ay bakalım inşallah rahat rahat doğumlarımız olur ya ciddi ciddi az kaldı doğuracağız heyecan yaptım iyice şimdiden plan yapıyorum ama büyük ihtimal hiç planladığım gibi olmayacak
İnş canım çok plan yapma sen inş istediğin gibi olur ve hepimizin gerçekten az kaldı 3 ay gibi bi süre bi bakmışız yavaş yawaş doğuruyoruz her dakka kim doğurcak bugün diye bakmakla geçicek buraya
İnş canım çok plan yapma sen inş istediğin gibi olur ve hepimizin gerçekten az kaldı 3 ay gibi bi süre bi bakmışız yavaş yawaş doğuruyoruz her dakka kim doğurcak bugün diye bakmakla geçicek buraya
evet 21'de detaylıya girmiştim ben en son o zaman görmüştüm parmak emen, ayak izi olan bir bebek vardı ekranda çok şaşırmıştım. sen benden de büyükken görmüşsün. çok şükür ya
Iyi olmanıza çok sevindim maşallah. Ağrılar bendede fazlasıyla mevcut gerçekten ikiz gebelik çok zormuş. Bizde iyiyiz hamd olsun kanamam oldu hastanede yattım 3 gün nst Ye bağladılar acaba erken doğum tehlikesi olabilirmi diye ama çok şükür iğne ilaçlarla kesildi. Sonra kanda enfeksiyon çıkmasın mi bi haftada öyle antibitotik tedavisi uyguladılar derken bu haftalara geldik öyle böyle. Hazırlıklarımız bitti sayılır bizim erken doğarlar diye hızlıca tamamladık oda takımıda aldık gelmedi henüz onu bekliyoruz bakalım inşallah erken doğmazlar zor bi süreç öpüyorum Allah a emanet ol
Yok canım demedi baş aşağı inmiş mi diye ben sordum evet baş aşağı şuan dedi. Sorun olur mu ki dedim. Rahim altına baktı serviks uzunluğun yeterli erken doğum riskin yok sorun olmaz dedi
Doktora mesaj attım gel nst ye alalım dedi gittim nst iyi çıktı tamamen yeşil sınırlar içinde değil ama kötü de değilmiş magnezyum verdi kızım 1 kilo olmuş protein ye özellikle köfte ye kilo alsın dedi magnezyum sabah akşam içcem artık 2 haftada bir nst ye gircekmişim erken doğum olmasın diye