2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben hep i phonedan kullandım ötekilerde nasıl oluyor bilmiyorum ama emoji olayını sevdim sadece yani hamilelik takvimini de ekleseler idare ederiz

Eski halindeyken uygulama gorunumu gbi olmuyordu bende, sayfayi saga sola hareket ettiriyordum yorumlari okumak icin ki aksamlari telefondan hic girmiyordum rahat degildi kullanimi
Suanki hali mobil uygulama gibi olmus ben sevdim ama hamilelik takviminide geri getirmeliler yorumlari okuyunca kim hangi haftada o yorumu yazmis bilmek iyi oluyordu

Doktor donerler daha cok dedi takilcak bir durum yok kesinlikle dedi üstüne bakarak ama evdekiler bayagi kafami karistirdi dedim buraya sorayim ilk hamilelik bilgi sahibi de degilim ya benim kafa icin baya asagiya bakti kasiklara ayaklar icin gobegin oralara cikti

Ben eşim kalsın isterim canım sonuçta biz oradayken eve dönemez diye düşünüyorum. Zaten hemşireler yardımcı olur her konuda

Ya kv kalacak ya kendi teyzem annemin panik atağı var arabalara binemiyor yarım saatlik uzaklıkta oturuyor gelemez yani tek başına bence olmaz canım yanında birisi bulunsun sezeryan olursun dikişerin zorlar bebeği emzirmesi için birinin wermesi gerek yada zaten doğumdan çıkıcaz halzsiz düşücez gazını çıkarması için biri yardım etmeli

Hee seni anladım öyle mobil uygulama gibi olsaydı çıldırırdım. Şimdi iyi ama işte dert yandıklarımız aynı ahh ahh

Yok canım korkma benim de dönmüş ve doktor serviks uzunluğuna bakarak erken doğum olup olmayacağına karar veriyor. Bana serviks uzunluğun iyi o yüzden risk yok dedi korkma canım
Benim gecen hafta kendi doktorum bakti rahimde acilma falan dogum belirtisi hicbirsry yok icin ferah olsun dedi alttan bakti hatta omu acaba serviks uzunlugu omu oluyor rahim acilmasimi yani? Seninkide mi suan basasagi canim ?

Doktorunda ayni seyi soylemis canim sen takilma baskalarinin dedigine, hatta bi onceki randevuda endiselenmistim ben baya ilk defa o kadar asagida bakti vs sorunmu var diye
Bol bol hareket halindeler sagi solu belli olmuyorr bizim oğluşların

Benim gecen hafta kendi doktorum bakti rahimde acilma falan dogum belirtisi hicbirsry yok icin ferah olsun dedi alttan bakti hatta omu acaba serviks uzunlugu omu oluyor rahim acilmasimi yani? Seninkide mi suan basasagi canim ?
Benimki de baş aşağı. Serviks dediği kısım rahim uzantısı rahat ol kuzu

Ben eşim kalsın isterim canım sonuçta biz oradayken eve dönemez diye düşünüyorum. Zaten hemşireler yardımcı olur her konuda
canım bende öyle istiyorum da devlette yapıcağım için erkek refakatçi almıyorlarmış özelde sanırım eş hep yanında durabiliyor öyle olsa anneme bile gerek görmem de

Bizimki son bikac gundur az hareket ediyor gibi geliyordu pozisyon degistirmis megerse bizim oglan ondanmis gecen hafta ayaklar asagidaydi mesela

canım bende öyle istiyorum da devlette yapıcağım için erkek refakatçi almıyorlarmış özelde sanırım eş hep yanında durabiliyor öyle olsa anneme bile gerek görmem de
Benim arkadaslarim esimin ailesi benim ailem bi 10 kisi olur kesin ama bana kalsa esim olsa birde bebek bakimindan anlayan bir yakin olsa yeterli

ya benim kvde görümce de pek şey değiller açıkcası çocuk büyütmüşler ama gel desem yanıma 3 saatte gelirler bir şey istesem 2 saatte yaparlar falan hiç güvenemiyorum o yüzden :) bi ektim var kafa dengi oda doğum yapmamış çok istiyo yanımda durmayı ama oda nasıl olur tecrübesi de yok onunda ama kv de ve görümceden daha iyi hallederm herhalde sonrasında zaten annemler gelirler 1 günü buluyormuş sonuçta doğum süreci sezaryen olursa da zaten planlı olur büyük ihtimal önceden :)

Anladım canım eltinle samimiysen o kalabilir kayınvalidedense onu tercih ederdim sanırım
Tabi benim eltim yok bilmeden konuşuyorum.
İnşallah annen Doğum zamanı burda olur o kalır yanında

Benim arkadaslarim esimin ailesi benim ailem bi 10 kisi olur kesin ama bana kalsa esim olsa birde bebek bakimindan anlayan bir yakin olsa yeterli
ya canım öyle de sıkıntı olmaz mı psikolojik açıdan ben o kadar kişi olsa gerilirim rahat olamam herhalde

Ozaman eltin kalsın canım ilk doğumumda arkadaşım kalmıştı kendisi çok istedi oda hamileydi 6 aylık deneyim olsun dedi çokta güzel idare etti hiç bilgisi olamamasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…