2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Uyku setinizi nerden aldiniz kizlar onerebileceginiz bir site yada magaza varmi ? Ayrica lohusa takimi sabahlikli onerisi de alirim.varsa ?

Canım nasıl anlatayım vajinaya iki parmağınla ay şeklinde gidip gelerek masaj yapıyosun yağ kullanarak bunu düzenli olarak yaparsan esnek olmasını sağlıyomuşsun buda doğumda kesi yapmasalar bile kendiliğinden yırtılma ihtimalinide ortadan kaldırıyomuş genel olarak

Doğum zaten mucizevi birşey.. Bakalım bizimkiler nasıl olacak

Ben en bastan beri hergun 40 dk yuruyorum mutlaka bazen gunde 2 kere hatta yazin 1.5 saate cikaricam onu birazda egzersiz yapabilsem keske
Ne güzel yaa maşallah sana :) Bende yürücem artık kafaya koydum belediyenin spor salonuna yazılmıştım ama almadılar beni hamileyim diye pislikler

Bazi zamanlar cok guclu vuruyor bazen hafif hafif hatta bazen bugün niye boyle yavas vuruyor diye dellendigim oluyor sanirim bircok faktore bagli uykularina pozisyonuna hareketlimi sakinmi olduguna falan yalniz bizimki geceleri uyumayacak gibi
Benimki de gece hareketli sanirim ondan gunduz daha az hissediyorum :) karnimiz seffaf olsaydi da keske disardan seyretseydik valla anca oyle icim rahat olurdu

Ya hep öyle diyolar ama benim kayınvalidem 9 ay boyunca tarlada çalışmış bir dk bile durmamış ama doğumda resmen ölümden döndüm desem yeridir diyo. Gerçi o zamanki ebeler çok kötüymüş şimdiki zamanla hiç alalası yok ama bazıları naparsa yapsın fayda etmiyo heralde

Benimki de gece hareketli sanirim ondan gunduz daha az hissediyorum :) karnimiz seffaf olsaydi da keske disardan seyretseydik valla anca oyle icim rahat olurdu
Oyle olmasini sanirim herkes isterdi ya da iceriyi gorebilen bir gözlük falan ama kimse baska birseyle ilgilenemezdi ki o zaman

Ben buna internetten bakayim neymis hic anlamadim cünkü ne masajiydi adi ?

Kuzucum nasilsin ozlettin kendini
Canın iyiyim çok şükür çok yogundum 2 haftadır sabah 9 gece 11 bilgisayar başındaydım ama bakacak fırsatım hiç olmadı iş biraz yogun. Sizler nasılsınız herkeste herşey güzel gidiyor dimi sen girdinmi detaylıya ozancık nasıl bakim kaç hafta oldun

Bildigim kadariyla herkes iyi suan canim is is nereye kadar kediskolar nasil ozan iyi cok sükür bende bi rahatsiz bi iyi devam edip gidiyorum:)) detaylimiz gecti cok sükür 23+4olduk biz

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…