2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gule güle giysin inşallah :)

Kızlar belimden başlayarak bacağıma inen bi ağrı oluyor. Gebelik öncesi hiç yoktu. 16.haftaya gelene kadar da yoktu. Ara ara tutuyor ama ciddi ağrıyor.
Böyle ağrısı vs başlayan olan var mı?
Nede olabilir bilemedim de..

Yok bir akrabanın meme ucuydu ben daha gebe bile değildim emzirmesini seyrettim sonra meme ucunu gösterdi ovvvv nasıl değişik bişey
:)) olmaz olmaz ınsallah bende dogumdan once baslıcam yavastan surmeye ınsallah etkısı olur
Ahh cok gecmıs olsun bende cocuklugumdan bu yaşıma kadar usuttugum zaman dokuyorum...
sancılar cok zooooor bılırım...
Ayagımı az usuteyım hemen yanar hemde ne yanma ınsan zor dayanıyor... cok sukur hamıleyken az az oldu bıraz tutayım az su ıceeyım o bolgemde yanma baslıyor hafıften hemen onlem dıkkat edıyorum.
Bol su ıc ve amaaan ayaklarını sakın üşütmee en temel sey bu bence ben cok dıkkat edıyorum suan kısa kol bıle gıysem ayagımda corap pandufum daıme var tekrar gecmıs olsun ınsallah bıdaha tekrar etmez.

Yanı yanlış yonlendırme yapmayayım ama bana da cok yorulunca ara ara oluyor.. mesela bugun dısardaydık yoruldum bıraz sımdı kalcamdan bacagıma dogru agrı saplanıyor yarın gecer. Magnezyum alırsın doktoruna danıs ulasabılıyorsan
Ama merak etme bunlar dogumdan sonra gecıyor.

Çarşamba günü doktora randevum var. Gidince söyleyeceğim. Ben başta gebelikten mi neyden onu anlayamamıştım. Ters hareket filan mi yaptım diye düşünüyordum ama artık gebelik kaynaklı olacağını düşünüyorum.

Benim yoğun olarak 4 gün sürdü o fena sancılar sonra biraz hafifledi 2gün arayla devam etti.. Simdi çok şükür iyiyim. Sana da çok geçmiş olsun bir daha gelmesin canım.
vallahi önden antrenman oldu doğum için bu sancılar..

Çokk teşekkür ediyorum bende umuyorum ve diliyorum hıc birimize uğramasın bu sancılar gerçekten çok fenaydı.. Dikkat etmeye çalışıyorum ayağıma hic çıplak ayak durmuyorum zaten kansızlıktan çabuk üşürüm. birde doktorun dediği kalsiyum ilaci tetiklermis bu durumu kalsiyumu bıraktım.

Ya kızlar bugün watsons’dan bi kaç ürün aldım hazır indirimdeyken. Fondöten aldım çalışan kız tester yok istediğiniz numarada dedi bende beyaz tenli olduğum için en açık numarasını aldım,eve geldim açtım denedim çok çok açık bi renk yarın gitsem değişim yaparmılar acaba? Fişi duruyor.

aynen canım çok zor valla bidaha olmaz inşallah dökülmüştür kumlar bende o yüzden pek korkmuyorum doğum sancısından

Acilan urunu degisim yapmiyorlar canim. Yinede sansini dene. Bende oyle bikac kere tavsiyeyle aldim memnun kalmadim.

Bu yeni formattan dolayi girmiyorum maviydi fusya mi olmus ama sevemedim.ins herkesler guzel habelr ile yeni haftalara giriyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…