2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Umarim bende de olmaz ya benim haftalarimda olanlar bile varmış cok zordur eminim

Yazabiliyorsun diye biliyorum canim uygun degilse yazsinlar ama en kotu ozelden yaz diktirmek istemiyorum ben nette nerelere baktin uyku seti icin bu aralar almayi planliyorum da ?

Umarim bende de olmaz ya benim haftalarimda olanlar bile varmış cok zordur eminim
Bana gecen sabah bıraz oldu oncekı gun cok yuruyup hemde yorulmustum ust uste geldı ona bagladım dıger gun ayaklarımı yuksege koyup bol bol dınlendım gectı o bırazı bıle benı huzursuz ettı :/

Bana gecen sabah bıraz oldu oncekı gun cok yuruyup hemde yorulmustum ust uste geldı ona bagladım dıger gun ayaklarımı yuksege koyup bol bol dınlendım gectı o bırazı bıle benı huzursuz ettı :/
Bana hala olmadı beni varis zorlayacak zorlarsa çıkmasın diye binbir caba harciyorum ama hafiften varmis umarim çoğalmaz

Canım inş emer göğüs ucun da çıkıntılı zaten bence sana lazım olmaz lazım olursa da koca kentte 50 tl de fazla verip alırsın anında yahu
Ya ne bilim indirimli aldim herseyimi onu da oyle alayim diyordum ama olmazsa onu almayayim ya oda eksik olsun

Ilk defa duydum ben suan egitimde de soylemediler bize terbiyesizler

Ayyy o Ayyy oyle hevesle bekliyorumki tekrar aramiza gelmeni insallah birdaha kötü seyler yasamayacaksin doktorunda cok iyiymis ya saolsun hayatindaki herseyin yolunda gitmesi icin dua ediyorum sana kuzucuklari benim icin öp

Reactions: BYV
Ayyy o Ayyy oyle hevesle bekliyorumki tekrar aramiza gelmeni insallah birdaha kötü seyler yasamayacaksin doktorunda cok iyiymis ya saolsun hayatindaki herseyin yolunda gitmesi icin dua ediyorum sana kuzucuklari benim icin öp

Haberini sabirsizlikla bekliyor olacagim sana cok dua ediyorum bundan sonra herseyin güzel ve saglikli olmasi icin canim kendine cok dikkat et kuzucuklari benim icin kocaman öp

Çok geçmiş olsun. Lütfen hemen bebek düşünme o zaman. Ben de kurtajdan sonra hemen bebek düşündüm. Içeride parça filan da kalmamıştı. Doktorlar rahmin hazır da demişti ama rahim meğer hâlâ kendini toparliyormuş. Şükür hamile kaldım ama bu sefer de plasenta rahme tutunmak yerine yapıştı. Plasenta akreate teşhisi koydular. Bulunduğum şehirdeki doktorlar doğumumu reddetti. Il dışında gittiğim profesör inşallah doğumu yaptırır diye dua ediyorum artık.

Şükür hamileyim ama içimde 9 ay filan beklememenin pişmanlığı da oluyor. Zira doğum esnasında benim aşırı kanama, rahim alınması gibi çok ciddi risklerim var şu an.

Lütfen arkadaşım acele etme. Adetin düzene girse bile bi de vücuduna şans ver. Doktorlar hazırsın derse sen bi 3 ay daha bekle ki her şey çok daha güzel olsun.

@Yesimvbu arada sakın dediklerimi yanlış anlama. Sadece ben de pek bilmiyordum. Şimdi istiyorum ki kimse inşallah sıkıntı yaşamadan güzel bi gebelik geçirsin:)

Yok bir akrabanın meme ucuydu ben daha gebe bile değildim emzirmesini seyrettim sonra meme ucunu gösterdi ovvvv nasıl değişik bişey

Kızlar indirim varmış bakın isterseniz

Eklentiler

• 808196E5-6CD7-4EC5-8F0C-BCC1DDB4DA68.webp
    32 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…