2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yani sence sagmak icin birsey alayimmi almayayim mi ne dersin ? Ben almayi dusunurken beni vazgecirdiler suan yine kararsizliga düstum bak son anda alinirsa cok pahali olur diye indirimde yakalarsam lansinoh alsammi acaba ? Birde senin tekli mi ikilimi ?

Senin cok normal ben daha 23. Haftadayım ayni durumdayim 28. Haftada evden cikamam saniyorum :))
Bi anda oldu bi de inşallah 37 ye kadar dayanabilirim işe gidip gelmek zorlamaz diye dua ediyorm valla.. bi de şöyle bişey okudum eğer daha önce hiç olmadığın kiloya çıktıysan ondan da böyle ağırlaşılabiliyormuş

Ben yakınımdan ödünç aldım makinayı ama eğer şansıma karşıma çıkmasaydı da kesin alırdım. Gerci işe döncem ben ondan. Çünkü benimkinin ucu da iyi değil bana şart yani.

Hic olmadigim bir kilodayim ben suan hicbirsey degilde nefes nefese kalmak bile zor surekli birde ayakkabı giyerken bile nefes nefese kaliyorum

Ben de obezleri şimdi anlıyorum diyorum ben de 37 falan düşünüyordum ayrılmak için ama ablam şöyle bir şey söyledi,iki çocuğumda da sona kadar çalışcam diye hırpaladım kendimi varislerim çıktı. Sen kesinlikle erken ayrıl dedi ki ben zaten 35te çıkarım en son

Gogus ucu silikon olanlardan mi kullandin canim o kismi tam anlamadim ? Lansinoh aklimdaydi ama sizde dediniz tam.kesinlesmis oldu ayy keske ya ne guzel soyledin kuzularimizi alir cikar cikar gezeriz insallah
gogus ucu ıcın sılıkon :) neyse kı emdıkce normale dondu onu kullanamadım nedense ama aventın kalkanı duydum memnun olanları hatta bende yasarsam alırım aklımda
Ağlaya ağlaya olsa da vercem olmadı sağıp vercem vazgecmiycem emzirmekten inş sütüm de gelir
hahaha bende tepine tepine verdım . Bol bol dus krem ınsallah sadece yara olunca onu dınlendırın ustune gıtmeyın lutfen olur sutun emzırdıkce artıyor
cnım benımkı bıberonsuz ya elle sıkmalık basıt bıseydı dıyorum ya esım eczaneye kostu onu bulmuş almış ama nasıl ısıme yaradı ozaman :) sen bıberonludan alabılırsın ıstıyorsan calısmıyorsan hııccc pahalı bıseye gerek yok elle hemen yapılan bısey ne gerek var.

Ben yakınımdan ödünç aldım makinayı ama eğer şansıma karşıma çıkmasaydı da kesin alırdım. Gerci işe döncem ben ondan. Çünkü benimkinin ucu da iyi değil bana şart yani.
Ben calismayacagim icin almayayim diyordum acikcasi 2 sene bebisle olcam sonra krese verip is hayatina doncem kismetse

Du ben bu konuyu birdaha arastirayim olmazsa kesin almam diye bakmamistim aslinda ama suan kafam karisti baya son ayimda falan alırım olmazsa kendime alisverisi o zaman yapicam cünkü once bebek

Dinlendirme dediğin nasıl oluyor canım o gün vermeyeyim mi

32. Haftada ayrilabiliniyor diye biliyorum ben ? Yanlis mi biliyorum ?

Dinlendirme dediğin nasıl oluyor canım o gün vermeyeyim mi
Yanı mesela sag gogsun dayanılmayacak kadar acıyor hatta sutunden kan geldı onu zaten bebege veremezsın ogun onu sadece sagar bebege verebılırsın bır gun dınlenınce bıle hemen toparlıyor sonra kı gun emzırırsın gıbı... bu dedıgımı belkı bır hafta falan yapacaksın belkı de hıc acımayacak ınsallah

Yaaa kıyamam dediğin gibi ben de aşermiyorum ama hemen de çıksın istiyorum:)) o zannettiğin meyvenin ne olduğunu anladım onu benim canım 3 aylıkken istemişti eşim buldu sağolsun tek aserdigim şey de o oldu

Kuzum ne güzel anlattın yazı :)))) böyle güzel anlatınca daha bı özledim valla hemen gelsin yaz

Bende de var canım ağırlık 28 e girdim çok kilo almamama rağmen sanki kendimi aşırı kilolu gibi hissediyorum ama şükür hala gezip tozabiliyoruz çünkü hala işler güçler var :)

Hic olmadigim bir kilodayim ben suan hicbirsey degilde nefes nefese kalmak bile zor surekli birde ayakkabı giyerken bile nefes nefese kaliyorum
Beni de en zorlayan o ayakkabılar hafta sonu olsun da eşim yapsın diye bakıyorum hafta içi çok zor oluyor ben de hiç olmadığım kilo dayım:/

ben psıkoljk kendıme engel oluyorum sanırım en sevdıgım seyyy ama beynım engellıyor :))))
Bende de var canım ağırlık 28 e girdim çok kilo almamama rağmen sanki kendimi aşırı kilolu gibi hissediyorum ama şükür hala gezip tozabiliyoruz çünkü hala işler güçler var :)
O bende de var 26 hafta oluyoruz 4kg aldım ama his olarak bazen kendımı 10kg almıs gıbı hıssedıyorum ne kadar az alırsan al o cocuk ordaa...:) bazen coook asırı yorgunmusum gıbı bazem enerjıgım hamılelık işte bellı olmuyor ama emınım hepımz uzun yuruyusler ya da evle ugrasırken vs yoruluyoruz hemde fazlasıyla...

Sleppy hosgeldin bebek kampanyasindan faydalanan bir arkadas vardi kimdi o bana ulasabilirmi en acilinden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…