Doktoruma genel bir soru sordum.
Herkes yaptırmak zorunda mı diye?
Aldığım cevap şöyle:"kadın,erkek her bireyin 10 yılda bir yaptırması gerekiyor.
Eğer 10 yıl içinde hamilelik yaşayip tetonuz yaptırdıysaniz tekrarına gerek yok. Ama 10 yıldir yaptırmadiysaniz kesinlikle yaptırin"dedi...
Ve ben de yaptırdım canım.
Ciktim cok sukür evimdeyim canim takipte olacagiz kendi doktoruma solicem randevu aralarini da kisaltsin biraz 5 haftada 1 cok oluyor ya evet esleri degil kimseyi almiyorlar cildiriyorum icerde
Ben de çok zorlanıyorum. Hep yorgun hissediyorum kendimi. Yataktan kalkmazk bile zor geliyor. İşte bir şey yapmadan otururken bile yorulduğumu hissediyorum.
Hamile çalışanların mesai süresi daha kısa olmalı ama kuralları koyan erkekler ne anlar hamilenin halinden
ben de çalışıyorum canım valla çok zorluyo beni .. özellikle ilk 3 ay çok zordu çok halsizlik yaşıyordum evde olanlara çok özeniyorum
yaa napaym canım bazen de hakediyorlar ben kimsenin kg suna yorum yapmam ama ben 55 kiloyla hamile kaldım kendisi bekar 70 kg.. hala bana laf atıyor dön bi kendine bak önce
Ben de çok özeniyorum zorlanıyorum bazen ağlayıp yerime oturup çalışıyorum ağrılarım bulantılarımla çalışıyorum evde olanlar bişi diyince hiçbişi hissetmiyorum yazık diyemiyorum yani
Ben sabah çok erken gitmesem de zorlanıyorum :/ hep evde pinekleyesim var diğer taraftan ben hep ayaktayım ilerisi için o da iyi oluyor diye teselli ediyorum kendimi :)))
Kızlar bir de size bir öneride bulunacağım;malum bizim bebişler yaz bebeği,kışlık almıyoruz,kışın ya da sonbaharda bişey almak istediğimiz zaman da yeni sezon olacak,fiyatlar yüksek olacak.Bugün birçok marka yeni sezonu açmaya başlamış,kışlıklar da sezon sonuna düşüyor.Ben kışın dışarı çıkarken giymesi için astronot tulum aldım.Eğer düşünürseniz,bir bakın derim
Ne güzel yaa artık göbişlerimiz ben burdayım diyor toplu taşımada falan yer verirler artık bize :)))
Kilo olayına hiç takılma azcık kiloyla başlamışsın boşver bebişin sağlığı iyi olduğu sürece sorun yok
bi süredir metroda yer veriyorlar sagolsunlar ama öyle bi alıştımki yer vermeyince kimse içimden diyorumm sizde hamile olucaksınn eyy kadınlar
ve genel olarak yer verenlerin erkek olması da işin ilginç tarafı, kadının halinden kadın anlar dediler kandırdılar bizi :):)
Ya canım bence de o çamaşırda ıslaklık çoğumuzda oluyor. Bebeğin suyu olduğunu nerden anladı ki doktor bi tahlil yaptı mı?
Bi de rahim ağzı uzunluğun da iyiymiş bu doktor niye bu kadar korkuttu ki ya?
Islaklık kıvamlı mı oluyor
Renkli mi
Yoksa sadece renksiz su seklınde mi ?
Bugün 11 de bir başka de daha gideceğim
İns herşey yolundadir
Ayrıntılıda iste bebeği asagıda gördüler baya
Normal Doğum olmaz dediler
Snr ultrasondan karnıma bakınca sordu hiç suyun geldi mi diye
Ben de yooo dedim
Islaklığı soyleyjnce gelmıs işte sesi
Bende o günkü ıslaklık mesela avuc içinden az daha az kısımda gibi idi
Doktora söylediğim
O günden beri de az az oluyor o mesela çamaşırda fındık tanesi kadar gibi
Sende nasıl oluyor ?
Sadece tansiyon olsa neyse kan degerlerim cok düsmüs kuzu sanirim belli bir süre takipte olacagim ve yine gezme yasagi geldi tabi sende yalniz kalmamaya bak canim Allah korusun ben düşmeden nefes alamadigimi hatirliyorum sadece baya korktum o ýüzden ://
Çok dikkat et canım ya Allah hepimizi korusun.. ilacı bende bazen aksatınca eşim kızardı o ilaç önemli falan diye senin yaşadığından sonra daha iyi anladım hepimiz ders çıkaralım demir ilaçlarını aksatmadan kullanalım inş. bi seferlik olmuştur bundan sonraki hamiş süreçlerin güzel geçer canım..