Yani sence sagmak icin birsey alayimmi almayayim mi ne dersin ? Ben almayi dusunurken beni vazgecirdiler suan yine kararsizliga düstum bakbende almamıstım ama hemen esım eczaneden sıradan elle manuel yapacagım bısey almıs cok sıradan bısey yanı aceleyle aldı okdar ısıme yaramıstı kı :) yarayken dınlendırdım hem fazla sutu sagmıstım dısarı cıkarken sagıyordum vs pahalı bısey almana gerek yok bıberonun varsa herturlu ıs gorur...
Evet canım chıcco tarak setı almıstım...ped de varsa onu kullanırsın akıyor cunku bazen ıc camasırına gecer.. hem ıslak olunca ıyılesemez.hemen emzırebılırsın ama sen emzırmen bıtınce surersn o krem bıdaha emzırene kadar gıder bıle :) ama emzırınce sorun olmuyor.
oooo hemdeeee ne yaraaa ne yaraaaa :) benı konusturma lütfen ama annesı cok ınatcı emzırdı cok sukur :)) ınsallah sut olsunda yara mara anneye hıkayeee
Bi anda oldu bi deSenin cok normal ben daha 23. Haftadayım ayni durumdayim 28. Haftada evden cikamam saniyorum :))
Ben yakınımdan ödünç aldım makinayı ama eğer şansıma karşıma çıkmasaydı da kesin alırdım. Gerci işe döncem ben ondan. Çünkü benimkinin ucu da iyi değil bana şart yani.Yani sence sagmak icin birsey alayimmi almayayim mi ne dersin ? Ben almayi dusunurken beni vazgecirdiler suan yine kararsizliga düstum bakson anda alinirsa cok pahali olur diye indirimde yakalarsam lansinoh alsammi acaba ? Birde senin tekli mi ikilimi ?
Ben nisan başında fln hem bavulu hem de bebişin kıyafetleri hazır ederim diye düşünüyorum bakalım inşallah :)Allah kolaylık versin inşallah kıyafetleri şimdiden hazırlamak lazım ah tekrar dolap kokusu olmayacağını bilsem
Hic olmadigim bir kilodayim ben suanBi anda oldu bi deinşallah 37 ye kadar dayanabilirim işe gidip gelmek zorlamaz diye dua ediyorm valla.. bi de şöyle bişey okudum eğer daha önce hiç olmadığın kiloya çıktıysan ondan da böyle ağırlaşılabiliyormuş
Ben de obezleri şimdi anlıyorum diyorumBi anda oldu bi deinşallah 37 ye kadar dayanabilirim işe gidip gelmek zorlamaz diye dua ediyorm valla.. bi de şöyle bişey okudum eğer daha önce hiç olmadığın kiloya çıktıysan ondan da böyle ağırlaşılabiliyormuş
gogus ucu ıcın sılıkon :) neyse kı emdıkce normale dondu onu kullanamadım nedense ama aventın kalkanı duydum memnun olanları hatta bende yasarsam alırım aklımdaGogus ucu silikon olanlardan mi kullandin canim o kismi tam anlamadim ? Lansinoh aklimdaydi ama sizde dediniz tam.kesinlesmis olduayy keske ya ne guzel soyledin kuzularimizi alir cikar cikar gezeriz insallah
hahaha bende tepine tepine verdımAğlaya ağlaya olsa da vercemolmadı sağıp vercem vazgecmiycem emzirmekten inş sütüm de gelir
cnım benımkı bıberonsuz ya elle sıkmalık basıt bıseydı dıyorum ya esım eczaneye kostu onu bulmuş almış ama nasıl ısıme yaradı ozaman :) sen bıberonludan alabılırsın ıstıyorsan calısmıyorsan hııccc pahalı bıseye gerek yok elle hemen yapılan bısey ne gerek var.Yani sence sagmak icin birsey alayimmi almayayim mi ne dersin ? Ben almayi dusunurken beni vazgecirdiler suan yine kararsizliga düstum bakson anda alinirsa cok pahali olur diye indirimde yakalarsam lansinoh alsammi acaba ? Birde senin tekli mi ikilimi ?
Aynen canım 32 den sonra hazır ederim bende eksik olursa tekrar düzenleme yaparimBen nisan başında fln hem bavulu hem de bebişin kıyafetleri hazır ederim diye düşünüyorum bakalım inşallah :)
Ben calismayacagim icin almayayim diyordum acikcasi 2 sene bebisle olcam sonra krese verip is hayatina doncem kismetseBen yakınımdan ödünç aldım makinayı ama eğer şansıma karşıma çıkmasaydı da kesin alırdım. Gerci işe döncem ben ondan. Çünkü benimkinin ucu da iyi değil bana şart yani.
ben bu konuyu birdaha arastirayim olmazsa kesin almam diye bakmamistim aslinda ama suan kafam karisti bayagogus ucu ıcın sılıkon :) neyse kı emdıkce normale dondu onu kullanamadım nedense ama aventın kalkanı duydum memnun olanları hatta bende yasarsam alırım aklımda
hahaha bende tepine tepine verdım. Bol bol dus krem ınsallah sadece yara olunca onu dınlendırın ustune gıtmeyın lutfen olur sutun emzırdıkce artıyor
cnım benımkı bıberonsuz ya elle sıkmalık basıt bıseydı dıyorum ya esım eczaneye kostu onu bulmuş almış ama nasıl ısıme yaradı ozaman :) sen bıberonludan alabılırsın ıstıyorsan calısmıyorsan hııccc pahalı bıseye gerek yok elle hemen yapılan bısey ne gerek var.
Dinlendirme dediğin nasıl oluyor canım o gün vermeyeyim migogus ucu ıcın sılıkon :) neyse kı emdıkce normale dondu onu kullanamadım nedense ama aventın kalkanı duydum memnun olanları hatta bende yasarsam alırım aklımda
hahaha bende tepine tepine verdım. Bol bol dus krem ınsallah sadece yara olunca onu dınlendırın ustune gıtmeyın lutfen olur sutun emzırdıkce artıyor
cnım benımkı bıberonsuz ya elle sıkmalık basıt bıseydı dıyorum ya esım eczaneye kostu onu bulmuş almış ama nasıl ısıme yaradı ozaman :) sen bıberonludan alabılırsın ıstıyorsan calısmıyorsan hııccc pahalı bıseye gerek yok elle hemen yapılan bısey ne gerek var.
32. Haftada ayrilabiliniyor diye biliyorum ben ? Yanlis mi biliyorum ?Ben de obezleri şimdi anlıyorum diyorumben de 37 falan düşünüyordum ayrılmak için ama ablam şöyle bir şey söyledi,iki çocuğumda da sona kadar çalışcam diye hırpaladım kendimi varislerim çıktı. Sen kesinlikle erken ayrıl dedi ki ben zaten 35te çıkarım en son
Ben 30. Haftada falan yikayip utulerim saniyorum dogum cantasinida 28. Haftamda hazirlamayi planliyorum ama bakalim :)Ben nisan başında fln hem bavulu hem de bebişin kıyafetleri hazır ederim diye düşünüyorum bakalım inşallah :)
Yanı mesela sag gogsun dayanılmayacak kadar acıyor hatta sutunden kan geldı onu zaten bebege veremezsın ogun onu sadece sagar bebege verebılırsın bır gun dınlenınce bıle hemen toparlıyor sonra kı gun emzırırsın gıbı... bu dedıgımı belkı bır hafta falan yapacaksın belkı de hıc acımayacak ınsallahDinlendirme dediğin nasıl oluyor canım o gün vermeyeyim mi
Yaaa kıyamam dediğin gibi ben de aşermiyorum ama hemen de çıksın istiyorum:)) o zannettiğin meyvenin ne olduğunu anladım onu benim canım 3 aylıkken istemişti eşim buldu sağolsun tek aserdigim şey de o olduYaa evet dımı kış meyvesı yemez oldum artık hıc canım bıle ıstemıyor...gecen ufak bır sebzeyı meyve zannettım aaaaaayyyt cıkmıs dedım amaa kısa sürdü gozum yanılmıs Nasıl üzüldüm asermıyorm ama canım ıstıyor işte keske cıksa dıyorum ruyamda bıle baska yaz meyvesı yedım bır kaç kere
Kuzum ne güzel anlattın yazı :)))) böyle güzel anlatınca daha bı özledim valla hemen gelsin yazOhoooo baya oldu kuzum yazmistim sayfaya sen o aralar girmemissen gozunden kacmistir canim o zaman iste cati muayenesine benzer bir muayene yaptilar acikliga falan baktilar hep.alttan tabi ekstrem bir durum ya ondandir belki o haftada nstye bile girdim ben dusün :)) zeytinyagliben arti mezeler arti sifir kollular pufür elbiseler meyveler
Bende de var canım ağırlık 28 e girdim çok kilo almamama rağmen sanki kendimi aşırı kilolu gibi hissediyorum ama şükür hala gezip tozabiliyoruz çünkü hala işler güçler var :)Bi anda oldu bi deinşallah 37 ye kadar dayanabilirim işe gidip gelmek zorlamaz diye dua ediyorm valla.. bi de şöyle bişey okudum eğer daha önce hiç olmadığın kiloya çıktıysan ondan da böyle ağırlaşılabiliyormuş
Beni de en zorlayan o ayakkabılarHic olmadigim bir kilodayim ben suanhicbirsey degilde nefes nefese kalmak bile zor surekli birde ayakkabı giyerken bile nefes nefese kaliyorum
ben psıkoljk kendıme engel oluyorum sanırım en sevdıgım seyyy ama beynım engellıyor :))))Yaaa kıyamam dediğin gibi ben de aşermiyorum ama hemen de çıksın istiyorum:)) o zannettiğin meyvenin ne olduğunu anladım onu benim canım 3 aylıkken istemişti eşim buldu sağolsun tek aserdigim şey de o oldu
O bende de var 26 hafta oluyoruz 4kg aldım ama his olarak bazen kendımı 10kg almıs gıbı hıssedıyorum ne kadar az alırsan al o cocuk ordaa...:) bazen coook asırı yorgunmusum gıbı bazem enerjıgım hamılelık işte bellı olmuyor ama emınım hepımz uzun yuruyusler ya da evle ugrasırken vs yoruluyoruz hemde fazlasıyla...Bende de var canım ağırlık 28 e girdim çok kilo almamama rağmen sanki kendimi aşırı kilolu gibi hissediyorum ama şükür hala gezip tozabiliyoruz çünkü hala işler güçler var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?