2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Atar mısın resmini canım nerden aldın

İnternetten almıştım canim iki tarafida olanlara bakmistim ama bu sefer esimle arama mesafe koyuyor gbi olucaktim :)) tek tarafli olmasi daha kullanisli geldi

Eklentiler

• E0175FBD-0611-49FB-80E6-B523964D509F.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 84
iki hafta şimdi aklın orda olacak, tüh ,keşke daha erkene olsaydı, inşallah güzel sonuçlar gelir hayırlısı ile.

Bacaklarının altına yastık koy diyordu benim doktor benimkinde rahim ağzı erken açıldığından dikiş vardı

Ben bi sayfadan çerçeve gibi olanlardan yaptırıyorum 100 tlye. Beğendiğim fiyat sorduğum sayfalarda 300 diyen bile oldu yani uçuk fiyatlar da var
Bende bunu sordum 100 tl miş başka bi sayfada aynısını sordum 200 dedi 100 den fazla wermem bende valla. Çok pahalılar. Terliğimi tacımı ve bebişe bandı ben yapıcam malzeme aldım inş beceririm

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-18-11-06-04.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 80
Bacaklarının altına yastık koy diyordu benim doktor benimkinde rahim ağzı erken açıldığından dikiş vardı
İnsallah sağ Salim alırız bebişleri kucağımıza
Hiç mi kalkmıyorsun wc hariç
Yemek işini falan ne yapıyorsun
Benim eşim hallediyor sağolsun

İnsallah güzel sonuclar alırsın CNm
Olumsuz düşünme

İnş bebişinin bişeyi yoktur sapa sağlamdır sağlıklıdır canım çektir bakalım inş bişey çıkmaz hayırlı haberlerle gelirsin inş

Kesinlikle. Doktor bana 10 gün rapor yazacakti, sıkıntı olmasın dedim, kim ne karışır ki, dedi. Sen risktesin, ben rapor yazıyorum, kesinlikle yazmaliydi.
Bende buna şaşırıyorum bu 5. Gebelik benim 2 düşük 1 erken Doğum tedaviyle 9 yıl sonra serklajla doğan oğlum ( çok şükür) daha ne olmalı ben erken Doğum yapalı 10 yıl oldu üstüne oğlum oldu hala acısını unutamadım fiziksel olan etkileri saymıyorum bile ruhen bile iyileşmedik eşimle korkularımı endişelerimin hiçe sayılması zor bi durum ayrıca bir doktor korkusuzca rapor yazıyorken aynı kurumda çalışan diğer doktorun durumu anlatınca küfür ediyormuşum gibi bakması bende şaşkınım

Amin canım İnşâAllah elden bişey gelmiyor ki beklicez...
Canim cok geçmis olsun sagliklidir insallah bebis aklina takmamaya calis elinden geldigince biliyorsun senin üzüntünü stresini hissediyor :// bizde hastanedeyiz ben oglen düsüp bayilmisim esimin annesi ambulans cagirmis ogleden beri burdayim tetkik falan yaptilar tansiyon oldugu dusunuluyor bakalim :/

Sağol canım amin İnşâAllah

Çok geçmiş olsun canım tansiyonun mu düştü Allah korusun çok dikkat et kendine.şimdi nasılsın?

Bende bugün hastanede sıra beklerken çok kötü oldum. Ultrason için uzanınca iyi geldi :) alışmışım ya uzanıp yatmaya:))

Hiç sorma canım bazen daralıyorum hatta

Ya kızlar bulunduğunuz şehirde outlet mağaza var mı ?Hiç fiyat karşılaştırması yaptınız mı ?Ben bugün outlet olan bir avmye gittim ancak fiyatlar normal mağaza ile aynı,çoğu yer yeni sezonu da açmaya başlamış.Mesela outlet mantığınız ne diyorum,fırsat köşesinden alışveriş yapabilirsiniz diyorlar.Fırsat köşesinde de hiçbir şey yok.Yine en uygun online mağazacılık,ordan almak daha mantıklı.Bir de emzirme sütyeni aldınız mı?Penye mi alıyım,destekli mi?Ben 75 ile başladım ama artık sıkmaya başladı,85 alsam çok mu büyük gelir ?

Benim de bugün detaylım vardı canım, 3 gün önce acilde devlet hastanesindeki dr biraz detaylı bakmış ve benim bebeğimin de kalbinde parlaklık olduğunu görmüştü ordaki dr bunu gördüğümüz bebekler genelde sağlam doğar ama down sendromlu bebeklerde de görülür Tek başına bunu görmemiz çok birşey ifade etmior bu parlaklıktan 2-3 tane olsa yada başka belirti olsa daha çok şüphelenirdik ama bence bebeğinin bişeyi yok dedi. Bugün Recep Has a gittim o da rapora yazmış ama bundan bahsetmedi bile bebeğin gayet sağlıklı gözküyor istersen fetal dna testi yaptırabilirsin ama bence gerek yok dedi ki benim de ikili testim negatif çıkmıştı ama biyokimyasal riskim yüksekti. Ben kaç gündür araştırıorum pek kötü birşeye rastlamadım genelde sapasağlam doğmuş böyle bebişler üZülme lütfen inşallah herşey güzel olacak

Ben bayadir iyiydim canim ne oldu anlamadik dustü mü ciktimi bakiyorlar daha bisey solemediler ssk ya burasi yatirdilar bakiyorlar sana da birsey solemiyorlar esimi de almiyolar iceri sinirlerim oynadi :// biz iyi olalim ki önce bebisler de iyi olsun lütfen dikkat et kendine olur mu? Bebis sagliklidir Allahin izniyle onlar bizden daha güclüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…