2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de yüklemeye giderken otobüste tansiyonum düştü, midem bulandı ve etraftaki görüntüler bulanıklaştı. Düşük tansiyona tuz dışında ne iyi gelir acaba?

çikolata şeker ve mutlaka su yanında olsun canım benimde tansiyonum öncedende çok düşerdi.. en ufak bişey agzıma atınca biraz daha iyi hissediyordum tuzlu krakerler fln daha iyi tabi ama ben pek sevmiyorum oyuzden :):)

Tamam canım bakıyorum hemen çok saol

doğru söylüyosun canım. ben sadece yazlık almıyorum. 0-3 aylık yazlık, 6-9 ay kışlık alıyorum. sen bunu nerden aldın

bende yazlıkları 0/3 ve 2/4 3/6 aldım canım.. bi arkadaşımın bebişi daha dogdugunda 0/3aylık badyler zor oluyordu gerinince falan kasıyordu dogru düzgün hiç giydiremedi diye garantiye aldım :):):)

kışlık aldıklarımı da 6/9 aldım genelde 9/12 fazla büyük olur gibi geldi ama tahminde edemiyoruzkii hiç :)

Ikinci dozda ilk doz gibi ağrı yapıyor mu?
Benim ilk doz 5 gün ağrı yaptı da
Evet, benim de ilki öyle oldu yaklaşık. İkincisinde ilk gün bişey hissetmedim .Gecesinde başladı. Bilmiyorum, sola mi yatıyorsun ama benim aşı da solda, sola da yatıyorum, geceleri 3 gün daha ağrısı oldu. Ama diğeri kadar kuvvetli değil, merak etme fıstık.

bebeğin yapısıda etkiliyor galiba tombik olursa büyük büyük giyebilir kıyafet konusu zor o yüzden

canım bu tarif ettiğin ıslaklık aynı şekilde bende de oluyor. enfeksiyon yok. şükür bebeğin yeri suyu vs de iyi dedi doktor. her gelen sıvı bebeğin suyu sayılmaz dedi doktor. onun için gelen sıvıdan örnek alıp turnusollu pedlerle test ediyorlar. Hatta bu pedler eczanede de satılıyor diye duydum. başka bi doktora daha görün bence canım ama tedbiri de elden bırakma bol bol dinlen

Yanımda sadece su vardı, yavaş yavaş onu içtim. Diğerlerini de atayım çantaya, sağol canım..

Yanımda sadece su vardı, yavaş yavaş onu içtim. Diğerlerini de atayım çantaya, sağol canım..

rica ederim canım ben kötü hissettigimde anlıyordum zaten tansiyonum düştü diyordum o ara ölçtürdüğümde 8/5 falan cıkardı genelde ama bişey agzıma atınca bi tık daha kendime geliyordum..

Hamilelikte ki ölçümlerde çok ilginçtir ki hep normal çıkıyor tansiyon eskiden full düşük çıkardı ama :/

@Tryingtobeminimalist Mart'ta dogursaydik, komple dönemi kapatırdik:). Benim de senin hesap 23 Nisan gözüküyor iznim, 32.hafta. senin?
ben de 8 Nisan da ayrılmayı düşünüyorum. çalışma hayatı zor ama evde de sıkılır gibiyim. artık havalar güzelleşir fazla ağırlaşmazsam bol bol yürüyüş yaparım dinlenirim. bebişin eşyalarını falan o zaman hazırlarım diye düşünüyorum şimdilik aldığım her şey öyle kolilerde poşette duruyor.

Canim daha iyiyim biraktilar sükür demir ilacini icmedigimden 3 haftadir falan kan degerlerim düsmüs arti tansiyon oynamis belli bir süre biraz dikkat edecegim
Ayy canım cok gecmiş olsunnnnnnn.... kendıne cok dıkkat et bak bu ara fazla dolaşma tek basına toparlarsın insallah canım benım

Yarın gideceğim başka doktora da
İçim rahat etmeyecek
Benim bebek aşağıda imiş
Ondan da şüphelendi doktorum
Sana da gecmıs olsun
çok geçmiş olsun victoryvivi ama bebeği aşağı olanlar olabiliyor neden bu kadar korkuttu ki kendini çok yordun mu ev işi vs yapıyormusun bir süre dinlenmek iyi gelecektir bnce bir sıkıntın yok Allahın izniyle korkma

Kurtarıyor mu fıstık senin 8 Nisan? Kaçıncı hafta oluyor?

Aramızda 1 hafta var son 1 aydır inanılmaz hızlı kilo aldım ben de mesela hep 56ydım 1 günde 58 oldum hiç 57 yi görmedim sonra da bir anda 60 oldum şimdi 61 sanki duruldu biraz ınsallah kilo alımı böyle hızlı devam etmez

Dün çok hareketli olan bebek bugün daha tık etmedi. Uzandım dinliyorum kendimi hareketlerini. Şimdi tatlı bişeyler yiyip tekrar uzanıcam

Kurtarıyor mu fıstık senin 8 Nisan? Kaçıncı hafta oluyor?
benim sat a göre 7 nisanda 32+0 oluyor. ama ultrasonda geriden geliyor geç döllenmeden dolayı takvimim ultrasona göre doktorum nöbet için sat ı baz alarak 24 haftalık rapor verdi. 32 de de aynı şekilde olacak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…