2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimki 2 gündür çok hareketsiz ya dün sağlık ocağında dinledim kalbini ama çıldırıcam adıyla sesleniyorum küçük beye oturdum tatlı yicem şimdi

Benimki 2 gündür çok hareketsiz ya dün sağlık ocağında dinledim kalbini ama çıldırıcam adıyla sesleniyorum küçük beye oturdum tatlı yicem şimdi
Benimde 3-4 gün önce öyleydi minik minik zar zor dinleyince hissettim ağladım çok korktum. Ama korkulacak bişey değilmiş. Günde 3-4 kez hissetmek yeterliymiş bu ayda. Stres yapma sende benim gibi.

Kızlar bu kasılma nasıl oluyor? Ben biraz yürüyünce 10-15 dk falan karnım taş gibi oluyo ve bir araya toplanıyo sanki zor yürüyorum. Decavite başladım bulantı yüzünden içemiyordum sanki biraz azaldı ama yine oluyor. Doktoruma soracaktım yarın ama randevumuz ertelendi

Evet canım aynen öyle oluyor. Karnın bi tarafı kasılıp sertleşiyor. Düzenli aralıklarla olmuyorsa endişelenme ben de başlarda aklım başımdan gitti. Doktor normal dedi şimdi herkesde başlamış sanırım artık bu durum

Geç olsun güç olmasın canım biliyorum insan bir an önce gidip görmek istiyor.
Bendeki kasılma genelde akşam saatleri uzanırken oluyor.karnim sertleşiyor göğüsüm sıkışıyor gibi olur.bi iki sn lik bişey.her akşam 3-5 kez oluyor.
9 kilo aldım bende bi 9 kilo daha alırıö herhalde.
Iyisin canım yine çok değil bana göre en son 13kg idi 15 olmuştur.3ün 5in hesabını yapmıyorum tek duam sağlıkla kucağıma alayım razıyım herşeye

Birde geçen gün başka topicte okudum artık bebekler hızlı büyüdüğü için kalsiyum ihtiyacindan dolayı kasılmalar oluyormuş.günlük 500-600ml süt içiyordum.litreye tamamlamayı düşünüyorum çünkü magnezyum hiç fayda etmiyor.

Kafayı yicem sabahtan beri giremiyordum şimdi girebildim!! Bi site anca bu kadar kötü değişebilir bu ne böyle. İnsanın ne giresi gelir ne mesaj yazası. Hamile takvimimiz bile yok umarım eski haline getirirler!!
acayip karışık geldi bana da ingilizce birde çoğu şey sinirim bozuldu

Tatli yiyip sola yat doktor bugün bana her gün hissetmezsiniz hareketlerini dedi pozisyonundan hizli vurup vurmadigina ve bircok seye gore degisir endişelenmeyin dedi bazen siz uyurken o uyanik olur falan dedi :)

Ben kasılma zannedip acile gittim. O gün çok yorulmuştum aynen dediğin gibi taş gibi bi top oluyodu sanki. Doktora sordum kasılma nasıl bişey diye. O da dedi ki o öyle normal bişey değil kesinlikle farklı hissedersin seninki ağrı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…