BendimmmSleppy hosgeldin bebek kampanyasindan faydalanan bir arkadas vardi kimdi o bana ulasabilirmi en acilinden ?
Yok canım ben pazartesi gidicem devlete kilosunu öğrenmek için. Bugün benim gebelik eğitimim vardı oraya gittim 3 saat sürdü ama çok faydalı bilgiler öğrendim 3 kere daha gidicem cumartesi günleri.
Ben de bulunduğum ilde gidiyorum gebe okuluna. 3 oturum şeklinde olacakmış. 2 tanesine katıldım. Başta fizyoterapist gelip egzersiz plates vs gösteriyor. Daha sonra ebeler hamilelik doğum ve doğum sonrası süreç ile ilgili bilgi veriyor. Gerçekten çok bilgilendirici.. Normal doğum istiyorum inşallah hayırlısıyla nasip olur. Eğitimde egzersizleri vs ne kadar yaparsak o kadar şansımız olduğunu söyledilerKızlar eğer yaşadığınız şehirde ücretsiz gebelik eğitimleri varsa gitmenizi öneririm. Benim gittiğim hastane veriyor ama dışarıdan gelmek isteyenlerde geliyor bugün gittim baya bilmediğim şeyi öğrendim. Mesela suni sancının verildikten sonra serum çıkarıldığında ağrınında hemen sona ericeğini bilmiyodum. Ben suni sancı verildiği zaman geri dönüşü yok diye biliyodum daha bilmediğim pek çok şeyi öğrendim. Allah izin verirde herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum siz neler düşünüyosunuz?
BENde gidiyorum canım sonunda sertifika verikecekmiş pilates masaj falan gösteriyorlar doğumla alakalı ne varsa anlatılıyo haftaya hastane odalarını falan gezicez bence gitmekte fayda var bende normal doğum istiyorum nasipseKızlar eğer yaşadığınız şehirde ücretsiz gebelik eğitimleri varsa gitmenizi öneririm. Benim gittiğim hastane veriyor ama dışarıdan gelmek isteyenlerde geliyor bugün gittim baya bilmediğim şeyi öğrendim. Mesela suni sancının verildikten sonra serum çıkarıldığında ağrınında hemen sona ericeğini bilmiyodum. Ben suni sancı verildiği zaman geri dönüşü yok diye biliyodum daha bilmediğim pek çok şeyi öğrendim. Allah izin verirde herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum siz neler düşünüyosunuz?
Bende istiyorum o seti ? Ama alerji falan yaparda elimde patlarmi acaba diye kararsizimBendimmmKampanya mıydı bilmiyorum Civilin sayfasında gördüm aldım beğendim de bi de kullanınca bakalım. 49,90tl idi
Aman cikin 32. Haftada yorulmadınızmi kuzum.yaaYok doğru ama max 37 ye kadar çalışabiliyoruz
Acitiyormus o oyle diyorlarBelki manuel göğüs pompası yeter sana :)
Evet çok önemli bende yürüyüşe başlıcam artık havalarda ısınıyor burda yavaş yavaş. Gerçekten kişiden kişiye göre çok değişiyor doğum bazısı 5 cm açıklıktan 1 saat sonra doğum yapabiliyomuş ama doktorun bi hastasının 5 cm açıklığı olup sancısı olmamış ve 10 gün sonra sancısı gelip doğum yapmış ne kadar ilginç.Ben de bulunduğum ilde gidiyorum gebe okuluna. 3 oturum şeklinde olacakmış. 2 tanesine katıldım. Başta fizyoterapist gelip egzersiz plates vs gösteriyor. Daha sonra ebeler hamilelik doğum ve doğum sonrası süreç ile ilgili bilgi veriyor. Gerçekten çok bilgilendirici.. Normal doğum istiyorum inşallah hayırlısıyla nasip olur. Eğitimde egzersizleri vs ne kadar yaparsak o kadar şansımız olduğunu söylediler
Bazi zamanlar cok guclu vuruyor bazen hafif hafif hatta bazen bugün niye boyle yavas vuruyor diye dellendigim oluyor sanirim bircok faktore bagli uykularina pozisyonuna hareketlimi sakinmi olduguna falanEvet yorulunca hic hissedemiyorum. Hareketleri guclendimi?? Oglusum sessiz sakin bir cocuk olcak sanirim annesi gibi:)
Evet 32. Haftadan sonrada yapabilirsem eğer perine masajına başlıcam o zaman kesi ihtimali düşüyomuş baya. Allahım doğduktan sonra göğsüme konulduğu ana gelsek bi an önce kim bilir nasıl bi histir o an ki kokusu rahatlama hissi ona kavuşmakBENde gidiyorum canım sonunda sertifika verikecekmiş pilates masaj falan gösteriyorlar doğumla alakalı ne varsa anlatılıyo haftaya hastane odalarını falan gezicez bence gitmekte fayda var bende normal doğum istiyorum nasipse
Not aldim onu bu gidisimde soracagim bana hic bahsetmedi o durumdan peki ultrason kagidinda falan yaziyormu onla ılgili birsey ?Hayır, herkesin bakılması lazım.
Bende sorun yok mesela.
Doktorunuza sorun bunu, ölçüyordur ama sorun olmadığından söylemeye gerek duymuyordur.
Ben ikiz hamilelikten dolayı her seferinde uzunluğunu sorduğum için söylüyor.
Herkesin sismiyormus ayaklari ben suan en cok varisten korkuyorum acikcasi umarim bunlarin hiçbiri olmaz ne odem ne varisBen son haftalar nasıl olacaz onu merak ediyorum:))) hele bı de şişlik falan da olursa ne giyeriz artık bilmem
O neymis ki ?Evet 32. Haftadan sonrada yapabilirsem eğer perine masajına başlıcam o zaman kesi ihtimali düşüyomuş baya. Allahım doğduktan sonra göğsüme konulduğu ana gelsek bi an önce kim bilir nasıl bi histir o an ki kokusu rahatlama hissi ona kavuşmakÇok duygulanıyorum böyle şeyleride izlediğim zaman
Ya alerji yapacak parfüm krem alkol vs içermiyor:) ayrıca sette çok yok ki denedin olmadı değişirsinBende istiyorum o seti ? Ama alerji falan yaparda elimde patlarmi acaba diye kararsizim
Ben en bastan beri hergun 40 dk yuruyorum mutlaka bazen gunde 2 kere hatta yazin 1.5 saate cikaricam onuEvet çok önemli bende yürüyüşe başlıcam artık havalarda ısınıyor burda yavaş yavaş. Gerçekten kişiden kişiye göre çok değişiyor doğum bazısı 5 cm açıklıktan 1 saat sonra doğum yapabiliyomuş ama doktorun bi hastasının 5 cm açıklığı olup sancısı olmamış ve 10 gün sonra sancısı gelip doğum yapmış ne kadar ilginç.
Para lazımAman cikin 32. Haftada yorulmadınızmi kuzum.yaa
İşte ablama etki etmedi elektrikli aldık onaAcitiyormus o oyle diyorlar
onu bende yapıcam canım hurma falan yemeye başlıcaz son haftalar :) bide bana bol bol yürü hareket et ne kadar hareketli olursan o kadar kolay doğum olur diyor ebe ama ben sağa sola bile dönsem karnım ağrıyor baskı yapıyor halimde yok zaten 5 aydır yatıyorumEvet 32. Haftadan sonrada yapabilirsem eğer perine masajına başlıcam o zaman kesi ihtimali düşüyomuş baya. Allahım doğduktan sonra göğsüme konulduğu ana gelsek bi an önce kim bilir nasıl bi histir o an ki kokusu rahatlama hissi ona kavuşmak❤ Çok duygulanıyorum böyle şeyleride izlediğim zaman
Yok canım o ornektı :)) ınsallah olmaz tamamen ucuyla tutusla falan ılgılı hıc olmayabılır... hepsı gecıyor korkacak bırsey yok bak ben yasadıgım halde suan amaan olursa olur dıyorum napalım saglıklı olsunda baska bısey ıstemem....İnş hiç olmaz yasağınca kan gelmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?