Valla bitek benim alttan.bakmislar saniyorum benim ekstrem bir durumum vardi belki ondandir canimAy İnşâAllah bi sıkıntı yoktur korktum şimdiAlttan muayeneye alışığım bu arada
İyi bari ya İnşâAllah ultrasonla anlaşılıyordur sağol canım
Umarim bende de olmaz yaevet canım sısmıyor herkesın benım ılkınde doguma normal halımle gırdım artık son gunler yuzum bıraz degısmıstı ama normal ayakkabılarımı yuzugumu takabılıyordum yanı:) hatta aksıne dogumdan sonra bende bır odem olsuu oow ama ayaga kalkınca ındi :)) bol su ıc sola yat bolbol bısey olmaz ınsallah... umarım ben bunda da yasamam
Burdamı gordun? Ben burda bıtane gordum okadar tuhaf oldum nasıl atmıs sok oldum... o bıraz ılaclık vakaa yaa ustune gıtmıs yaranın herhalde... olmaz olmaz olmaz ınsallah :)
Yazabiliyorsun diye biliyorum canim uygun degilse yazsinlar ama en kotu ozelden yazUyku seti indirimini ebebekte kaçırdım ben de internetten baktım bı de dikim için fiyat alıcam ona göre karar vericem ben canım aklımda bişey var zaten ona yakın bişeyler arıyorum bakalım.. lohusa geceliğini de Instagram dan aldım adını yazmak uygun mu bilmiyorum
Guzel kaliteli geldi mi peki canim bakayim orayaBen onlinecamasir.com mu ne öyle bir İnstagram sitesinden aldım,gecelik pijama takımı sabahlık terlik taç 200 tlKumaşına bayıldım
Bana gecen sabah bıraz oldu oncekı gun cok yuruyup hemde yorulmustum ust uste geldı ona bagladım dıger gun ayaklarımı yuksege koyup bol bol dınlendım gectı o bırazı bıle benı huzursuz ettı :/Umarim bende de olmaz yabenim haftalarimda olanlar bile varmış cok zordur eminim
Bende alayim bunu yaYani dediğin gibiben sleppy bir kaç tane daha alırım,1 aylık bez alırım sonra değişirim sıkıntı olursa. Sonuçta ilk zamanlar günde 10 tane falan bez kullanıyorlarmış
Bana hala olmadı beni varis zorlayacak zorlarsa çıkmasın diye binbir caba harciyorum ama hafiften varmis umarim çoğalmazBana gecen sabah bıraz oldu oncekı gun cok yuruyup hemde yorulmustum ust uste geldı ona bagladım dıger gun ayaklarımı yuksege koyup bol bol dınlendım gectı o bırazı bıle benı huzursuz ettı :/
Ya ne bilim indirimli aldim herseyimi onu da oyle alayim diyordum ama olmazsa onu almayayim ya oda eksik olsunCanım inş emer göğüs ucun da çıkıntılı zaten bence sana lazım olmaz lazım olursa da koca kentte 50 tl de fazla verip alırsın anında yahu
Ilk defa duydum ben suanValla ilk nerden duydum bilmiyorum ama arkadaşım söyledi, instagramda doğum videolarında bi doktor videosunda gebeye perine masajı yaparken video paylaştı orda duydum, bugün eğitimde söylediler falan çok kez duydum yani :)
Ayyy oyle hevesle bekliyorumki tekrar aramiza gelmenikuzularım çok iyiler koşturup duruyorlar canım. Herkesin iyi olmasına sevindim. Maşallah baya yol almışsın. Dikkat et şimdi bahar gelince daha kötü havalar bir iyi bir kötü üşütme sakın. Maşallah paşama benim hissediyorsudur artık net şekilde yaramaz mı yeğenim bakim:)
Bu arada ben regl olmuştum bitmişti sonra kanamam başladı yine özeldeki doktoruma gittim parça kalmış yeniden kürtaj olman lazım dedi. Devletteki doktoruma yönlendirdi. İlk düşükteki kürtajımı yapan doktora gittim dediki daha hiç çocuğun yok ve istiyorsun üst üste kötü şeyler yaşadın yeniden kazımayacağım rahmini sağlıklı değil bu bir mühdet daha bekleyelim dedi. Test yaptı enfeksiyon yok kan değerlerim çok iyi sadece takipte ol yoğunlaşırsa ve kötü kokulu olursa gel dedi. Arada stresli bir kaç gün geçirdim tekrar kürtaj düşüncesiyle ama şimdi maşallah kesildi kanama:) Reglim düzene girsin tekrar denemelere başlayacağım nasipse:)
Ayyy oyle hevesle bekliyorumki tekrar aramiza gelmenikuzularım çok iyiler koşturup duruyorlar canım. Herkesin iyi olmasına sevindim. Maşallah baya yol almışsın. Dikkat et şimdi bahar gelince daha kötü havalar bir iyi bir kötü üşütme sakın. Maşallah paşama benim hissediyorsudur artık net şekilde yaramaz mı yeğenim bakim:)
Bu arada ben regl olmuştum bitmişti sonra kanamam başladı yine özeldeki doktoruma gittim parça kalmış yeniden kürtaj olman lazım dedi. Devletteki doktoruma yönlendirdi. İlk düşükteki kürtajımı yapan doktora gittim dediki daha hiç çocuğun yok ve istiyorsun üst üste kötü şeyler yaşadın yeniden kazımayacağım rahmini sağlıklı değil bu bir mühdet daha bekleyelim dedi. Test yaptı enfeksiyon yok kan değerlerim çok iyi sadece takipte ol yoğunlaşırsa ve kötü kokulu olursa gel dedi. Arada stresli bir kaç gün geçirdim tekrar kürtaj düşüncesiyle ama şimdi maşallah kesildi kanama:) Reglim düzene girsin tekrar denemelere başlayacağım nasipse:)
Haberini sabirsizlikla bekliyor olacagimkuzularım çok iyiler koşturup duruyorlar canım. Herkesin iyi olmasına sevindim. Maşallah baya yol almışsın. Dikkat et şimdi bahar gelince daha kötü havalar bir iyi bir kötü üşütme sakın. Maşallah paşama benim hissediyorsudur artık net şekilde yaramaz mı yeğenim bakim:)
kuzularım çok iyiler koşturup duruyorlar canım. Herkesin iyi olmasına sevindim. Maşallah baya yol almışsın. Dikkat et şimdi bahar gelince daha kötü havalar bir iyi bir kötü üşütme sakın. Maşallah paşama benim hissediyorsudur artık net şekilde yaramaz mı yeğenim bakim:)
Yok bir akrabanın meme ucuyduevet canım sısmıyor herkesın benım ılkınde doguma normal halımle gırdım artık son gunler yuzum bıraz degısmıstı ama normal ayakkabılarımı yuzugumu takabılıyordum yanı:) hatta aksıne dogumdan sonra bende bır odem olsuu oow ama ayaga kalkınca ındi :)) bol su ıc sola yat bolbol bısey olmaz ınsallah... umarım ben bunda da yasamam
Burdamı gordun? Ben burda bıtane gordum okadar tuhaf oldum nasıl atmıs sok oldum... o bıraz ılaclık vakaa yaa ustune gıtmıs yaranın herhalde... olmaz olmaz olmaz ınsallah :)
Ben beğendim canımGuzel kaliteli geldi mi peki canim bakayim oraya
Alıştık tabii her şeyi indirimli almayaYa ne bilim indirimli aldim herseyimi onu da oyle alayim diyordum ama olmazsa onu almayayim ya oda eksik olsun
Yaaa sorma illa indirim olcak 1 tl bile olsa yoksa alamiyorumAlıştık tabii her şeyi indirimli almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?