2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ay bakalım inşallah rahat rahat doğumlarımız olur ya ciddi ciddi az kaldı doğuracağız heyecan yaptım iyice şimdiden plan yapıyorum ama büyük ihtimal hiç planladığım gibi olmayacak
İnş canım çok plan yapma sen inş istediğin gibi olur ve hepimizin gerçekten az kaldı 3 ay gibi bi süre bi bakmışız yavaş yawaş doğuruyoruz her dakka kim doğurcak bugün diye bakmakla geçicek buraya

Az kaldi ya cogu bitti valla bende sasiriyorum bazen dogurma kismini henuz dusunmuyorum hic korku yok aslında ama yine de o an ne olur bilmem
bende de korku yok ya tek korkum bi komplikasyon falan gelişmesin normalse normal sağsalim alalımda kucağmıza

yaa evet 27 hafta dolacak resmen 37 desek 10 haftamız falan var 30 dan sonrası zaten çabuk geçer gibi

Ya bu renkler falan valla kör oldum sanki bazı mesajları falan atlıyorum görmüyorum gibi geliyo inşallah öyle olmuyodur

yaa evet hamilelik takvimlerimiz gelsin bari yaa

ya ben de iyice hantallaştm bu hafta

maşallah kuzuya kocaman olmuş
benm daha 15 günüm var gitmeme gittiğimde 1200 fln olur heralde diyorm
inşallah olur. seninkine de maşallah. böyle böyle haziran'da 3 4 kilo miniklerimiz olacak

Artık baya bebek bebekler 23uncu haftamda şok olmustum seninki daha da buyuk bi sonraki randevunda cok guzel resimle gelirsin ins canim
evet 21'de detaylıya girmiştim ben en son o zaman görmüştüm parmak emen, ayak izi olan bir bebek vardı ekranda çok şaşırmıştım. sen benden de büyükken görmüşsün. çok şükür ya

Kızlar 3 gündür mahvoldum yatıyorum alerjenik Rinit’in olmuşum..
Burnum tıkalı hapşırık burun akıntısı resmen mahvetti beni..
Yarın tekrar doktora gideceğim

Cok gecmis olsun, atlatmissin ya o yeterli. Kan ve idrar kontrolu belli araliklarla hep yapilmali. Saglikla inşallah...

Bende kasılma tam nasıl olur bilmiyorum ilk hamileliğimde yaşamadım hiç doktora sorınca bana da yazarmısın ne dediğini benim daha 3 haftam war
Doktora mesaj attım gel nst ye alalım dedi gittim nst iyi çıktı tamamen yeşil sınırlar içinde değil ama kötü de değilmiş magnezyum verdi kızım 1 kilo olmuş protein ye özellikle köfte ye kilo alsın dedi magnezyum sabah akşam içcem artık 2 haftada bir nst ye gircekmişim erken doğum olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…