Atar mısın resmini canım nerden aldın
iki hafta şimdi aklın orda olacak, tüh ,keşke daha erkene olsaydı, inşallah güzel sonuçlar gelir hayırlısı ile.Kızlar merhaba
Bugün detaylımız vardı kalpte parlaklık var dedi doktor fetal eko çektirmemi söyledi. İki hafta sonraya randevu aldım canım sıkıldı birazikili testimiz zaten çok yüksekti. Ve bu parlaklık sağlıklı çocuklarda da kromozom bozukluğu olanlarda da olabiliyormuş ama kromozom bozukluğu olanlarda daha sık görülüyormuş İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim fetal eko öncesi yorum yapamam dedi. Hayırlısı olsun İnşâAllah
Amin canım İnşâAllah elden bişey gelmiyor ki beklicez...iki hafta şimdi aklın orda olacak, tüh ,keşke daha erkene olsaydı, inşallah güzel sonuçlar gelir hayırlısı ile.
Bacaklarının altına yastık koy diyordu benim doktor benimkinde rahim ağzı erken açıldığından dikiş vardıNasıl destek arasına minder mi
Senin neyin var canım
Birşey demedi dr çok kargaşaya geldi muayene
Eşim su gelmıs deyince baygınlık geçirdi odada bir de onla uğraştık tam komedi filmi gibiydik
Rahim ağzın iyi dedi alttan baktı
Bende bunu sordum 100 tl miş başka bi sayfada aynısını sordum 200 dedi 100 den fazla wermem bende valla. Çok pahalılar. Terliğimi tacımı ve bebişe bandı ben yapıcam malzeme aldım inş beceririmBen bi sayfadan çerçeve gibi olanlardan yaptırıyorum 100 tlye. Beğendiğim fiyat sorduğum sayfalarda 300 diyen bile oldu yani uçuk fiyatlar da var
İnsallah sağ Salim alırız bebişleri kucağımızaBacaklarının altına yastık koy diyordu benim doktor benimkinde rahim ağzı erken açıldığından dikiş vardı
Progestan i ağızdan mi alıyorsunMagnezyum dekavit gynoferon kullanıyorum. Birde progestan iğne haftalık hap günde bir ikisinide kullanıyorum
İnsallah güzel sonuclar alırsın CNmKızlar merhaba
Bugün detaylımız vardı kalpte parlaklık var dedi doktor fetal eko çektirmemi söyledi. İki hafta sonraya randevu aldım canım sıkıldı birazikili testimiz zaten çok yüksekti. Ve bu parlaklık sağlıklı çocuklarda da kromozom bozukluğu olanlarda da olabiliyormuş ama kromozom bozukluğu olanlarda daha sık görülüyormuş İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim fetal eko öncesi yorum yapamam dedi. Hayırlısı olsun İnşâAllah
İnş bebişinin bişeyi yoktur sapa sağlamdır sağlıklıdır canım çektir bakalım inş bişey çıkmaz hayırlı haberlerle gelirsin inşKızlar merhaba
Allah’ın izniyle olumsuz bişi yoktur inşallahAmin canım İnşâAllah elden bişey gelmiyor ki beklicez...
Aşağıdan ayrıca iğnesinde oluyorum proloton yok piyasada onun yerineProgestan i ağızdan mi alıyorsun
Aşağıdan mi ?
Bende buna şaşırıyorum bu 5. Gebelik benim 2 düşük 1 erken Doğum tedaviyle 9 yıl sonra serklajla doğan oğlum ( çok şükür) daha ne olmalı ben erken Doğum yapalı 10 yıl oldu üstüne oğlum oldu hala acısını unutamadım fiziksel olan etkileri saymıyorum bile ruhen bile iyileşmedik eşimle korkularımı endişelerimin hiçe sayılması zor bi durum ayrıca bir doktor korkusuzca rapor yazıyorken aynı kurumda çalışan diğer doktorun durumu anlatınca küfür ediyormuşum gibi bakması bende şaşkınımKesinlikle. Doktor bana 10 gün rapor yazacakti, sıkıntı olmasın dedim, kim ne karışır ki, dedi. Sen risktesin, ben rapor yazıyorum, kesinlikle yazmaliydi.
İnsallah güzel sonuclar alırsın CNm
Olumsuz düşünme
İnş bebişinin bişeyi yoktur sapa sağlamdır sağlıklıdır canım çektir bakalım inş bişey çıkmaz hayırlı haberlerle gelirsin inş
İnşâAllah kızlar amin dua edinAllah’ın izniyle olumsuz bişi yoktur inşallah
Canim cok geçmis olsun sagliklidir insallah bebis aklina takmamaya calis elinden geldigince biliyorsun senin üzüntünü stresini hissediyor :// bizde hastanedeyiz ben oglen düsüp bayilmisim esimin annesi ambulans cagirmis ogleden beri burdayim tetkik falan yaptilar tansiyon oldugu dusunuluyor bakalim :/Amin canım İnşâAllah elden bişey gelmiyor ki beklicez...
Sağol canım amin İnşâAllahCanim cok geçmis olsun sagliklidir insallah bebis aklina takmamaya calis elinden geldigince biliyorsun senin üzüntünü stresini hissediyor :// bizde hastanedeyiz ben oglen düsüp bayilmisim esimin annesi ambulans cagirmis ogleden beri burdayim tetkik falan yaptilar tansiyon oldugu dusunuluyor bakalim :/
Hiç sorma canım bazen daralıyorum hattaAaa o zaman ondandır nedenini bulduk. Ben evlenmeden önce dış çekim yapcaz diye gelinliği önceden giymiştim. Kuaför gelinliği o kadar sıkmıştı ki akşam bu bahsettiğim yerin ağrısından uyuyamamıştım. Şimdi ağrı ona benziyor dedim acaba atletim lambadam falan mı sıkıştırdı göğüsler büyüyünce de taşınmıyor zaten
Folik asit dediğim decavit canım benimde22.haftadayken mi? Doktor kesmedi mi? Benim kesti 12.hafta bitince, çogu arkoadasin da kesmisti. Decavit ile demir kullanıyorum şu an.
Benim de bugün detaylım vardı canım, 3 gün önce acilde devlet hastanesindeki dr biraz detaylı bakmış ve benim bebeğimin de kalbinde parlaklık olduğunu görmüştü ordaki dr bunu gördüğümüz bebekler genelde sağlam doğar ama down sendromlu bebeklerde de görülür Tek başına bunu görmemiz çok birşey ifade etmior bu parlaklıktan 2-3 tane olsa yada başka belirti olsa daha çok şüphelenirdik ama bence bebeğinin bişeyi yok dedi. Bugün Recep Has a gittim o da rapora yazmış ama bundan bahsetmedi bile bebeğin gayet sağlıklı gözküyor istersen fetal dna testi yaptırabilirsin ama bence gerek yok dedi ki benim de ikili testim negatif çıkmıştı ama biyokimyasal riskim yüksekti. Ben kaç gündür araştırıorum pek kötü birşeye rastlamadım genelde sapasağlam doğmuş böyle bebişler üZülme lütfen inşallah herşey güzel olacakKızlar merhaba
Ben bayadir iyiydim canim ne oldu anlamadik dustü mü ciktimi bakiyorlar daha bisey solemediler ssk ya burasi yatirdilar bakiyorlar sana da birsey solemiyorlar esimi de almiyolar iceri sinirlerim oynadi :// biz iyi olalim ki önce bebisler de iyi olsun lütfen dikkat et kendine olur mu? Bebis sagliklidir Allahin izniyle onlar bizden daha güclülerSağol canım amin İnşâAllah
Çok geçmiş olsun canım tansiyonun mu düştü Allah korusun çok dikkat et kendine.şimdi nasılsın?
Bende bugün hastanede sıra beklerken çok kötü oldum. Ultrason için uzanınca iyi geldi :) alışmışım ya uzanıp yatmaya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?