2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sorularima pek cevap alamiyorum ama tekrar sorayim
Belki arada kaynamaz
Tetanos asisi yaptirmayan varmi
Ben yaptırdım canım 2.dozum kaldı,3.doz da hamilelik bittikten sonra yapılacak

Cok güzelmiş
Gule gule giysin
Nerden ve ne kadara ladin? sassygirll
Chicco’dan aldım ,155 lira

Saol canım teşekkür ederim

doğru söylüyosun canım. ben sadece yazlık almıyorum. 0-3 aylık yazlık, 6-9 ay kışlık alıyorum. sen bunu nerden aldın
Chicco’dan aldım canım,1 yaş aldım ben

Ayy Allah korusun canim benim tansiyonumdan tam olarak degilde kan degerlerimden biraz sikayetci oldular Rabbim.beterinden korusun dikkat edicekmisim belli bir süre saglikla alalim kucagimiza hepimiz insallah baya.korktum bugün
Hgb kaça düşmüş canım senin ben de demir kullanamıyorum o yüzden benim de düşüyor kan serumu taktıralım dedi doktorum devlet hastanesindeki doktorum da kan serumu 8-10 hafta idare eder 30. Haftada takalım doğumda işe yarasın dedi benim hgb 9 kusüratlardaydı

Ciktim cok sukür evimdeyim canim takipte olacagiz kendi doktoruma solicem randevu aralarini da kisaltsin biraz 5 haftada 1 cok oluyor ya evet esleri degil kimseyi almiyorlar cildiriyorum icerde
Geçmiş olsun canım. 5 hafta çokmuş ya bizimki 15-20 günde bi çağırıyor sağolsun o bile az geliyo bana

Detaylı ultrasona giren arkadaşlar bi ricam olacak sizden ultrason sırasında bebeğin kalbini dinlerken verdikleri ultrason kağıdında HR kaç BPM yazıyo doktor bana bişey söylemedi ama bizimkinde 96 yazıyo çok az değil mi şimdiye kadar hiç böyle az çıkmamıştı hep 150 üstüydü acaba detaylının ölçümü mü farklı iyice kafayı yedim :/

Benim ayrıntılı ultrasyon sonuçlarım direk doktoruma gidiyor,o yüzden kaç yazıyor bilmiyorum ama bişey sorucam ikili tarama testi sonucunuz yüksek çıktıktan sonra herhangi bir test yaptırdınız mı ,fetal DNA gibi ?

canım baktımda ben de hiç o değer yazmıyor

Ayy Allah korusun canim benim tansiyonumdan tam olarak degilde kan degerlerimden biraz sikayetci oldular Rabbim.beterinden korusun dikkat edicekmisim belli bir süre saglikla alalim kucagimiza hepimiz insallah baya.korktum bugün
Bende o gün hemen eczaneye gittim 8 5 di tansiyon ama sonra sağlık ocağında ki testlerde ortaya çıktı ki Demir eksikliği 1 aydır ilaç kıllanıyorum ama yükselmiyor

Ev işi yapmıyordum
İşim günde 100 km araba kullanmama sebep oluyordu
Bir de tüm gün oturarak çalışıyordum
Dr onlar da etkiler dedi
Şimdi başka dr a geldim bakalım o ne diyecek

Benim de yüklemeye giderken otobüste tansiyonum düştü, midem bulandı ve etraftaki görüntüler bulanıklaştı. Düşük tansiyona tuz dışında ne iyi gelir acaba?
Hiç bilmiyorum bende canım ama tatlı bişeyler yiyorum çünkü kan şekerim düşmüşte olabilir diye düşünüyorum

Ne iş yapıyorsun canım,neden temelli çıkıyorsun ki

Muhasebe ama küçük bi yer olduğu için benden başka da benim yaptıgım işleri yapıcak biri yok oyuzden beni bekleyemezler :) Hadi 4 ay beklediler diyelim 3 aylık bebişi bırakıp işe gelmek zor gelir, 6 ay ücretsiz iznide istemeye kalksam ztn yine işten çıkışımı vermem gerekir aynı sebepten :) evime çok yakın biyer de değil hani sabah 8 de evden cıkıp akşam 7de giriyorum oyuzden işi bırakmak daha mantıklı geliyor bebiş biraz büyüyene kdr en azından..

Benim kızçem annemi fazla telaşlandırdım galiba diye az önce kahvaltı sonrası Show yaptı babası bile hissetti ilk defa elini koyunca net bir şekilde şok olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…