Ben hep i phonedan kullandım ötekilerde nasıl oluyor bilmiyorum ama emoji olayını sevdim sadeceyani hamilelik takvimini de ekleseler idare ederiz
Doktor donerler daha cok dedi takilcak bir durum yok kesinlikle dedi üstüne bakarak ama evdekiler bayagi kafami karistirdi dedim buraya sorayim ilk hamilelik bilgi sahibi de degilim ya benim kafa icin baya asagiya bakti kasiklara ayaklar icin gobegin oralara ciktiBenim daha onceki randevumda kafasini asagida demisti kendi doktorum hatta baya kasiklarimda ultrasonla bakmisti ama bebekler ztn donuyor kendi hallerinde diye biliyorum yanlış mı?
Detayli da ama baya göbek deligimin oralarda htta bi tik ustunde bakinca kafasıni inceledi.
Aynisi bana da oldu yaa isimler yazmasa diyecegim ki farkli biyer burasıBi de ben kim nerde yazmış zar zor görüyorum sanki konuştuğum insanlar konuştuğum site değişmiş gibi bi afalladım
Ben eşim kalsın isterim canım sonuçta biz oradayken eve dönemez diye düşünüyorum. Zaten hemşireler yardımcı olur her konudaKızlar daha erken ama doğumda yanınızda kim olacak refakatçi olarak? Benim annem olacak ama annemler uzakta hemen gelemeyebilirler gece olur falan belli olmaz onlar gelene kadar eltim var bi aklı başında o zaten güvenebileceğim ama rahat edebilirmiyim acaba nasıl olur biri de olması şart mı kendim idare edebilirmiyim onu fa bilmiyorum daha önce tecrübesi olan anneler daha iyi bilir o an nasıl olurum hiç bilmiyorum
Ya kv kalacak ya kendi teyzem annemin panik atağı var arabalara binemiyor yarım saatlik uzaklıkta oturuyor gelemez yani tek başına bence olmaz canım yanında birisi bulunsun sezeryan olursun dikişerin zorlar bebeği emzirmesi için birinin wermesi gerek yada zaten doğumdan çıkıcaz halzsiz düşücez gazını çıkarması için biri yardım etmeliKızlar daha erken ama doğumda yanınızda kim olacak refakatçi olarak? Benim annem olacak ama annemler uzakta hemen gelemeyebilirler gece olur falan belli olmaz onlar gelene kadar eltim var bi aklı başında o zaten güvenebileceğim ama rahat edebilirmiyim acaba nasıl olur biri de olması şart mı kendim idare edebilirmiyim onu fa bilmiyorum daha önce tecrübesi olan anneler daha iyi bilir o an nasıl olurum hiç bilmiyorum
Hee seni anladım öyle mobil uygulama gibi olsaydı çıldırırdım. Şimdi iyi ama işte dert yandıklarımız aynı ahh ahhEski halindeyken uygulama gorunumu gbi olmuyordu bende, sayfayi saga sola hareket ettiriyordum yorumlari okumak icin ki aksamlari telefondan hic girmiyordum rahat degildi kullanimi
Suanki hali mobil uygulama gibi olmus ben sevdim ama hamilelik takviminide geri getirmeliler yorumlari okuyunca kim hangi haftada o yorumu yazmis bilmek iyi oluyordu
Benim gecen hafta kendi doktorum bakti rahimde acilma falan dogum belirtisi hicbirsry yok icin ferah olsun dedi alttan bakti hatta omu acaba serviks uzunlugu omu oluyor rahim acilmasimi yani? Seninkide mi suan basasagi canim ?Yok canım korkma benim de dönmüş ve doktor serviks uzunluğuna bakarak erken doğum olup olmayacağına karar veriyor. Bana serviks uzunluğun iyi o yüzden risk yok dedi korkma canım
Doktorunda ayni seyi soylemis canim sen takilma baskalarinin dedigine, hatta bi onceki randevuda endiselenmistim ben baya ilk defa o kadar asagida bakti vs sorunmu var diyeDoktor donerler daha cok dedi takilcak bir durum yok kesinlikle dedi üstüne bakarak ama evdekiler bayagi kafami karistirdi dedim buraya sorayim ilk hamilelik bilgi sahibi de degilim ya benim kafa icin baya asagiya bakti kasiklara ayaklar icin gobegin oralara cikti
Benimki de baş aşağı. Serviks dediği kısım rahim uzantısı rahat ol kuzuBenim gecen hafta kendi doktorum bakti rahimde acilma falan dogum belirtisi hicbirsry yok icin ferah olsun dedi alttan bakti hatta omu acaba serviks uzunlugu omu oluyor rahim acilmasimi yani? Seninkide mi suan basasagi canim ?
canım bende öyle istiyorum da devlette yapıcağım için erkek refakatçi almıyorlarmış özelde sanırım eş hep yanında durabiliyor öyle olsa anneme bile gerek görmem deBen eşim kalsın isterim canım sonuçta biz oradayken eve dönemez diye düşünüyorum. Zaten hemşireler yardımcı olur her konuda
Benim iki ucum farkli biri lop emzik gibiYani benim ucu çok az var bebeğin emeceği kısım yani. Bazılarında löp emzik başlığı gibi oluyor yaonu sordum
Dikkat et suna buna falan dedimi bana hic risk yok dedi de cünkü ?Benimki de baş aşağı. Serviks dediği kısım rahim uzantısı rahat ol kuzu
Bizimki son bikac gundur az hareket ediyor gibi geliyordu pozisyon degistirmis megerse bizim oglan ondanmis gecen hafta ayaklar asagidaydi meselaDoktorunda ayni seyi soylemis canim sen takilma baskalarinin dedigine, hatta bi onceki randevuda endiselenmistim ben baya ilk defa o kadar asagida bakti vs sorunmu var diye
Bol bol hareket halindeler sagi solu belli olmuyorr bizim oğluşların
Bende bi iki gundur hem asagida hem yukarda hissediyorum bi tekme bi yumruk calisiyor sanirimBizimki son bikac gundur az hareket ediyor gibi geliyordu pozisyon degistirmis megerse bizim oglan ondanmis gecen hafta ayaklar asagidaydi mesela
Benim arkadaslarim esimin ailesi benim ailem bi 10 kisi olur kesin ama bana kalsa esim olsa birde bebek bakimindan anlayan bir yakin olsa yeterlicanım bende öyle istiyorum da devlette yapıcağım için erkek refakatçi almıyorlarmış özelde sanırım eş hep yanında durabiliyor öyle olsa anneme bile gerek görmem de
ya benim kvde görümce de pek şey değiller açıkcası çocuk büyütmüşler ama gel desem yanıma 3 saatte gelirler bir şey istesem 2 saatte yaparlar falan hiç güvenemiyorum o yüzden :) bi ektim var kafa dengi oda doğum yapmamış çok istiyo yanımda durmayı ama oda nasıl olur tecrübesi de yok onunda ama kv de ve görümceden daha iyi hallederm herhaldeYa kv kalacak ya kendi teyzem annemin panik atağı var arabalara binemiyor yarım saatlik uzaklıkta oturuyor gelemez yani tek başına bence olmaz canım yanında birisi bulunsun sezeryan olursun dikişerin zorlar bebeği emzirmesi için birinin wermesi gerek yada zaten doğumdan çıkıcaz halzsiz düşücez gazını çıkarması için biri yardım etmeli
Anladım canım eltinle samimiysen o kalabilir kayınvalidedense onu tercih ederdim sanırımcanım bende öyle istiyorum da devlette yapıcağım için erkek refakatçi almıyorlarmış özelde sanırım eş hep yanında durabiliyor öyle olsa anneme bile gerek görmem de
ya canım öyle de sıkıntı olmaz mı psikolojik açıdan ben o kadar kişi olsa gerilirim rahat olamam herhaldeBenim arkadaslarim esimin ailesi benim ailem bi 10 kisi olur kesin ama bana kalsa esim olsa birde bebek bakimindan anlayan bir yakin olsa yeterli
Ozaman eltin kalsın canım ilk doğumumda arkadaşım kalmıştı kendisi çok istedi oda hamileydi 6 aylık deneyim olsun dedi çokta güzel idare etti hiç bilgisi olamamasına rağmenya benim kvde görümce de pek şey değiller açıkcası çocuk büyütmüşler ama gel desem yanıma 3 saatte gelirler bir şey istesem 2 saatte yaparlar falan hiç güvenemiyorum o yüzden :) bi ektim var kafa dengi oda doğum yapmamış çok istiyo yanımda durmayı ama oda nasıl olur tecrübesi de yok onunda ama kv de ve görümceden daha iyi hallederm herhaldesonrasında zaten annemler gelirler 1 günü buluyormuş sonuçta doğum süreci sezaryen olursa da zaten planlı olur büyük ihtimal önceden :)
Kime gelme dersem darilacak agzimi acamiyorum ondanya canım öyle de sıkıntı olmaz mı psikolojik açıdan ben o kadar kişi olsa gerilirim rahat olamam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?