Benim de yüklemeye giderken otobüste tansiyonum düştü, midem bulandı ve etraftaki görüntüler bulanıklaştı. Düşük tansiyona tuz dışında ne iyi gelir acaba?
çikolata şeker ve mutlaka su yanında olsun canım benimde tansiyonum öncedende çok düşerdi.. en ufak bişey agzıma atınca biraz daha iyi hissediyordum tuzlu krakerler fln daha iyi tabi ama ben pek sevmiyorum oyuzden :):)
bende yazlıkları 0/3 ve 2/4 3/6 aldım canım.. bi arkadaşımın bebişi daha dogdugunda 0/3aylık badyler zor oluyordu gerinince falan kasıyordu dogru düzgün hiç giydiremedi diye garantiye aldım :):):)
kışlık aldıklarımı da 6/9 aldım genelde 9/12 fazla büyük olur gibi geldi ama tahminde edemiyoruzkii hiç :)
Evet, benim de ilki öyle oldu yaklaşık. İkincisinde ilk gün bişey hissetmedim .Gecesinde başladı. Bilmiyorum, sola mi yatıyorsun ama benim aşı da solda, sola da yatıyorum, geceleri 3 gün daha ağrısı oldu. Ama diğeri kadar kuvvetli değil, merak etme fıstık.
bende yazlıkları 0/3 ve 2/4 3/6 aldım canım.. bi arkadaşımın bebişi daha dogdugunda 0/3aylık badyler zor oluyordu gerinince falan kasıyordu dogru düzgün hiç giydiremedi diye garantiye aldım :):):)
kışlık aldıklarımı da 6/9 aldım genelde 9/12 fazla büyük olur gibi geldi ama tahminde edemiyoruzkii hiç :)
Islaklık kıvamlı mı oluyor
Renkli mi
Yoksa sadece renksiz su seklınde mi ?
Bugün 11 de bir başka de daha gideceğim
İns herşey yolundadir
Ayrıntılıda iste bebeği asagıda gördüler baya
Normal Doğum olmaz dediler
Snr ultrasondan karnıma bakınca sordu hiç suyun geldi mi diye
Ben de yooo dedim
Islaklığı soyleyjnce gelmıs işte sesi
Bende o günkü ıslaklık mesela avuc içinden az daha az kısımda gibi idi
Doktora söylediğim
O günden beri de az az oluyor o mesela çamaşırda fındık tanesi kadar gibi
Sende nasıl oluyor ?
canım bu tarif ettiğin ıslaklık aynı şekilde bende de oluyor. enfeksiyon yok. şükür bebeğin yeri suyu vs de iyi dedi doktor. her gelen sıvı bebeğin suyu sayılmaz dedi doktor. onun için gelen sıvıdan örnek alıp turnusollu pedlerle test ediyorlar. Hatta bu pedler eczanede de satılıyor diye duydum. başka bi doktora daha görün bence canım ama tedbiri de elden bırakma bol bol dinlen
çikolata şeker ve mutlaka su yanında olsun canım benimde tansiyonum öncedende çok düşerdi.. en ufak bişey agzıma atınca biraz daha iyi hissediyordum tuzlu krakerler fln daha iyi tabi ama ben pek sevmiyorum oyuzden :):)
rica ederim canım ben kötü hissettigimde anlıyordum zaten tansiyonum düştü diyordum o ara ölçtürdüğümde 8/5 falan cıkardı genelde ama bişey agzıma atınca bi tık daha kendime geliyordum..
Hamilelikte ki ölçümlerde çok ilginçtir ki hep normal çıkıyor tansiyon eskiden full düşük çıkardı ama :/
ben de 8 Nisan da ayrılmayı düşünüyorum. çalışma hayatı zor ama evde de sıkılır gibiyim. artık havalar güzelleşir fazla ağırlaşmazsam bol bol yürüyüş yaparım dinlenirim. bebişin eşyalarını falan o zaman hazırlarım diye düşünüyorum şimdilik aldığım her şey öyle kolilerde poşette duruyor.
Canim daha iyiyim biraktilar sükür demir ilacini icmedigimden 3 haftadir falan kan degerlerim düsmüs arti tansiyon oynamis belli bir süre biraz dikkat edecegim
çok geçmiş olsun victoryvivi
ama bebeği aşağı olanlar olabiliyor neden bu kadar korkuttu ki kendini çok yordun mu ev işi vs yapıyormusun bir süre dinlenmek iyi gelecektir bnce bir sıkıntın yok Allahın izniyle korkma
ben de 8 Nisan da ayrılmayı düşünüyorum. çalışma hayatı zor ama evde de sıkılır gibiyim. artık havalar güzelleşir fazla ağırlaşmazsam bol bol yürüyüş yaparım dinlenirim. bebişin eşyalarını falan o zaman hazırlarım diye düşünüyorum şimdilik aldığım her şey öyle kolilerde poşette duruyor.
Aramızda 1 hafta var son 1 aydır inanılmaz hızlı kilo aldım ben de mesela hep 56ydım 1 günde 58 oldum hiç 57 yi görmedim sonra da bir anda 60 oldum şimdi 61 sanki duruldu biraz ınsallah kilo alımı böyle hızlı devam etmez
benim sat a göre 7 nisanda 32+0 oluyor. ama ultrasonda geriden geliyor geç döllenmeden dolayı takvimim ultrasona göre doktorum nöbet için sat ı baz alarak 24 haftalık rapor verdi. 32 de de aynı şekilde olacak canım.