2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Masallah bebegine. Benimki iki gun hareketli olsa bir gun cok sakin. Gerci bende kafami cok takiyorum. Nasil gecicek bu gunler valla simdiden yoruldum :)
Cok yoruldugum gunlerin ertesi gunü bizimkide genelde pek kipirdamiyor birde uzgun oldugunda kipirdamiyor genelde ama ben dans edeyim yada sarki soleyeyim oda benle tempo tutuyor ben cok taktigimda kafaya 2 adet cikolata yiyip sola yatiyorum icim rahatliyor sende oyle yap kuzu

Çabuk çıksın hemen çıksın inşallah
Yaa evet dımı kış meyvesı yemez oldum artık hıc canım bıle ıstemıyor... gecen ufak bır sebzeyı meyve zannettım aaaaaayyyt cıkmıs dedım amaa kısa sürdü gozum yanılmıs Nasıl üzüldüm asermıyorm ama canım ıstıyor işte keske cıksa dıyorum ruyamda bıle baska yaz meyvesı yedım bır kaç kere

Valla brnde istiyorum ciksinlar ozellikle bir tanesini bekliyorum

Yok ölçüyorlar dıye bılıyorum belırlı haftalardan sonra aynı benım ayrıntılıdan bu zamana her gıttıgımde olctuler erken dogum rıskını oradan anlıyorlar sanırım...
Benimki olcmuyor bir sorun gormeden olcmuyoruz dedi hatta benim bir sikintim vardi ondan bakti sukür onla alakali degilmis haftamla mi alakali acaba ?

Valla brnde istiyorum ciksinlar ozellikle bir tanesini bekliyorum
off dımı yaaa taze fasulyeye bıle hasretım buzluktakıler bıttı en cok yaptıgım yemek yazın soguk soguk mısssss gıbı ozledım vallahı yaa kışı pek sevmıyorum
Benimki olcmuyor bir sorun gormeden olcmuyoruz dedi hatta benim bir sikintim vardi ondan bakti sukür onla alakali degilmis haftamla mi alakali acaba ?
benımde sorunum yok canım ama her gıttıgımde suyunu rahmımı vs olcuyor onlar ıcın basıt bısey zaten hersey normal dıyor doktorun belkı gerek gormuyordur doktora baglıdır ozaman... :)
Benim devlettekide ozeldeki de alttan bakti onun icin doktoruna goremi fark ediyor acaba ?
öyle bence benım alttan hıc bakmadılar Son hafta alttan normal dogum ıcın bakılıyor vs oyle yanı doktora gore degısıyor demek...

Benim yari fiyatina silverette buldum ama satan kayseride gondermez falan diye tereddüt ediyorum acikcasi napsam bilrmedim
Almak istiyorsan al canım ben gümüşten vazgectim . Avent alcam ve krem. Ama istersen önce göndersin sen parayı öyle aktar

Benim devlettekide ozeldeki de alttan bakti onun icin doktoruna goremi fark ediyor acaba ?
Benim de hiç alttan bakmadı hatta doktorum çatı muanesini bile olabildiğince doğuma yakın yapıyormuş alttan bakınca erken doğum riski olmasın diye. Ama her doktor farklıdır işte

Kızlar meraba hafiften ağırlaşan var mi 25+3 oldum ama oglumda masallahim vardı hiç böyle değildim akşam kendimi cok yorgun hissediyorum evi bi süpürge çektim nefes nefese kaldim
Bende çok ağırlaştım canım dün avmye gittim 2 mağazaya girdim ama pestlim çıktı valla 28. Haftadaym buarada

Ben dustugumde bakmislardi canim belki ondan alttan muayene oldu normalde usg ile bakiliyorsa bilmiyorum bu gittigimde sorayimtaze fasulye cok severim 1 paket kalmis dolapta yapipta yemeye kiyamiyorum resmen hasretle yazi bekliyoruz

Ben cok kararsizim hala alip almamakta bile ://
Düşününce 150 tl bir şey değil canım kullanırsın hiç olmadı senin alacağın marka kolay satılan marka satarsın geri :) ben almayı düşünmüyorum şuan. Benim bir akrabamın yara olmuştu ya kadının denemediği şey kalmadı hatta 300 tlye gümüş kapak bile aldı. En son garmastan pomat diye krem kullandı anında gecti. Ablamın da yara oldu bir kaç kere krem sürdü ve emzirmeden önce sonra sütünü sürdü geçti. Onu da manuel pompa ile süt gelsin diye annemler zorladı da yara yaptı yavrumu. Elektrikli pompa kullanınca gecti. Ne yazdım ama

Benim de hiç alttan bakmadı hatta doktorum çatı muanesini bile olabildiğince doğuma yakın yapıyormuş alttan bakınca erken doğum riski olmasın diye. Ama her doktor farklıdır işte
Afedersin benim oyle cok kurcaladilarki doktorlar o bolgeyi anlatamam bir düstüm bi kanamam oldu diye alistim cati muayenesine benzer birsey bile yaptilar düsün o yuzden artik beni zorlamaz

Ben dustugumde bakmislardi canim belki ondan alttan muayene oldu normalde usg ile bakiliyorsa bilmiyorum bu gittigimde sorayimtaze fasulye cok severim 1 paket kalmis dolapta yapipta yemeye kiyamiyorum resmen hasretle yazi bekliyoruz
Ne zaman düştün canım hıc haberım yok
Bendeee yaaa yazzzz yazyaz hersey mıs gbı kokuyor boool meyveee zeytınyaglılar falan ohhh

Afedersin benim oyle cok kurcaladilarki doktorlar o bolgeyi anlatamam bir düstüm bi kanamam oldu diye alistim cati muayenesine benzer birsey bile yaptilar düsün o yuzden artik beni zorlamaz
Ben gebe kalmadan önce bir kaç kez alttan bakılmıçtı,gebelikte hiç bakılmadı. Ama tuhaf bir duygu neyse düşünüp daha da iğrençleşmiyeyim

Iyi oldu yazdigin aslinda ben su aventin plastik kalkanlarindan alirim birde krem alirim.yeter dedim ama hala arada gidip geliyorum acısi cok zormus bir tedirgin olmuyorum degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…