Insallah canim benim hicbirimize yasatmasinÇok şükür canım Allah bı daha yaşatmasın inşallah
Sadece tansiyon olsa neyse kan degerlerim cok düsmüs kuzu sanirim belli bir süre takipte olacagim ve yine gezme yasagi geldi tabi sende yalniz kalmamaya bak canim Allah korusun ben düşmeden nefes alamadigimi hatirliyorum sadece baya korktum o ýüzden ://S Serylady canım geçmiş olsun bende de var sanırım bi tansiyon sıkıntısı geçen 2 gün çok halsizdim gözüm kararıp duruyordu bir kere hastanede düştüm bayıldım kimse de demedi bi tansiyonunu ölçelim diye geçen gene gözüm karardı korktum düşüp bayılıcam diye neyse ki oturup bi su içinde geçti kötü oluyor ya bide evde tek başımayız hafta sonu da olduğundan eczane falan da yoktu gidip baktıramadım hastaneye zaten gidemezdim aslında o an bakılmak lazım tansiyona inşallah bulurlar sebebini
Tesekkür ederim canim benim cok saolAyy kuzum ya geçmiş olsun
Ciktim cok sukür evimdeyim canim takipte olacagiz kendi doktoruma solicem randevu aralarini da kisaltsin biraz 5 haftada 1 cok oluyor ya evet esleri degil kimseyi almiyorlar cildiriyorum icerdeHala orada mısın canım Allah yardımcın olsun. Birde eşleri içeri almamaları çok gıcık bişe :/
Bende yedim 2hafta önce zararli olabilecegi aklima gelmemisti acikcasi ama doktorum az oldugu surece herseyden yiyebilecegimi soylemisti dondurma dahilmiydi bilmiyorum tabidondurmada margarin mi varmışbence en sağlıklı ve masum tatlı dondurma ya abartmamak lazım tabi mideyi bozabilir bende bir kaç kere yedim ama hemen boğazlarım sızlamaya başladı şöyle havalar ısınsa her gün yerim herhalde
Cok tatlisiniz ikinizde maşallah58,5 dan selamlar..
Şişiyorum a dostlar bunca ay alamadığım kiloları nasıl olduda 1 aya sığdırdım şaşkınım
49 ,50 ile başladım oysa ki..
Her ay eğer bu kadar kilo alırsam bittim demektir
Üzerimde ki elbiseyi eşim almış ama büyük almış şaşkınım bende deneyip size atayım dedim
Benim de yüklemeye giderken otobüste tansiyonum düştü, midem bulandı ve etraftaki görüntüler bulanıklaştı. Düşük tansiyona tuz dışında ne iyi gelir acaba?
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı bize verdikleri fiyatın degismeyecegini zamdan etkilenmeyeceğimizi söylediler kuzum kasım ayında bı de benim indirimim vardı işyeri anlaşması doğumu kapsıyor dediler şimdi yeni fiyat uygulanacak diyorlar indirim de yok diyorlar oysaki biz Kasım ayında bıkac kişiyle konuştuk teyit aldık ama Ocak tan bu yana yönetim kararı diyorlar bütün personel hatta doktor bile rahatsız bu durumdan hastalara açıklamaktan ama yönetim çok katiymis yönetime de hatta asistanı da ulaşılamıyor yani ben her aradığımda resmen telefonu suratıma kapattılar(( bence bı konuş canım yeni durum hakkında bilgi sahibi ol sen de senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah beni de bilgilendir olur mu konuşursan
Hayati boyunca diyet yaoan bir arkadasim bugun diyor ki aaa az almissin kilo al al sen kizinda duba gibiydin hemencik verdin sonra.ama gerci simdi yasinda var verrmezsin.neyse kilolu kalirsin artik bebek iyi olsunda dedi dedi dedi.ne dedigini anladim nede eminim o nasil fesatlik yapayim derkrn seyini cikardigini fark etmedi.
Canim biz ebebek indirimden joie literax 4 aldik 1000 tlye geldi bize birde indirim kuponu vermislerdi puseti falan vardi. Biz begendik arabayi 1000 tl butcemiz vardi asmamis oldu :)) senin soledigin arabayi bilmiyorum canim ama casualin de cok guzel modelleri var
Ben de çok zorlanıyorum. Hep yorgun hissediyorum kendimi. Yataktan kalkmazk bile zor geliyor. İşte bir şey yapmadan otururken bile yorulduğumu hissediyorum.
Hamile çalışanların mesai süresi daha kısa olmalı ama kuralları koyan erkekler ne anlar hamilenin halinden
Negüzel elinden geliosa Ya ben beceremem bide isimli olsun istiyorum araştırıyorum ama içime sinem tarzda bulamadım henüz
Kızlar
15 senelik iş hayatıma ilk defa bugün ara varmış durumdayım
Son 8 senedir yillik izine bile çıkmadan çalıştım
Tek iznim bayramlardı kendi aile şirketimiz ve yerime bakacak tek bir kişi Yok
Herkesin iş görevi ayrı idi
Bugün sağlık ocağına da gittim kendi dr umdan sonra
O da aynı seyleri dedi
Asla oturmak bile Yok hep sol yanına yatacaksın dedi
Haftada bir de gel bebeğin kalp atışlarına bakacağız dedi
Çok korkuyorum ben bu miniğe 5 sene sonra tüp bebek ile kavuştum
O kadar emek ve para harcadım ki
Dışımdan güçlü görünsem de ara ara ağlıyorum
Birşey olmasından çok endişe duyuyorum lütfen bize dua edin
Firma geç vermiştir kargoya belki dediğim gibi bekleyen devam et bence
Benim çantam da geldi kızlar çok beğendim dikiş kalitesi falan da süper bayıldım
Canim cok geçmis olsun sagliklidir insallah bebis aklina takmamaya calis elinden geldigince biliyorsun senin üzüntünü stresini hissediyor :// bizde hastanedeyiz ben oglen düsüp bayilmisim esimin annesi ambulans cagirmis ogleden beri burdayim tetkik falan yaptilar tansiyon oldugu dusunuluyor bakalim :/
Benim yıllardır başımda bu gaz derdi:) zamanında safra kesesi veya apandisit diye acillere kaldırılıp çekilen röntgenlerde öbek öbek gaz görüldüğünü bilirim :))) hamilelikte zirve yaptı pis bir şey oldum çıktımCanım o gaz bende de var napsam bilmiyorum normalde asla böyle biri değildim üşüttüm desem evim çok sıcak sürekli 28 derece yediklerimede dikkat ediyorum ama geçmiyo dediğin gibi ilkte çok sert oluyo çıkartabildikçe yumuşuyor karnın
İnşallah canım :))Ben de başlarda gaz mı bebek mi yaa diye ayırt edemiyodum ama tekmeleri kuvvetlendikçe emin oluyosun. O hamile değilmişim hissi de oluyo bazen. Herşey yolunda merak etme :)
Benim de yüklemeye giderken otobüste tansiyonum düştü, midem bulandı ve etraftaki görüntüler bulanıklaştı. Düşük tansiyona tuz dışında ne iyi gelir acaba?
akşamdan beri durmadı bu çocuk hiç. zerre yorulmuyor mu merak ediyorum. misafirlikten dönerken şikayetlenen analara döndüm. aşağılara vurdukça o ince derili yerlere, içim ürperiyor hiii diye irkiliyorum. he bi de kabızlıktan ölücem.
Kızlar bir de size bir öneride bulunacağım;malum bizim bebişler yaz bebeği,kışlık almıyoruz,kışın ya da sonbaharda bişey almak istediğimiz zaman da yeni sezon olacak,fiyatlar yüksek olacak.Bugün birçok marka yeni sezonu açmaya başlamış,kışlıklar da sezon sonuna düşüyor.Ben kışın dışarı çıkarken giymesi için astronot tulum aldım.Eğer düşünürseniz,bir bakın derim
Güle güle kullansın canım, ben bu kışlıklarda ay hesabını bi türlü yapamadım ya tombik mi olur zayıf mı kaç beden almalıyız acaba ??Kızlar bir de size bir öneride bulunacağım;malum bizim bebişler yaz bebeği,kışlık almıyoruz,kışın ya da sonbaharda bişey almak istediğimiz zaman da yeni sezon olacak,fiyatlar yüksek olacak.Bugün birçok marka yeni sezonu açmaya başlamış,kışlıklar da sezon sonuna düşüyor.Ben kışın dışarı çıkarken giymesi için astronot tulum aldım.Eğer düşünürseniz,bir bakın derim
Canım heralde hareketi en geç ben hissetmişimdir buraya da yazmıştm bi kaç kez. 24. Haftada fln hissetmeye başladım ben doktorum plesantanın konumundan geç hissedeceksin demişti , iyi ki dedi yoksa kafatı yerdim yani :)Kızlar bir şey danışmak istiyorum ben 1-2 gün öncesine kadar bebeği hissettiğimi zannediyordum sanırım o gaz problemiymiş emin olamıyorum 2 gündür hiçbirşey hissetmiyorum bir de göbeĞim ve göğüslerim yumuşadı gibi böyle ilginç bir durum oldu:) geçen hafta belim inanılmaz kötüydü yürüyemiyordum arabaya binemiyordum bugün rahat rahat araba kullandım :) ve herkes tekme hıçkırık falan diyor ben de hala tık Yok böyle olunca psikolojik olarak da hamile değilmişim gibi oluyor bazen çok saçma bir his ama tam ifade edemiyorum :/ böyle garip hisseden var mı acaba :))))
Çok tatlı bi hamiş oldunn58,5 dan selamlar..
Şişiyorum a dostlar bunca ay alamadığım kiloları nasıl olduda 1 aya sığdırdım şaşkınım
49 ,50 ile başladım oysa ki..
Her ay eğer bu kadar kilo alırsam bittim demektir
Üzerimde ki elbiseyi eşim almış ama büyük almış şaşkınım bende deneyip size atayım dedim
Ben de bakıyorum gece fln uyandığımda hareketli , akşam 10 dan sonra coşuyor zaten .. bittik biz diyorum :))akşamdan beri durmadı bu çocuk hiç. zerre yorulmuyor mu merak ediyorum. misafirlikten dönerken şikayetlenen analara döndüm. aşağılara vurdukça o ince derili yerlere, içim ürperiyor hiii diye irkiliyorum. he bi de kabızlıktan ölücem.
Eğer yakın zamanda yaptırdıysan yaptırmayabiliyosun galiba ama yanlış bilgi vermeyeyim.. ben iki dozunu da yaptırdım , doktorumda önerdi zatenSorularima pek cevap alamiyorum ama tekrar sorayim
Belki arada kaynamaz
Tetanos asisi yaptirmayan varmi
İyi olmana sevindim dikkat et kendine ve bebişe, benim karnım da çok geriliyor, bana yediklerim dokunuyor galibaGenel olarak bikac agri disinda ben kendimi iyi hissediyordum canim dusup kalmadan once de iyiydim baya habersiz vurdu yani sadece karnimin alt kismi gerim gerim geriliyor daha once de olmustu bizim oglan ayaklarini dayiyormus oraya randevuda tekrar soracagim bakalim
Ben yaptırdım canım bazen atlanılabiliyor arada kaynayabiliyor falanSorularima pek cevap alamiyorum ama tekrar sorayim
Belki arada kaynamaz
Tetanos asisi yaptirmayan varmi
Güle güle kullansın , çok güzel. İçi de güzele benziyor. Ben bakıyorum hep ama bazı modeller terletiyormuş, polar olanlar sanırım, burda kullananlar ne yorum yapıyor acaba? Seninkinin içi polar değil, hangi markanın fıstık?Kızlar bir de size bir öneride bulunacağım;malum bizim bebişler yaz bebeği,kışlık almıyoruz,kışın ya da sonbaharda bişey almak istediğimiz zaman da yeni sezon olacak,fiyatlar yüksek olacak.Bugün birçok marka yeni sezonu açmaya başlamış,kışlıklar da sezon sonuna düşüyor.Ben kışın dışarı çıkarken giymesi için astronot tulum aldım.Eğer düşünürseniz,bir bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?