Gelmiş geçmiş olsun canım benimde tansiyon hep düşük geçen markette bayıldım bendeIyiyim canim cok sükur kan degerlerimin dustugunden yada tansiyondan suphelendiler birazdan cikarim saniyorum doktoru bekliyorum doguma gitti
Oyy kiyamam sana nasilsin simdi neden olmus.bazen sebepsizde oluyormus bayilmalar kan basinci arttigi icin.ins sebepsiz basit birseydirEsimin annesinin üzerine düstum canim biyere carpmadim cok sükürkadinin odu patlamış. o ayri
Geçen dayanamadım bi yedim de kesmedi valla :) Şu an başlasam ben de bi kutu yerim de işte hastalanırsam dilinden kurtulamam, ben de az erimiş severim, Nisan’ı iple çekiyorum :) diğer tatlılara göre daha masum diye biliyorum ben deBana kizimda doktorum onermisti yazin deli sicaklarina gelmisti son aylarim : )simdi ben 2 3 gun kilo kilo yiyince bi dedim eyvah durdurun benide neyse ki gecti o his az az yerim artik.
Aa hasta olduysan yeme azcik bekle.yediginde de bol ilik su ic.bir arkadas dun bana bekletip ye dedi bide
Balenli almistim ben en baslarda ama simdilerde karnim cok yukari cikinca memelere bitisik neredeyse rahatsiz ediyor penye takiyorumSaol canım ya ben de bir beyaz,bir siyah alıyım .Bu ay kendi ihtiyaçlarımı alıcam,al al bitmiyor yoksa
Ins hic 1 seycigi yoktur bebeginin.fetal eko yu daha erkene alamaz misin simdi 2 hafta beklemek seni strese sokacakKızlar merhaba
Bugün detaylımız vardı kalpte parlaklık var dedi doktor fetal eko çektirmemi söyledi. İki hafta sonraya randevu aldım canım sıkıldı birazikili testimiz zaten çok yüksekti. Ve bu parlaklık sağlıklı çocuklarda da kromozom bozukluğu olanlarda da olabiliyormuş ama kromozom bozukluğu olanlarda daha sık görülüyormuş İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim fetal eko öncesi yorum yapamam dedi. Hayırlısı olsun İnşâAllah
Ayyy çok zormuş hamilelik Ya bel ağrısı,göğüs ağrısı,göğüslerde büyüyor 1 saat içerisinde evde 3 kere yerimi değiştirdimBalenli almistim ben en baslarda ama simdilerde karnim cok yukari cikinca memelere bitisik neredeyse rahatsiz ediyor penye takiyorum
Evet canım 850 tlydi. Harika bir dr gerçekten ama devlet hastanesinde bakan drun söylediklerini söyledi bana sonuç olarak. Fetal eko ne zaman çektirceksin peki canım?Çok şükür canım MâşâAllah. Bende Recep hocaya gitmeyi çok istedim ama bu sene ki muayene ücreti çok yüksek geldi geçen sene arkadaşlar 450₺ civarı yaptırdı bu sene 850₺ olmuş galiba değil mi?
Ödemim falan da yok hamiş olduğum bile belli olmuyor, inşallah çıkmaz canım saol.Ailede olmasi tetikliyor ama olmasida gerekmiyor.ben kizimda muthis kilo aldim yoktu seker bu defada hizli kilo aldim ama kilodan degilde ayaklarim sisiyordu bide yasim 35 bu defa ihtimal çıkabilir diyordum cok sukur cikmadi.ins seninde cikmaz.
Ya simdi ayaklari asagida vurdugunda cok aciyor cikacak gibi aglayacagim nerdeyse sonra diyorum ki kizim yukari vurdugunda kaburgalarim kirilacak gibi oluyordu hangisi iyi acaba : )Ayyy çok zormuş hamilelik Ya bel ağrısı,göğüs ağrısı,göğüslerde büyüyor 1 saat içerisinde evde 3 kere yerimi değiştirdim
İNŞÂALLAH canım. Çok stres yapmamaya çalışıyorum şu an için. Fetal ekoyu çeken doktorun özel muayenehanesi varmış Cerrahpaşa'dan geldim deyince indirim yapıyormuş çok düşünürsem oraya giderim galiba :)Ins hic 1 seycigi yoktur bebeginin.fetal eko yu daha erkene alamaz misin simdi 2 hafta beklemek seni strese sokacak
iki hafta sonrasına randevu aldım canım. Öncesinde de çok bunalırsam doktorun özeline giderim. İnşâAllah herşey yolunda giderEvet canım 850 tlydi. Harika bir dr gerçekten ama devlet hastanesinde bakan drun söylediklerini söyledi bana sonuç olarak. Fetal eko ne zaman çektirceksin peki canım?
Tamam canım sevinirim :)Gelsin ben bide o sekilde atarim bakarsin : )
Canım doktorun ne diyor bu hareketleri hissetme konusunda bazı kişiler 23. Haftaya kadar hissetmezmiş bebeğin konumundan dolayı. Göğüsler sanki benimde bugün küçülmüş :) bazen çok acıyorlar bazende eski haline dönüyor. Kontrolün ne zaman senin bebiş akıllı uslu olacak desene :)Kızlar bir şey danışmak istiyorum ben 1-2 gün öncesine kadar bebeği hissettiğimi zannediyordum sanırım o gaz problemiymiş emin olamıyorum 2 gündür hiçbirşey hissetmiyorum bir de göbeĞim ve göğüslerim yumuşadı gibi böyle ilginç bir durum oldu:) geçen hafta belim inanılmaz kötüydü yürüyemiyordum arabaya binemiyordum bugün rahat rahat araba kullandım :) ve herkes tekme hıçkırık falan diyor ben de hala tık Yok böyle olunca psikolojik olarak da hamile değilmişim gibi oluyor bazen çok saçma bir his ama tam ifade edemiyorum :/ böyle garip hisseden var mı acaba :))))
Aynı şey bendede olduKızlar bir şey danışmak istiyorum ben 1-2 gün öncesine kadar bebeği hissettiğimi zannediyordum sanırım o gaz problemiymiş emin olamıyorum 2 gündür hiçbirşey hissetmiyorum bir de göbeĞim ve göğüslerim yumuşadı gibi böyle ilginç bir durum oldu:) geçen hafta belim inanılmaz kötüydü yürüyemiyordum arabaya binemiyordum bugün rahat rahat araba kullandım :) ve herkes tekme hıçkırık falan diyor ben de hala tık Yok böyle olunca psikolojik olarak da hamile değilmişim gibi oluyor bazen çok saçma bir his ama tam ifade edemiyorum :/ böyle garip hisseden var mı acaba :))))
En sevdiğim. Ben aldım hep kışa giyeceklerini Allah giydirmeyi kısmet etsin 9-12 ay olarak. Astronotu kaç ay alsam bilemedimKızlar bir de size bir öneride bulunacağım;malum bizim bebişler yaz bebeği,kışlık almıyoruz,kışın ya da sonbaharda bişey almak istediğimiz zaman da yeni sezon olacak,fiyatlar yüksek olacak.Bugün birçok marka yeni sezonu açmaya başlamış,kışlıklar da sezon sonuna düşüyor.Ben kışın dışarı çıkarken giymesi için astronot tulum aldım.Eğer düşünürseniz,bir bakın derim
Evden uzanarak çalışıyorum canım bilgisayardanAllah yardımcın olsun canim
Bol bol dinlen
Hicbisey olmaz Allahin izniyle
Stres yapma
Moralini düşürme
Hersey guzel olacak de
Hazir evdeyken bol bol konus bebeginle
Onunla yapmayi hayal ettigin seyleri anlat
Benim de tup bebek . maddi manevi insan tukeniyor. Seni cok iyi anliyorum.
Guzelce beslen bol su
Kitap oku film izle
Transfer surecimizi hatirliyorsun. Öyle vakit gecir
Örgü biliyorsan uzanarak yap biraz zaman gecer
Dualarim seninle
1 yaş aldım canım ben ,aslında en güzelini yapmışsın alarak ,ben de olmadı tekrar bu hafta sonu bakıyımEn sevdiğim. Ben aldım hep kışa giyeceklerini Allah giydirmeyi kısmet etsin 9-12 ay olarak. Astronotu kaç ay alsam bilemedim
Valla doktora sormadım canım bakalım belki de dediğin gibi uslu olacak bizim minnoş :)))Canım doktorun ne diyor bu hareketleri hissetme konusunda bazı kişiler 23. Haftaya kadar hissetmezmiş bebeğin konumundan dolayı. Göğüsler sanki benimde bugün küçülmüş :) bazen çok acıyorlar bazende eski haline dönüyor. Kontrolün ne zaman senin bebiş akıllı uslu olacak desene :)
Ya ayıptır söylemesi ben cumartesi günü öyle bir gaz çıkardım ki kendim bile İnanamadım zaten farkettim ondan sonra yumuşadı karnım bir de üstüne tartı tutukluk yapmış beni 3 kilo az gösterdi n'oluyo ya kilo mu vermişim diye ufak bi panik oldum:)))) ben de şimdilik çok endişe etmiyorum ama işte insan sormadan da edemiyor teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)Aynı şey bendede oldu
hatta korktum doktora gittim
Karnım birden yumuşadı yayıldı indi gitti
Ağladım bile hep
Doktor büyük bi ihtimal gazın vardı onu atınca böyle oldu korma dedi
Baktım bebeğim gayet iyiydi hareket ettigini gördüğum halde kalp atisinida duymak istedim
Çok şükür bi sıkıntı yoktu
Sende endişelenme canım olabiliyormuş böyle şeyler
Hamilelikte bağirsaklar ust tarafa cikiyomuş bebek allta oluyorValla doktora sormadım canım bakalım belki de dediğin gibi uslu olacak bizim minnoş :)))
Ya ayıptır söylemesi ben cumartesi günü öyle bir gaz çıkardım ki kendim bile İnanamadım zaten farkettim ondan sonra yumuşadı karnım bir de üstüne tartı tutukluk yapmış beni 3 kilo az gösterdi n'oluyo ya kilo mu vermişim diye ufak bi panik oldum:)))) ben de şimdilik çok endişe etmiyorum ama işte insan sormadan da edemiyor teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?