2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar bugun sabah uyandım ama kalkmadim.Uzanirken gobegime baski yapacak sekilde pozisyon aldim galiba.ilk kez bebegim zıpladı karnimda. Tekme degildi. Tam tarif edemiyorum. Hem kafasi hem ayakları hissettim.Çok garip bir duyguydu. Resmen rahatsız oldu. Beni dürttü

Kötü olmuş site ya bi de başta giremedim hesbaımı kitledi rengi aynı kalsaydı bari
Ayy bende bugun giremedim deli oldum hesabim kitlenmiss
Mobil uyumlu degil yazmis arkadaslar ama onceden bende ayni sorun vardi tek sayfada gorunmuyordu site kuruculari bu sefer iphone kullananlari dusunmus sanirim daha kullanisli olmus telefondan emoji eklenmeside en buyuk artısı

Ne kadar kötü olmuş site. Bende dunden beri giremedim.
Hamilelik takvimlerine ne oldu ???
Sadece ben mi goremiyorum yoksa!!!

Temiz haberlerle geldim canim cok sükür bin sükür bir sorunu yok dedi doktor gordukte cok sükür oglusumu 614 gr olmus 31 cm boyle git dedi doktor cok mutluyum
Maşallah canim sorun olmamasına çok sevindim

Artık baya bebek bebekler 23uncu haftamda şok olmustum seninki daha da buyuk bi sonraki randevunda cok guzel resimle gelirsin ins canim

Maşallah canim sorun olmamasına çok sevindim

Artık baya bebek bebekler 23uncu haftamda şok olmustum seninki daha da buyuk bi sonraki randevunda cok guzel resimle gelirsin ins canim
Yaa sorma bugün ayaklarimiz yere basmadi resmen Rabbim bozmasin hep iyi haberler alalim

170tl düşümül bu paylaştığım,yerli üretim diye daha uygun . Arada kaldım. Bi de özel olmazsa sizin göğüs ucunuz çıkıntılı mı acaba ? Feeling07 S Serylady
Cikintili derken cikmismi diye diyorsan evet ufak degil benim baya cikik suan onu demiyorsan bilemedim

Amin canim gercekten cok guzel bi his bende detaylidan cikinca kuş gbi hissetmistim kendimi insan bi huzur buluyor
Yalnız senin haftan bana gore ilerde diger arkadaslar da gorurse yazsinlar bizim bebisin kafa asagida ayaklar yukaridaymis normal dogum pozisyonunda yani doktor sıkıntı yapilacak bir durum yok kesinlikle bazilari bu haftada donuyor dedi ama evdekiler kafami karistirdi acikcasi daha fazla dikkatli ol bilmem ne erken degilmi falan diye ayni durumda olan varmi ?

Ben hep i phonedan kullandım ötekilerde nasıl oluyor bilmiyorum ama emoji olayını sevdim sadece yani hamilelik takvimini de ekleseler idare ederiz

Ben hep i phonedan kullandım ötekilerde nasıl oluyor bilmiyorum ama emoji olayını sevdim sadece yani hamilelik takvimini de ekleseler idare ederiz
Tek artisi emoji olmasi olmus bence rengi ve diger ozelliklerine isinamadim ben ozellikle de takvim gitmis ya onu ekleseler bari :)

Kızlar daha erken ama doğumda yanınızda kim olacak refakatçi olarak? Benim annem olacak ama annemler uzakta hemen gelemeyebilirler gece olur falan belli olmaz onlar gelene kadar eltim var bi aklı başında o zaten güvenebileceğim ama rahat edebilirmiyim acaba nasıl olur biri de olması şart mı kendim idare edebilirmiyim onu fa bilmiyorum daha önce tecrübesi olan anneler daha iyi bilir o an nasıl olurum hiç bilmiyorum

Yok canım korkma benim de dönmüş ve doktor serviks uzunluğuna bakarak erken doğum olup olmayacağına karar veriyor. Bana serviks uzunluğun iyi o yüzden risk yok dedi korkma canım

Tek artisi emoji olmasi olmus bence rengi ve diger ozelliklerine isinamadim ben ozellikle de takvim gitmis ya onu ekleseler bari :)
Bi de ben kim nerde yazmış zar zor görüyorum sanki konuştuğum insanlar konuştuğum site değişmiş gibi bi afalladım

Benim daha onceki randevumda kafasini asagida demisti kendi doktorum hatta baya kasiklarimda ultrasonla bakmisti ama bebekler ztn donuyor kendi hallerinde diye biliyorum yanlış mı?
Detayli da ama baya göbek deligimin oralarda htta bi tik ustunde bakinca kafasıni inceledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…