2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anladım canım eltinle samimiysen o kalabilir kayınvalidedense onu tercih ederdim sanırım
Tabi benim eltim yok bilmeden konuşuyorum.
İnşallah annen Doğum zamanı burda olur o kalır yanında ❤
evet canım eltimle standart elti ilişkisinden farklı bir ilişkimiz var valla kanki gibiyiz inşallah bakalım gelirler annemler de ama 1 saat mesafe var ha diyince gelemeyecekler o zamana kadar da sanırım yanımda biri olmalı kendim idare edemem herhalde

Eltim benim kankam gibi acayip iyi anlaşırız ilk defa kendim gibi birisini gördüm

Ozaman eltin kalsın canım ilk doğumumda arkadaşım kalmıştı kendisi çok istedi oda hamileydi 6 aylık deneyim olsun dedi çokta güzel idare etti hiç bilgisi olamamasına rağmen
aynen annem gelene kadar onu alıcam herhalde inşallah kötü etkilenmez kız bazıları görünce doğum korkusu oluyormuş ya ondan da çekindim

Kime gelme dersem darilacak agzimi acamiyorum ondan ben de hic rahat edemem kalabalikta emzirmeye bile cekinirim ama gelecekler napayim
ayy bizimkiler de ısrarla geliriz geliriz diyor bir şey yapacaklarından da değil ama samimiyetsiz geldiği için hiç istemiyorm açıkçası ya allahtan devlette olacakta ziyaret saati dışında sokmuyorlar

Eltim benim kankam gibi acayip iyi anlaşırız ilk defa kendim gibi birisini gördüm
ay evet aslında en iyi elti eltiyi anlar ikimiz de aynı şeyleri yaşadığımız gördüğümüz için birbirimize baya destek oluyoruz anlaşamayanlar fesatlıktan anlaşamıyo

ay evet aslında en iyi elti eltiyi anlar ikimiz de aynı şeyleri yaşadığımız gördüğümüz için birbirimize baya destek oluyoruz anlaşamayanlar fesatlıktan anlaşamıyo
Benim eltimde cok iyidir saolsun sizin ilk torunmu oyleyse kaynanan hemen gelir bence gelmez mi

O zaman problem yok canım önemli olan seni bunaltmayan bir insanın yanında olması

ayy bizimkiler de ısrarla geliriz geliriz diyor bir şey yapacaklarından da değil ama samimiyetsiz geldiği için hiç istemiyorm açıkçası ya allahtan devlette olacakta ziyaret saati dışında sokmuyorlar
Benim ozel dolar taşar o oda kesin gelmeyinde diyemem ben

Benim eltimde cok iyidir saolsun sizin ilk torunmu oyleyse kaynanan hemen gelir bence gelmez mi
bizim ilkte kv nin ikinci torun oluyor ya geliriz gideriz diyorlar ama her konuda öyle yapıyolar sonra bakıyosun yanında kimse yok herkes kendi derdinde çağırsam 3 saatte çıkıp gelemez falan bide eşime hiç sahip çıkmıyorlar ki bana da çıksınlar istemiyorm şahsen önce kendi çocuklarının yanında olsunlar diye düşünüyorum zaten aniden doğumum gelirse arayıp tek tek telâşeye bile vermek istemiyorm kapıda da beklemelerinin bir anlamı olmayacak zaten ne kadar süreceği belli olmuyomuş

Sanmam ya doğuma girmicek ya kendiside istiosa hiç ses etme kalsın yanında
ay bakalım inşallah rahat rahat doğumlarımız olur ya ciddi ciddi az kaldı doğuracağız heyecan yaptım iyice şimdiden plan yapıyorum ama büyük ihtimal hiç planladığım gibi olmayacak

Hayırlı geceler hanimlar

Yeni sürümden bişey anlamadım gebelik takvimini kaldırmışlar mi yoksa bilmediğim bir yerde mi.

Tek avazda olmasini temenni ediyoruz gelmeyeceklerse yada gecikeceklerse cagirma hic dogumdan sonra nasilsa gelirler isi bilen yakin bir arkadasin falan varsa tanidik varsa onu alirsin yanina bence esinde kapida bekler

Tek avazda olmasini temenni ediyoruz gelmeyeceklerse yada gecikeceklerse cagirma hic dogumdan sonra nasilsa gelirler isi bilen yakin bir arkadasin falan varsa tanidik varsa onu alirsin yanina bence esinde kapida bekler
aynen bakalım çok heyecanlı ya şaka maka doğurucaz haftaya odaları falan gezicem boş yer olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…