2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben hep penye hem balenli aldım canım penyeler ev için yada bol giyindigim zaman diğeri de dar giydiğim zaman diye düşündüm normalde 75 kullanıyorum 80 aldım daha yeni kullanmaya başladım sanırım yeterli gelecek bu beden bana

Geçmiş olsun nasıl oldun merak ettim canım

Canım sanada çok geçmiş olsun İnşâAllah sağlıklıdır yavrularımız.
Tam anlayamadım Recep has'ta görmüş mü kalpteki parklığı ? Yoksa öbür doktor yanlış mı görmüş. Şimdi benim ikilide de Yüksek risk çıkınca iyice inceledi yüzü dönüktü arkaya doğru kendi doktorum burun kemiği ölçüsünede baksın dedi ama uygun pozisyonda olmadığı için bakamadı.

Tekrar geçmiş olsun canım. Sende çok dikkat et kendine yavrularımız da bizde Allah'a emanet olalım

Canım seninde mi risk çıkmıştı ikilide unutmuşum benim1:50 çıkmıştı ikili :/ ay sorma bulantım hala var sabah hastaneye gitmeden önce evde zofer içip biraz kahvaltı yapıp çıktık yola Cerrahpaşa'ya bir trafik vardı sorma 10 dklık yer normalde tam bi saate gittik mahvoldum midem çok bulandı
Sen ne zaman gideceksin detaylıya?
Ya kuzum doktor bana da regenesis al demişti kaç hafta oldu unuttuk alamadık yarın alayım bende
Sen yüreğini ferah tut canım inşallah sağlıklıdır bebiş herşey Allah'tan hepimizin bebişleri Allah a emanet bunu da unutma
çok sağol
İnşâAllah canım

S Serylady canım geçmiş olsun bende de var sanırım bi tansiyon sıkıntısı geçen 2 gün çok halsizdim gözüm kararıp duruyordu bir kere hastanede düştüm bayıldım kimse de demedi bi tansiyonunu ölçelim diye geçen gene gözüm karardı korktum düşüp bayılıcam diye neyse ki oturup bi su içinde geçti kötü oluyor ya bide evde tek başımayız hafta sonu da olduğundan eczane falan da yoktu gidip baktıramadım hastaneye zaten gidemezdim aslında o an bakılmak lazım tansiyona inşallah bulurlar sebebini

Canım Recep bey de gördü fakat bundan bize bahsetmedi rapora yazılması için söylerken duyduk çıkışta eşim sormuş o önemli birşey değil demiş canım. Herşeyini çok detaylı inceledi hepsine normal dedi, suyum biraz fazlaymış sadece ailede şeker hastası var mı diye sordu ve kaç kilo aldığımı sordu, rapora yazmış diyabet tetkiki önerilir diye. Yarın druma gideceğim raporu göstermeye, fetal eko çektirmem gerekiyor mu diyeceğim bakalım ne diyecek haber veririm sana da.

Kızlar ben bir de bu şeker olayını anlamadım, dr kaç kilo aldın dedi 2,5 kilo aldım şimdiye kadar ve safra kesemde taş olduğu için zaten dikkatli besleniyorum ailemde kimsede de şeker yok, eğer şeker çıkarsa diyet yapmak gerekiormuş zaten ben öyle besleniyorum nerden çıktı bu durum anlamadım var mı başına gelen ya da bilgisi olan

Çok şükür canım MâşâAllah. Bende Recep hocaya gitmeyi çok istedim ama bu sene ki muayene ücreti çok yüksek geldi geçen sene arkadaşlar 450₺ civarı yaptırdı bu sene 850₺ olmuş galiba değil mi?

Hamile oldugumu biliyorum sagliksiz beslenmeye bayilirim bebegime yazik mi oek umursamam tesekkur ederim
Ben özellikle açık güvenilir yerden yenilen dondurmanın faydalı olduğunu duymuştum tabi abartmamak şartıyla. Açıkçası şöyle Nisan gelse de her gün yesem diye iple çekiyorum. Çok kötü hasta oldum bu kış ondan eşim şu an yememe izin vermiyor

Çok geçmiş olsun, iyi misin şimdi ?

Bana kizimda doktorum onermisti yazin deli sicaklarina gelmisti son aylarim : )simdi ben 2 3 gun kilo kilo yiyince bi dedim eyvah durdurun benide neyse ki gecti o his az az yerim artik.
Aa hasta olduysan yeme azcik bekle.yediginde de bol ilik su ic.bir arkadas dun bana bekletip ye dedi bide

Ailede olmasi tetikliyor ama olmasida gerekmiyor.ben kizimda muthis kilo aldim yoktu seker bu defada hizli kilo aldim ama kilodan degilde ayaklarim sisiyordu bide yasim 35 bu defa ihtimal çıkabilir diyordum cok sukur cikmadi.ins seninde cikmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…