2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım çok geçmiş olsun valla şeker yüklemesinde bende bayılcaktım nerdeyse benim tansiyonumda genelde düşük. Bizi haberdar et merak ederiz S Serylady
Kan degerlerim düsmüs canim tansiyonda oynamis bir sure takipte olacagim ve dikkat edecegim saol canim benim Rabbim kimseye yasatmasin

Sadece tansiyon olsa neyse kan degerlerim cok düsmüs kuzu sanirim belli bir süre takipte olacagim ve yine gezme yasagi geldi tabi sende yalniz kalmamaya bak canim Allah korusun ben düşmeden nefes alamadigimi hatirliyorum sadece baya korktum o ýüzden ://

Hala orada mısın canım Allah yardımcın olsun. Birde eşleri içeri almamaları çok gıcık bişe :/
Ciktim cok sukür evimdeyim canim takipte olacagiz kendi doktoruma solicem randevu aralarini da kisaltsin biraz 5 haftada 1 cok oluyor ya evet esleri degil kimseyi almiyorlar cildiriyorum icerde

Bende yedim 2hafta önce zararli olabilecegi aklima gelmemisti acikcasi ama doktorum az oldugu surece herseyden yiyebilecegimi soylemisti dondurma dahilmiydi bilmiyorum tabi

Cok tatlisiniz ikinizde maşallah

Canım çok geçmiş olsun valla şeker yüklemesinde bende bayılcaktım nerdeyse benim tansiyonumda genelde düşük. Bizi haberdar et merak ederiz S Serylady
Benim de yüklemeye giderken otobüste tansiyonum düştü, midem bulandı ve etraftaki görüntüler bulanıklaştı. Düşük tansiyona tuz dışında ne iyi gelir acaba?

Sağol canım bilgilendirdigin için tabi ki haber veririm sana
Hakkından hayırlısı olsun tekrar
İnşallah bu doktorundan daha çok içine siner yenisi

Çok güldüm mesajına freyahel. İnsanların işi gücü yok yemin ederim.

Ben de oglumda litetrax kullandım çok memnunduk. Herkese tavsiye ederim arkadaşlar
Özellikle kalın tekerlekli oluşu ve sağlamligi çok iyi

Leporella Allah kolaylık versin hepimize
Hamilelere günde 1 saat ya da 1.5 saat daha kısa çalışma izni var canım haberin var di mi

Negüzel elinden geliosa Ya ben beceremem bide isimli olsun istiyorum araştırıyorum ama içime sinem tarzda bulamadım henüz

Havvaku, arkadaşım egsitasarim dan yaptırdı instagramda. Memnun kaldı bir bak istersen canım

Çok geçmiş olsun canım. Aman istirahat edin.
Kanaryam Size de geçmiş olsun inşallah çok sağlıklı olur hepimizin bebeği

Firma geç vermiştir kargoya belki dediğim gibi bekleyen devam et bence

Benim çantam da geldi kızlar çok beğendim dikiş kalitesi falan da süper bayıldım

Çantanın markası ne mirketcim

Çok geçmiş olsun

Benim yıllardır başımda bu gaz derdi:) zamanında safra kesesi veya apandisit diye acillere kaldırılıp çekilen röntgenlerde öbek öbek gaz görüldüğünü bilirim :))) hamilelikte zirve yaptı pis bir şey oldum çıktım
Ben de başlarda gaz mı bebek mi yaa diye ayırt edemiyodum ama tekmeleri kuvvetlendikçe emin oluyosun. O hamile değilmişim hissi de oluyo bazen. Herşey yolunda merak etme :)
İnşallah canım :))

Sorularima pek cevap alamiyorum ama tekrar sorayim
Belki arada kaynamaz
Tetanos asisi yaptirmayan varmi

Meyve
Zeytinyağı
Yiyomusun

Cok güzelmiş
Gule gule giysin
Nerden ve ne kadara ladin? sassygirll

Güle güle kullansın canım, ben bu kışlıklarda ay hesabını bi türlü yapamadım ya tombik mi olur zayıf mı kaç beden almalıyız acaba ??
Canım heralde hareketi en geç ben hissetmişimdir buraya da yazmıştm bi kaç kez. 24. Haftada fln hissetmeye başladım ben doktorum plesantanın konumundan geç hissedeceksin demişti , iyi ki dedi yoksa kafatı yerdim yani :)
O yüzden hiç stres yapma bekle bakalım yavaş yavaş hissettirir minik kuzu kendisini
Çok tatlı bi hamiş oldunn
Ben de bakıyorum gece fln uyandığımda hareketli , akşam 10 dan sonra coşuyor zaten .. bittik biz diyorum :))
Tuvalet sorunu bende de demire başladıktan sonra iyice bozuldu malesef ya
Sorularima pek cevap alamiyorum ama tekrar sorayim
Belki arada kaynamaz
Tetanos asisi yaptirmayan varmi
Eğer yakın zamanda yaptırdıysan yaptırmayabiliyosun galiba ama yanlış bilgi vermeyeyim.. ben iki dozunu da yaptırdım , doktorumda önerdi zaten

İyi olmana sevindim dikkat et kendine ve bebişe, benim karnım da çok geriliyor, bana yediklerim dokunuyor galiba

Freckless bence endişelenme ben artık net hissediyor olmama rağmen karnım bazen sert bazen yumuşak oluyor bu hem çocuğumn durusuyla hem de bizim gaz kabızlık gibi problemlerimize de bağlı bence
Anti Depresan çok tatlısınız :)
shewall çanta le queen marka canım

Güle güle kullansın , çok güzel. İçi de güzele benziyor. Ben bakıyorum hep ama bazı modeller terletiyormuş, polar olanlar sanırım, burda kullananlar ne yorum yapıyor acaba? Seninkinin içi polar değil, hangi markanın fıstık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…