2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sorularima pek cevap alamiyorum ama tekrar sorayim
Belki arada kaynamaz
Tetanos asisi yaptirmayan varmi
Doktoruma genel bir soru sordum.
Herkes yaptırmak zorunda mı diye?
Aldığım cevap şöyle:"kadın,erkek her bireyin 10 yılda bir yaptırması gerekiyor.
Eğer 10 yıl içinde hamilelik yaşayip tetonuz yaptırdıysaniz tekrarına gerek yok. Ama 10 yıldir yaptırmadiysaniz kesinlikle yaptırin"dedi...
Ve ben de yaptırdım canım.

Normalde en fazla 7 saat ama özel sektörde çok zor onu uygulamak

Ben de çok özeniyorum zorlanıyorum bazen ağlayıp yerime oturup çalışıyorum ağrılarım bulantılarımla çalışıyorum evde olanlar bişi diyince hiçbişi hissetmiyorum yazık diyemiyorum yani

Kızlar iyi günler ızmır civarı yaşayanlar tepecikde ayrıntılı usm yapdiran var mı?Birde normal fiyata önere bileceğiniz bir yer var mı?

doğru söylüyosun canım. ben sadece yazlık almıyorum. 0-3 aylık yazlık, 6-9 ay kışlık alıyorum. sen bunu nerden aldın

bi süredir metroda yer veriyorlar sagolsunlar ama öyle bi alıştımki yer vermeyince kimse içimden diyorumm sizde hamile olucaksınn eyy kadınlar
ve genel olarak yer verenlerin erkek olması da işin ilginç tarafı, kadının halinden kadın anlar dediler kandırdılar bizi :):)

Islaklık kıvamlı mı oluyor
Renkli mi
Yoksa sadece renksiz su seklınde mi ?
Bugün 11 de bir başka de daha gideceğim
İns herşey yolundadir
Ayrıntılıda iste bebeği asagıda gördüler baya
Normal Doğum olmaz dediler
Snr ultrasondan karnıma bakınca sordu hiç suyun geldi mi diye
Ben de yooo dedim
Islaklığı soyleyjnce gelmıs işte sesi
Bende o günkü ıslaklık mesela avuc içinden az daha az kısımda gibi idi
Doktora söylediğim
O günden beri de az az oluyor o mesela çamaşırda fındık tanesi kadar gibi
Sende nasıl oluyor ?

Çok dikkat et canım ya Allah hepimizi korusun.. ilacı bende bazen aksatınca eşim kızardı o ilaç önemli falan diye senin yaşadığından sonra daha iyi anladım hepimiz ders çıkaralım demir ilaçlarını aksatmadan kullanalım inş. bi seferlik olmuştur bundan sonraki hamiş süreçlerin güzel geçer canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…