2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnsan olmak ayrı bir mesele, meslek aynı da, vicdan farklı şey. Çok geçmiş olsun, Allah tekrarini yasatmasin fıstık.

Yok canım yapmıyor. Gece 10:30-11 gibi uyumadan önce alıyorum sabah 7de kalkıyorum bulantı olmuyor. Sende bulantı mı yapıyor ? Burda birisinde ishal yapmıştı değiştirmişlerdi ilacı onu biliyorum
Ben öğlen yemeğinden önce içtim çok bulantı yaptı ama bi arkadaştada gece içince bulantı yapmış öğlen bulantı yapmıyomuş en iyisi deneye deneye bulmak bi kerede gece içiyim bakıyım nasıl olucak

Canim ben iyi hissediyorum cok sukür bu hamilelikte ikinci tansiyon vakam oldugundan biraz detayli bakacaklar sanirim birseyde hatirlamiyorum en son gozum karariyordu sonrasi yok Allah korumus esimin annesi yanimdaydi yoksa evde tek olacaktim :/

Oy oyy kıyamam kuzuya.

İlacını yazmış herkes ben neredeyse 1 yıl folio diye bir folik asit kullanmıştım. Arada kürtaj oldum sonra yine hamile kalınca bu gebelikte direkt multivitamin başladı doktor. Yaklaşık 6. Haftadan beri regenesis max kullanıyorum. Bunu kullanıyorum diye decavit vermemişti doktor 12. Haftada ikili tarama zamanı gynoferon vermişti çok bulantım olunca bırak kullNma şimdilik demişti bakalım 27 şubatta ayrıntılı ultrason var ne diyecek

Benim de o zamanlara gelicek galiba ayrintilim temiz sonuclar alalim insallah canim

Ayy cannım nasıl yaa üzüldüm şimdi diklat et kendini çarpmış mısın bir yere iyi misin

Emzirme südyeni oğlumdan kalma 2 adet var ben penye almıştım rahat baya destekli nasıl olur bilemiyorum 2 tame daha penye alıcam

Emzirme südyeni oğlumdan kalma 2 adet var ben penye almıştım rahat baya destekli nasıl olur bilemiyorum 2 tame daha penye alıcam
Saol canım ya ben de bir beyaz,bir siyah alıyım .Bu ay kendi ihtiyaçlarımı alıcam,al al bitmiyor yoksa

Allah yardımcın olsun canim
Bol bol dinlen
Hicbisey olmaz Allahin izniyle
Stres yapma
Moralini düşürme
Hersey guzel olacak de
Hazir evdeyken bol bol konus bebeginle
Onunla yapmayi hayal ettigin seyleri anlat
Benim de tup bebek . maddi manevi insan tukeniyor. Seni cok iyi anliyorum.
Guzelce beslen bol su
Kitap oku film izle
Transfer surecimizi hatirliyorsun. Öyle vakit gecir
Örgü biliyorsan uzanarak yap biraz zaman gecer
Dualarim seninle

Ben bugün korkumdan içmedim,inşallah sen de olmaz
inşallah canım bende bugün enfeksiyon ilacıma başladım antibiyotik 14 taneymiş onları kullanayım kan hapına sonra başlıyım diyorum. Çünkü magnezyum ilacı içiyorum decavit içiyorum enfeksiyon hapı içiyorum kan hapına bari enfeksiyon ilacım bitince başlıyım dedim hepside ağır gelicek :/

Sen yüreğini ferah tut canım inşallah sağlıklıdır bebiş herşey Allah'tan hepimizin bebişleri Allah a emanet bunu da unutma

Ah kuzum ya çok geçmiş olsun iyi ki yalnız değilsin evde şimdi nasılsın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…