Cok yoruldugum gunlerin ertesi gunü bizimkide genelde pek kipirdamiyor birde uzgun oldugunda kipirdamiyor genelde ama ben dans edeyim yada sarki soleyeyim oda benle tempo tutuyor ben cok taktigimda kafaya 2 adet cikolata yiyip sola yatiyorum icim rahatliyor sende oyle yap kuzuMasallah bebegine. Benimki iki gun hareketli olsa bir gun cok sakin. Gerci bende kafami cok takiyorum. Nasil gecicek bu gunler valla simdiden yoruldum :)
Yaa evet dımı kış meyvesı yemez oldum artık hıc canım bıle ıstemıyor...Çabuk çıksın hemen çıksın inşallah
Valla brnde istiyorum ciksinlar ozellikle bir tanesini bekliyorumYaa evet dımı kış meyvesı yemez oldum artık hıc canım bıle ıstemıyor...gecen ufak bır sebzeyı meyve zannettım aaaaaayyyt cıkmıs dedım amaa kısa sürdü gozum yanılmıs Nasıl üzüldüm asermıyorm ama canım ıstıyor işte keske cıksa dıyorum ruyamda bıle baska yaz meyvesı yedım bır kaç kere
Benimki olcmuyor bir sorun gormeden olcmuyoruz dedi hattaYok ölçüyorlar dıye bılıyorum belırlı haftalardan sonra aynı benım ayrıntılıdan bu zamana her gıttıgımde olctuler erken dogum rıskını oradan anlıyorlar sanırım...
Benim devlettekide ozeldeki de alttan bakti onun icin doktoruna goremi fark ediyor acaba ?Hayır alttan ölcülmüyor ya usg goruyorlar doktorlar... yanı ben ıkı gebelıgımde de alttan bakmak falan bılmıyorum son hafta harıc
off dımı yaaa taze fasulyeye bıle hasretım buzluktakıler bıttı en cok yaptıgım yemek yazın soguk soguk mısssss gıbı ozledım vallahı yaa kışı pek sevmıyorumValla brnde istiyorum ciksinlar ozellikle bir tanesini bekliyorum
benımde sorunum yok canım ama her gıttıgımde suyunu rahmımı vs olcuyor onlar ıcın basıt bısey zaten hersey normal dıyor doktorun belkı gerek gormuyordur doktora baglıdır ozaman... :)Benimki olcmuyor bir sorun gormeden olcmuyoruz dedi hattabenim bir sikintim vardi ondan bakti sukür onla alakali degilmis haftamla mi alakali acaba ?
öyle bence benım alttan hıc bakmadılarBenim devlettekide ozeldeki de alttan bakti onun icin doktoruna goremi fark ediyor acaba ?
Almak istiyorsan al canım ben gümüşten vazgectim . Avent alcam ve krem. Ama istersen önce göndersin sen parayı öyle aktarBenim yari fiyatina silverette buldum ama satan kayseride gondermez falan diye tereddüt ediyorum acikcasi napsam bilrmedim
Cevabını en çok merak ettiğim soruBu yaz meyveleri ne zaman çıkacak yaaa
Ben cok kararsizim hala alip almamakta bile ://Almak istiyorsan al canım ben gümüşten vazgectim . Avent alcam ve krem. Ama istersen önce göndersin sen parayı öyle aktar
Benim de hiç alttan bakmadı hatta doktorum çatı muanesini bile olabildiğince doğuma yakın yapıyormuş alttan bakınca erken doğum riski olmasın diye. Ama her doktor farklıdır işteBenim devlettekide ozeldeki de alttan bakti onun icin doktoruna goremi fark ediyor acaba ?
Bende çok ağırlaştım canım dün avmye gittim 2 mağazaya girdim ama pestlim çıktı valla 28. Haftadaym buaradaKızlar meraba hafiften ağırlaşan var mi 25+3 oldum ama oglumda masallahim vardı hiç böyle değildim akşam kendimi cok yorgun hissediyorum evi bi süpürge çektim nefes nefese kaldim
Ben dustugumde bakmislardi canim belki ondan alttan muayene oldu normalde usg ile bakiliyorsa bilmiyorum bu gittigimde sorayimoff dımı yaaa taze fasulyeye bıle hasretım buzluktakıler bıttı en cok yaptıgım yemek yazın soguk soguk mısssss gıbı ozledım vallahı yaa kışı pek sevmıyorum
benımde sorunum yok canım ama her gıttıgımde suyunu rahmımı vs olcuyor onlar ıcın basıt bısey zaten hersey normal dıyor doktorun belkı gerek gormuyordur doktora baglıdır ozaman... :)
öyle bence benım alttan hıc bakmadılarSon hafta alttan normal dogum ıcın bakılıyor vs oyle yanı doktora gore degısıyor demek...
Düşününce 150 tl bir şey değil canım kullanırsın hiç olmadı senin alacağın marka kolay satılan marka satarsın geri :) ben almayı düşünmüyorum şuan. Benim bir akrabamın yara olmuştu ya kadının denemediği şey kalmadı hatta 300 tlye gümüş kapak bile aldı. En son garmastan pomat diye krem kullandı anında gecti. Ablamın da yara oldu bir kaç kere krem sürdü ve emzirmeden önce sonra sütünü sürdü geçti. Onu da manuel pompa ile süt gelsin diye annemler zorladı da yara yaptı yavrumu. Elektrikli pompa kullanınca gecti. Ne yazdım amaBen cok kararsizim hala alip almamakta bile ://
bende bılmıyorum zamanını unuttumCevabını en çok merak ettiğim soru
Afedersin benim oyle cok kurcaladilarki doktorlar o bolgeyi anlatamamBenim de hiç alttan bakmadı hatta doktorum çatı muanesini bile olabildiğince doğuma yakın yapıyormuş alttan bakınca erken doğum riski olmasın diye. Ama her doktor farklıdır işte
Mersinde çıksın ordan bile aldırırım yeter ki çıksınbende bılmıyorum zamanını unuttumneyse bır kaç ay kaldı
Ne zaman düştün canım hıc haberım yokBen dustugumde bakmislardi canim belki ondan alttan muayene oldu normalde usg ile bakiliyorsa bilmiyorum bu gittigimde sorayimtaze fasulye cok severim 1 paket kalmis dolapta yapipta yemeye kiyamiyorum resmen hasretle yazi bekliyoruz
Ben gebe kalmadan önce bir kaç kez alttan bakılmıçtı,gebelikte hiç bakılmadı. Ama tuhaf bir duyguAfedersin benim oyle cok kurcaladilarki doktorlar o bolgeyi anlatamambir düstüm bi kanamam oldu diye alistim cati muayenesine benzer birsey bile yaptilar düsün o yuzden artik beni zorlamaz
Iyi oldu yazdigin aslinda ben su aventin plastik kalkanlarindan alirim birde krem alirim.yeter dedim ama hala arada gidip geliyorumDüşününce 150 tl bir şey değil canım kullanırsın hiç olmadı senin alacağın marka kolay satılan marka satarsın geri :) ben almayı düşünmüyorum şuan. Benim bir akrabamın yara olmuştu ya kadının denemediği şey kalmadı hatta 300 tlye gümüş kapak bile aldı. En son garmastan pomat diye krem kullandı anında gecti. Ablamın da yara oldu bir kaç kere krem sürdü ve emzirmeden önce sonra sütünü sürdü geçti. Onu da manuel pompa ile süt gelsin diye annemler zorladı da yara yaptı yavrumu. Elektrikli pompa kullanınca gecti. Ne yazdım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?