecek haber veririm sana da.Canım sanada çok geçmiş olsun İnşâAllah sağlıklıdır yavrularımız.
Tam anlayamadım Recep has'ta görmüş mü kalpteki parklığı ? Yoksa öbür doktor yanlış mı görmüş. Şimdi benim ikilide de Yüksek risk çıkınca iyice inceledi yüzü dönüktü arkaya doğru kendi doktorum burun kemiği ölçüsünede baksın dedi ama uygun pozisyonda olmadığı için bakamadı.
Tekrar geçmiş olsun canım. Sende çok dikkat et kendine yavrularımız da bizde Allah'a emanet olalım
Canım seninde mi risk çıkmıştı ikilide unutmuşum benim1:50 çıkmıştı ikili :/ ay sorma bulantım hala var sabah hastaneye gitmeden önce evde zofer içip biraz kahvaltı yapıp çıktık yola Cerrahpaşa'ya bir trafik vardı sorma 10 dklık yer normalde tam bi saate gittik mahvoldum midem çok bulandı
Sen ne zaman gideceksin detaylıya?
Ya kuzum doktor bana da regenesis al demişti kaç hafta oldu unuttuk alamadık yarın alayım bende
çok sağol
İnşâAllah canım
Çok şükür canım MâşâAllah. Bende Recep hocaya gitmeyi çok istedim ama bu sene ki muayene ücreti çok yüksek geldi geçen sene arkadaşlar 450₺ civarı yaptırdı bu sene 850₺ olmuş galiba değil mi?Canım Recep bey de gördü fakat bundan bize bahsetmedi rapora yazılması için söylerken duyduk çıkışta eşim sormuş o önemli birşey değil demiş canım. Herşeyini çok detaylı inceledi hepsine normal dedi, suyum biraz fazlaymış sadece ailede şeker hastası var mı diye sordu ve kaç kilo aldığımı sordu, rapora yazmış diyabet tetkiki önerilir diye. Yarın druma gideceğim raporu göstermeye, fetal eko çektirmem gerekiyor mu diyeceğim bakalım ne diyecek haber veririm sana da.
Ben özellikle açık güvenilir yerden yenilen dondurmanın faydalı olduğunu duymuştum tabi abartmamak şartıyla. Açıkçası şöyle Nisan gelse de her gün yesem diye iple çekiyorum. Çok kötü hasta oldum bu kış ondan eşim şu an yememe izin vermiyorHamile oldugumu biliyorum sagliksiz beslenmeye bayilirim bebegime yazik mi oek umursamam tesekkur ederim
Çok geçmiş olsun, iyi misin şimdi ?Canim cok geçmis olsun sagliklidir insallah bebis aklina takmamaya calis elinden geldigince biliyorsun senin üzüntünü stresini hissediyor :// bizde hastanedeyiz ben oglen düsüp bayilmisim esimin annesi ambulans cagirmis ogleden beri burdayim tetkik falan yaptilar tansiyon oldugu dusunuluyor bakalim :/
Bana kizimda doktorum onermisti yazin deli sicaklarina gelmisti son aylarim : )simdi ben 2 3 gun kilo kilo yiyince bi dedim eyvah durdurun benide neyse ki gecti o his az az yerim artik.Ben özellikle açık güvenilir yerden yenilen dondurmanın faydalı olduğunu duymuştum tabi abartmamak şartıyla. Açıkçası şöyle Nisan gelse de her gün yesem diye iple çekiyorum. Çok kötü hasta oldum bu kış ondan eşim şu an yememe izin vermiyor
Gelsin ben bide o sekilde atarim bakarsin : )Çok hoş ya odasını dizeyim de totişimin,yaptırmak istiyorum bundan
Ailede olmasi tetikliyor ama olmasida gerekmiyor.ben kizimda muthis kilo aldim yoktu seker bu defada hizli kilo aldim ama kilodan degilde ayaklarim sisiyordu bide yasim 35 bu defa ihtimal çıkabilir diyordum cok sukur cikmadi.ins seninde cikmaz.Kızlar ben bir de bu şeker olayını anlamadım, dr kaç kilo aldın dedi 2,5 kilo aldım şimdiye kadar ve safra kesemde taş olduğu için zaten dikkatli besleniyorum ailemde kimsede de şeker yok, eğer şeker çıkarsa diyet yapmak gerekiormuş zaten ben öyle besleniyorum nerden çıktı bu durum anlamadım var mı başına gelen ya da bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?