2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Alsam mı bilemedim kimisi de avent önerdi tanıdıklardan biri 300 tl verip silverette almış memnun kalmadım dedi napsam ki
O kadar çok araştırdım daha silverette alıp memnun kalmayan ilk kez duydum canım çok ilginç. Valla bence marka önemsiz ama kesinlikle alınması gereken bişey. Bi kez yaşadım o acıyı zıbınım deyse dahi acıyodu kremlerle idare ettim ama emzirirken kim bilir ne kadar çok acıcak. Ben 5 dk takmayla bile baya faydasını gördüm yani.

Sence silikon yeterli olur mu yoksa gümüş mü ?

Evet benim bi kaç haftadır var evdeyim ara sıra çıkıyorum dışarıya artık çok bunaldım çünkü bulantımda var hâlâ hava güzel olunca çıkayım diyorum böyle olunca korkuyorum
Amin canım. Demek ki hepimizde aynı şey oluyor. Kiminin otururken kiminin ayaktayken.

Allah korusun İnşâAllah bizimkisi de önemli bişey değildir.

Sence silikon yeterli olur mu yoksa gümüş mü ?
Bence gümüş alınmalı canım çünkü gümüşün gerçekten iyileştirici etkisi var bu kanıtlanmış herkes memnun. Bi krem bile 80 lira bence 170 lira çok değil bunun için o acıyı çekmektense canım

Eşim de al diyor görümcelerimden biri silikon yeterli alan dedi öyle aklıma takıldı.

Eşim de al diyor görümcelerimden biri silikon yeterli alan dedi öyle aklıma takıldı.
Silikonda uygun bişey değilki ben araştırmıştım normalde hiç takmamış olsam önermezdim gümüş kapağı ama dediğim gibi sadece 5 dk taktım öylesine göğüs ucuma bi elledim bildiğin kremlemiş gibi yumuşacıktı

Ya evet öyle tabii de alacak o kadar çok şey birikti ki gözüm korktu fuzuli olmasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…