2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Iyi oldu yazdigin aslinda ben su aventin plastik kalkanlarindan alirim birde krem alirim.yeter dedim ama hala arada gidip geliyorum acısi cok zormus bir tedirgin olmuyorum degil yani
Heh işte ben de şuan öyle düşünüyorum daha doğrusu doğum koçuma sordum kendisi de doğum yapmış falan. Hiç alma gümüş kapak sen dediklerimi al rahat edeceksin dedi Avent göğüs kalkanı krem falan önerdi. Bi de ucu yok diye ucuz silikon uçlar var onları da normalde uç çıksın ye kullanırsın dedi.

Ne zaman düştün canım hıc haberım yok
Bendeee yaaa yazzzz yazyaz hersey mıs gbı kokuyor boool meyveee zeytınyaglılar falan ohhh
Ohoooo baya oldu kuzum yazmistim sayfaya sen o aralar girmemissen gozunden kacmistir canim o zaman iste cati muayenesine benzer bir muayene yaptilar acikliga falan baktilar hep.alttan tabi ekstrem bir durum ya ondandir belki o haftada nstye bile girdim ben dusün :)) zeytinyagli ben arti mezeler arti sifir kollular pufür elbiseler meyveler

Iyi oldu yazdigin aslinda ben su aventin plastik kalkanlarindan alirim birde krem alirim.yeter dedim ama hala arada gidip geliyorum acısi cok zormus bir tedirgin olmuyorum degil yani
Ama dediğim gibi canım 150tlye bulduysan onu uygun bence aynı fiyata geri satarsın :) almak istersen al inş yara olmaz ama oldu ki yara oldu her şeyi dener insan

Kremi ne onerdi merak ettim benim uc varda iste korkuda var

Avent gecen yorumlarda okudum çok memnun olan var zaten onemlı olan meme ucunun camasıra temas etmemesi oyuzden daha fazla tahrıs oluyor... ıslak olmasın dıye ben ped kullanmıştım krem sürüp pedımı koyuyordum.. yara olursa zaten ınat etmeyın o gogsu sagın bır gun dınlensın yanı sagıp verın ama zorlayınca daha fena oluyor. Hem yaz olacak boool bool duş alırsınız rahatlarsınız ınsallah...

Ama dediğim gibi canım 150tlye bulduysan onu uygun bence aynı fiyata geri satarsın :) almak istersen al inş yara olmaz ama oldu ki yara oldu her şeyi dener insan
Bence de satarim ayni fiyata ama.kadin once parayi istiyor ondan da tedirginim yollamaz falan simdi hic yoktan param gitmesin istanbul olsa elden alirdim iyi olurdu

Ben gogus sagici birsey almadim ihtiyaca gore alirsin denildi calismayacagim cünkü sence almalimiydim ? Birde bebek bakim seti ve taragi arastiriyorum sen ne kullandin ? Chicco alayim diyorum ama ? Ped almayacagim eltim almis kapali paket duruyormus onu verecek ihtiyac olursa onu kullanirim diyorum

Senin yara olmuş muydu ? Ben de avent alcam inş yeterli olur dediğim gibi yeterli olmasa her yola başvururum zaten Göğüs pompam da var elektrikli olmadı sağarım. Ben anne sütünü sadece iki ay emmişim diye söz verdim kendime bebişime ne yapıp ne edip o sütü vercem

yazımı duzenledım yanlış olmasın kfam karıstı ben gogus ucu almıstım kalkan falan kullanmadım:)
bu ıkı haftadr benım kafa arada gıdıp gelıyor suan unutmus olabılırım...
evet yaaaaa kendımızı dısarı atalım hemen ohh benım park sahıl gunlerı baslar artık bırı araba bılı elımde dondurmalar parklar ohhhh sızde mınıcık kuzularla gezersınız artık
Kremi ne onerdi merak ettim benim uc varda iste korkuda var
lansınoh bence guzel bende kullandım hemde bebek emebılıyor onu surdugun zaman hıc zararınyok

Bence de satarim ayni fiyata ama.kadin once parayi istiyor ondan da tedirginim yollamaz falan simdi hic yoktan param gitmesin istanbul olsa elden alirdim iyi olurdu
Kadın sana fotoğrafını attı değil mi elinde öyle bir ürün var yani kadının numrası varsa al ve bence kadına söyle ya göndermezseniz

Gogus ucu silikon olanlardan mi kullandin canim o kismi tam anlamadim ? Lansinoh aklimdaydi ama sizde dediniz tam.kesinlesmis oldu ayy keske ya ne guzel soyledin kuzularimizi alir cikar cikar gezeriz insallah

bende almamıstım ama hemen esım eczaneden sıradan elle manuel yapacagım bısey almıs cok sıradan bısey yanı aceleyle aldı okdar ısıme yaramıstı kı :) yarayken dınlendırdım hem fazla sutu sagmıstım dısarı cıkarken sagıyordum vs pahalı bısey almana gerek yok bıberonun varsa herturlu ıs gorur...
Evet canım chıcco tarak setı almıstım...ped de varsa onu kullanırsın akıyor cunku bazen ıc camasırına gecer.. hem ıslak olunca ıyılesemez.
Bunu surunce silipmi bebegi emziriyorsun yoksa silmeden mi peki ?
hemen emzırebılırsın ama sen emzırmen bıtınce surersn o krem bıdaha emzırene kadar gıder bıle :) ama emzırınce sorun olmuyor.
oooo hemdeeee ne yaraaa ne yaraaaa :) benı konusturma lütfen ama annesı cok ınatcı emzırdı cok sukur :)) ınsallah sut olsunda yara mara anneye hıkayeee

Ben gebe kalmadan önce bir kaç kez alttan bakılmıçtı,gebelikte hiç bakılmadı. Ama tuhaf bir duygu neyse düşünüp daha da iğrençleşmiyeyim
Alisinca normal geliyor artik hic takmiyorum o durumlari kisacasi ama uzun zamandir bakmadilar sukür de biraz rahatim

Ağlaya ağlaya olsa da vercem olmadı sağıp vercem vazgecmiycem emzirmekten inş sütüm de gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…