2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben buna internetten bakayim neymis hic anlamadim cünkü ne masajiydi adi ?
Perine masajı. Önce vajinayı yağlıyosun sonra iki parmağınla iki yana doğru ay şeklinde elinle masaj yapıyosun canım bilmiyorum anladınmı bu sefer ama :) inşallah acı verici veya zor bişey değildirde yapabilirz

Ilk defa duydum ben bunu sen nerden duydun

Bildigim kadariyla herkes iyi suan canim is is nereye kadar kediskolar nasil ozan iyi cok sükür bende bi rahatsiz bi iyi devam edip gidiyorum:)) detaylimiz gecti cok sükür 23+4olduk biz
kuzularım çok iyiler koşturup duruyorlar canım. Herkesin iyi olmasına sevindim. Maşallah baya yol almışsın. Dikkat et şimdi bahar gelince daha kötü havalar bir iyi bir kötü üşütme sakın. Maşallah paşama benim hissediyorsudur artık net şekilde yaramaz mı yeğenim bakim:)
Bu arada ben regl olmuştum bitmişti sonra kanamam başladı yine özeldeki doktoruma gittim parça kalmış yeniden kürtaj olman lazım dedi. Devletteki doktoruma yönlendirdi. İlk düşükteki kürtajımı yapan doktora gittim dediki daha hiç çocuğun yok ve istiyorsun üst üste kötü şeyler yaşadın yeniden kazımayacağım rahmini sağlıklı değil bu bir mühdet daha bekleyelim dedi. Test yaptı enfeksiyon yok kan değerlerim çok iyi sadece takipte ol yoğunlaşırsa ve kötü kokulu olursa gel dedi. Arada stresli bir kaç gün geçirdim tekrar kürtaj düşüncesiyle ama şimdi maşallah kesildi kanama:) Reglim düzene girsin tekrar denemelere başlayacağım nasipse:)

Ilk defa duydum ben bunu sen nerden duydun
Valla ilk nerden duydum bilmiyorum ama arkadaşım söyledi, instagramda doğum videolarında bi doktor videosunda gebeye perine masajı yaparken video paylaştı orda duydum, bugün eğitimde söylediler falan çok kez duydum yani :)

Ya keşke görmeseydim,bir tane yarık meme ucu gördüm öldüm aklımdan çıkmıyor kan akıyordu kadınınkinden. Neyse inş olmaz ya olmayacak olmayacak hiçbirimizde inş

Bazi konularda cok aradayim hala gereklimi gereksizmi diye buda onlardan biri o yuzden son ana birakacagim
Canım inş emer göğüs ucun da çıkıntılı zaten bence sana lazım olmaz lazım olursa da koca kentte 50 tl de fazla verip alırsın anında yahu

Baktim baya detayli inceledim aslinda sepete atıp atip vazgectim niyeyse sanki 50 tlyi neye vermiyoruzki aslinda
Yani dediğin gibi ben sleppy bir kaç tane daha alırım,1 aylık bez alırım sonra değişirim sıkıntı olursa. Sonuçta ilk zamanlar günde 10 tane falan bez kullanıyorlarmış

Uyku setinizi nerden aldiniz kizlar onerebileceginiz bir site yada magaza varmi ? Ayrica lohusa takimi sabahlikli onerisi de alirim.varsa ?
Ben onlinecamasir.com mu ne öyle bir İnstagram sitesinden aldım,gecelik pijama takımı sabahlık terlik taç 200 tl Kumaşına bayıldım

Yaaa canım inan bugün aklıma geldin neyse ki iyiymişsin inşallah kanamanın devamı gelmez veee ne güzel bı haber bu böyle buradaki bebisler daha dünyaya gelmeden senden de müjdeli haberler bekliyoruz inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla

Uyku setinizi nerden aldiniz kizlar onerebileceginiz bir site yada magaza varmi ? Ayrica lohusa takimi sabahlikli onerisi de alirim.varsa ?
Uyku seti indirimini ebebekte kaçırdım ben de internetten baktım bı de dikim için fiyat alıcam ona göre karar vericem ben canım aklımda bişey var zaten ona yakın bişeyler arıyorum bakalım.. lohusa geceliğini de Instagram dan aldım adını yazmak uygun mu bilmiyorum

biraz da oranın esnekliğiyle alakalı işte oda
Çok yürüyüşle hareketle esner gibime gelmiyo valla perine masajı mantıklı ama

Yok canım ben pazartesi gidicem devlete kilosunu öğrenmek için. Bugün benim gebelik eğitimim vardı oraya gittim 3 saat sürdü ama çok faydalı bilgiler öğrendim 3 kere daha gidicem cumartesi günleri.
Anladım canım demek yanlış hatırladım. Evet ya gebelik eğitimi bulunduğum ilde maalesef yok olsa mutlaka bende giderdim .

Herkesin sismiyormus ayaklari ben suan en cok varisten korkuyorum acikcasi umarim bunlarin hiçbiri olmaz ne odem ne varis
evet canım sısmıyor herkesın benım ılkınde doguma normal halımle gırdım artık son gunler yuzum bıraz degısmıstı ama normal ayakkabılarımı yuzugumu takabılıyordum yanı:) hatta aksıne dogumdan sonra bende bır odem olsuu oow ama ayaga kalkınca ındi :)) bol su ıc sola yat bolbol bısey olmaz ınsallah... umarım ben bunda da yasamam
Ya keşke görmeseydim,bir tane yarık meme ucu gördüm öldüm aklımdan çıkmıyor kan akıyordu kadınınkinden. Neyse inş olmaz ya olmayacak olmayacak hiçbirimizde inş
Burdamı gordun? Ben burda bıtane gordum okadar tuhaf oldum nasıl atmıs sok oldum... o bıraz ılaclık vakaa yaa ustune gıtmıs yaranın herhalde... olmaz olmaz olmaz ınsallah :)

Herkesin ki olcmuyolar sıkıntısı olana bakıyorlar diye biliyorum benimkine 2 kere bakildi bikere bebisim bas asagi duruyor diye bakti birinde de su gibi akinti oluyordu ozaman bakmislardi alttan muayene ediyorlar bu arada canim
Ay İnşâAllah bi sıkıntı yoktur korktum şimdi Alttan muayeneye alışığım bu arada
Hayır alttan ölcülmüyor ya usg goruyorlar doktorlar... yanı ben ıkı gebelıgımde de alttan bakmak falan bılmıyorum son hafta harıc
İyi bari ya İnşâAllah ultrasonla anlaşılıyordur sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…