Kizlar bugun sabah uyandım ama kalkmadim.Uzanirken gobegime baski yapacak sekilde pozisyon aldim galiba.ilk kez bebegim zıpladı karnimda. Tekme degildi. Tam tarif edemiyorum. Hem kafasi hem ayakları hissettim.Çok garip bir duyguydu. Resmen rahatsız oldu. Beni dürttü
Ayy bende bugun giremedim deli oldum hesabim kitlenmiss
Mobil uyumlu degil yazmis arkadaslar ama onceden bende ayni sorun vardi tek sayfada gorunmuyordu site kuruculari bu sefer iphone kullananlari dusunmus sanirim daha kullanisli olmus telefondan emoji eklenmeside en buyuk artısı
Temiz haberlerle geldim canim cok sükür bin sükür bir sorunu yok dedi doktor gordukte cok sükür oglusumu 614 gr olmus 31 cm boyle git dedi doktor cok mutluyum
kızlar doktordan geldik. bir sıkıntı yok çok şükür. 25+1 858 gram olmuş bebeğim. markete gidip poşete 858 gramlık meyve doldurup ağırlığına bakacağım hissetmek için sjdjkd ay nerdeyse 1 kilo oluyorlar artık
renkli fotoğraf verecekti ama yüzünü karnıma gömmüştü beceremedik almayı :/ pazartesi şeker yüklemem var o gün tekrar deneyecek. çok merak ediyorum ya en son 1 ay önce ayrıntılıda gördüm. şu an iyice bebek gibi bebek olmuştur.
170tl düşümül bu paylaştığım,yerli üretim diye daha uygun . Arada kaldım. Bi de özel olmazsa sizin göğüs ucunuz çıkıntılı mı acaba ? Feeling07SSerylady
Yalnız senin haftan bana gore ilerde diger arkadaslar da gorurse yazsinlar bizim bebisin kafa asagida ayaklar yukaridaymis normal dogum pozisyonunda yani doktor sıkıntı yapilacak bir durum yok kesinlikle bazilari bu haftada donuyor dedi ama evdekiler kafami karistirdi acikcasi daha fazla dikkatli ol bilmem ne erken degilmi falan diye ayni durumda olan varmi ?
Ayy bende bugun giremedim deli oldum hesabim kitlenmiss
Mobil uyumlu degil yazmis arkadaslar ama onceden bende ayni sorun vardi tek sayfada gorunmuyordu site kuruculari bu sefer iphone kullananlari dusunmus sanirim daha kullanisli olmus telefondan emoji eklenmeside en buyuk artısı
Kızlar daha erken ama doğumda yanınızda kim olacak refakatçi olarak? Benim annem olacak ama annemler uzakta hemen gelemeyebilirler gece olur falan belli olmaz onlar gelene kadar eltim var bi aklı başında o zaten güvenebileceğim ama rahat edebilirmiyim acaba nasıl olur biri de olması şart mı kendim idare edebilirmiyim onu fa bilmiyorum daha önce tecrübesi olan anneler daha iyi bilir o an nasıl olurum hiç bilmiyorum
Yalnız senin haftan bana gore ilerde diger arkadaslar da gorurse yazsinlar bizim bebisin kafa asagida ayaklar yukaridaymis normal dogum pozisyonunda yani doktor sıkıntı yapilacak bir durum yok kesinlikle bazilari bu haftada donuyor dedi ama evdekiler kafami karistirdi acikcasi daha fazla dikkatli ol bilmem ne erken degilmi falan diye ayni durumda olan varmi ?
Yok canım korkma benim de dönmüş ve doktor serviks uzunluğuna bakarak erken doğum olup olmayacağına karar veriyor. Bana serviks uzunluğun iyi o yüzden risk yok dedi korkma canım
Benim daha onceki randevumda kafasini asagida demisti kendi doktorum hatta baya kasiklarimda ultrasonla bakmisti ama bebekler ztn donuyor kendi hallerinde diye biliyorum yanlış mı?
Detayli da ama baya göbek deligimin oralarda htta bi tik ustunde bakinca kafasıni inceledi.