Merhaba kizlar, benim asiri bulantim var ve istifra ediyorum.. cok kotu biseymis.. duydumki akupunkturla gecebiliyormus bu bulantilar..hic bilgisi olan varmi bu konu hakkinda?
Kaç haftalıksın canım benim 23. Hafta bitti hala zofer içiyorum bulantı bilekliği aldım akupunktur etkisi yapıyormuş iyi geliyor arada. Ama tam olarak hiç bişey geçirmiyor
Herkesin ki olcmuyolar sıkıntısı olana bakıyorlar diye biliyorum benimkine 2 kere bakildi bikere bebisim bas asagi duruyor diye bakti birinde de su gibi akinti oluyordu ozaman bakmislardi alttan muayene ediyorlar bu arada canim
Kızlar meraba hafiften ağırlaşan var mi 25+3 oldum ama oglumda masallahim vardı hiç böyle değildim akşam kendimi cok yorgun hissediyorum evi bi süpürge çektim nefes nefese kaldim
Guncellemeden sonra giresim gelmiyor artik sayfaya cok karisik olmus.. kizlar 25 haftam bitiyor benimle ayni olanlarda bebek hareketleri ne durumda?? Ozellikle sabah ve aksam hareketleri hissediyorum ama sanki cok sakin. Icim rahat etmiyor. Kiyaslamak dogru degil bu konuda biliyorum ama ayni haftalardakiler yorum yaparsa sevinirim..
Off sorma zaten cok zaman bulamıyordum geçmiş sayfalara sımdı hıc anlamadım uygulama sayfası gıbı olmus Eskı halıne cok alısmısım sımdı tuhaf oldu bakmak ıstemıyorum.
Haftamız aynı bencede kıyaslama yapma tabı hepsı farklı farklı benım cok hareketlı su ıcsem hopluyor demek kı ablası gıbı zıpır olacak... senın bebısın demek kı cok uslu sakın bır bebıs olacak :)) sıkıntı yoktur caanım merak etme tabı hıc hareket etmemesı durumlarında dıkkatlı olun benım asırı hareketlı oldugu halde bazen sessizlesıyor...
Herkesin ki olcmuyolar sıkıntısı olana bakıyorlar diye biliyorum benimkine 2 kere bakildi bikere bebisim bas asagi duruyor diye bakti birinde de su gibi akinti oluyordu ozaman bakmislardi alttan muayene ediyorlar bu arada canim
Yok ölçüyorlar dıye bılıyorum belırlı haftalardan sonra aynı benım ayrıntılıdan bu zamana her gıttıgımde olctuler erken dogum rıskını oradan anlıyorlar sanırım...
Kızlar meraba hafiften ağırlaşan var mi 25+3 oldum ama oglumda masallahim vardı hiç böyle değildim akşam kendimi cok yorgun hissediyorum evi bi süpürge çektim nefes nefese kaldim
Hafiften değil baya baya ağırlaştım bitkinim otırduğum yerden zor kalkıyorum bende oğlumda böyle değildim enerji taavandı birkere bilem yorgun olduğumu dün bi temizlik yapayım dedim bugün yerimden kalkamıyorum
Hafiften değil baya baya ağırlaştım bitkinim otırduğum yerden zor kalkıyorum bende oğlumda böyle değildim enerji taavandı birkere bilem yorgun olduğumu dün bi temizlik yapayım dedim bugün yerimden kalkamıyorum
Guncellemeden sonra giresim gelmiyor artik sayfaya cok karisik olmus.. kizlar 25 haftam bitiyor benimle ayni olanlarda bebek hareketleri ne durumda?? Ozellikle sabah ve aksam hareketleri hissediyorum ama sanki cok sakin. Icim rahat etmiyor. Kiyaslamak dogru degil bu konuda biliyorum ama ayni haftalardakiler yorum yaparsa sevinirim..
Canım içini ferah tut bı günleri bı günlerini tutmuyor benim de dün hareket etmedi gibi bişey çok üzüldüm ağladım hatta yatmadan önce ama ilk defa gece beni uyandırdı hareketliyle o derece hareketliydi yani gece de :) panik yapmamamız lazım ama insan kaygılanmadan da edemiyor işte :/