Günaydın kızlar ;
Hastane çantası için bizim hastane 2 tane hastane çıkışı yazmış ama benim gözüme çok az geldi .Ben şunları koymayı düşünüyorum ,az ya da fazla derseniz yorum yaparmısınız
1 tane 10’lu hastane çıkışı
1 tane 5’li hastane çıkışı
2 tane alt üst takım
Çorap
İç zıbın
Zıbın
Ağız mendili
Pişik kremi aldım Sudocrem onu da koyucam
Alt değiştirme örtüsü
Islak mendil
Bebek bezi
Penye yelek
1 tane müslin battaniye
1 tane lcwdan aldım nohut battaniyelerden ne ince ne kalın onlardan koyucam
Montlarimdan birinin fermuari patladi digerlerine zaten giremiyorum bile.tek girebildigim paltom ince kalıyor. Mont almakta istemiyorum esiminkileri giyiyorum.saolsun oda bilmem kac xl giydiginden kutup ayisina donuyorum
Kot ceketimlede bakistik ole dolapta karsilastik hadi be sende kolum girmez sana sapsal dedim gectim
Benim de artık önüm kapanmıyo 1 hafta içinde oldu herşey. Lcwden 3xl erkek sweatlerinden aldım önü fermuarlı bu ay sonuna doğru havalar zaten ısınır onları giyme zamanı gelir. Öyle hanım hanımcık giyinmiyosanız erkek reyonlarındaki bol xller düşünülebilir
Gunaydin kizlar, suan tam 25 haftalik hamileyim. Iki gun once bebegimin femur kemiginin ortalamadan bir tik kucuk oldugunu ogrendim. Bi baska doktorada gidecegim ama kafam karisti. Detayli ultrasonda femur kemigi ortalamalarin icindeydi. Bi sorun olabilir mi? Internette biraz bilgi edinmeye calistim ama icim karardi resmen
yakında bende patlatıcam sanırım sabah evden cıkarken zor bela kapatıyorum ama akşam dönerken mümkün deil :):) şalları falan önüme dogru kapatıp takılıyorum artık :)
en iyisini yapıosun ama kış bitmek üzere biraz daha sabredelim.
Benim de artık önüm kapanmıyo 1 hafta içinde oldu herşey. Lcwden 3xl erkek sweatlerinden aldım önü fermuarlı bu ay sonuna doğru havalar zaten ısınır onları giyme zamanı gelir. Öyle hanım hanımcık giyinmiyosanız erkek reyonlarındaki bol xller düşünülebilir
Günaydın kızlar ;
Hastane çantası için bizim hastane 2 tane hastane çıkışı yazmış ama benim gözüme çok az geldi .Ben şunları koymayı düşünüyorum ,az ya da fazla derseniz yorum yaparmısınız
1 tane 10’lu hastane çıkışı
1 tane 5’li hastane çıkışı
2 tane alt üst takım
Çorap
İç zıbın
Zıbın
Ağız mendili
Pişik kremi aldım Sudocrem onu da koyucam
Alt değiştirme örtüsü
Islak mendil
Bebek bezi
Penye yelek
1 tane müslin battaniye
1 tane lcwdan aldım nohut battaniyelerden ne ince ne kalın onlardan koyucam
Hemen hemen bende ayni koyacagim.2 tane 10 lu biri isimli olan set 1 tane 5li 1 tane tek tulum.penye yelek aldim bol bol mevsimden dolayi cok ise yarayacak uyaninca tak hemen rahat olacak.
Hastane cikislarinin penye battaniyeleri var zaten birde kalin koyarim.
Digerleri de ayni sayilir.
Kendimede bir kac ozel esya lohusa kulot ped havlu dis macunu tarak vs vs
Arkadaşlar ben 1 takım 10lu hastane çıkışı aldım 1 tane de 5li hastane çıkışı hediye geldi. Onun haricinde hiç yenidoğan tulum takım vs almadım. Hastaneden sonra giymesi için aldıklarım uzun tulumlar 0-3 aylık. Kısa kol kısa bacak tulumlar da 3-6 ay. Zaten sıcak olucak ben bi de yazları 38 derece olan bi yerdeyim çok giydirip sıcağa alışsın istemiyorum ama aldıklarım alakasız mı onu da bilmiyorum. Tecrübesizlik zor iş
Arkadaşlar ben 1 takım 10lu hastane çıkışı aldım 1 tane de 5li hastane çıkışı hediye geldi. Onun haricinde hiç yenidoğan tulum takım vs almadım. Hastaneden sonra giymesi için aldıklarım uzun tulumlar 0-3 aylık. Kısa kol kısa bacak tulumlar da 3-6 ay. Zaten sıcak olucak ben bi de yazları 38 derece olan bi yerdeyim çok giydirip sıcağa alışsın istemiyorum ama aldıklarım alakasız mı onu da bilmiyorum. Tecrübesizlik zor iş
Hemen hemen bende ayni koyacagim.2 tane 10 lu biri isimli olan set 1 tane 5li 1 tane tek tulum.penye yelek aldim bol bol mevsimden dolayi cok ise yarayacak uyaninca tak hemen rahat olacak.
Hastane cikislarinin penye battaniyeleri var zaten birde kalin koyarim.
Digerleri de ayni sayilir.
Kendimede bir kac ozel esya lohusa kulot ped havlu dis macunu tarak vs vs
Arkadaşım sen bizden tecrübelisin sana bir soru daha soruyum ben o zaman ...Doğar doğmaz alt üst takım giydiriyorlar değil mi ,ameliyathane de ???Doğum videolarını izledim de genel de hep öyle giydirmişler
Benim de hamileliğim o kadar sorunsuz geçiyordu ki artık şımarmıştım "bebek arada hareket etmese hamile olduğumu anlamayacağım, ne sıkıcı bir hamilelik" falan diye. Önce 1-2 hft önce kanamam oldu bir korku bir telaş hastaneye koştum, geçen gün de çok fena üşüttüm, farenjit olmuşum. Büyük konuşmamak lazımmış ve insan kendine bile nazar değdirebiliyormuş Halimize çok şükür diyorum şimdi.
hastane çıkışlarını 0 aylık mı aldınız? ben 0-3 ve 1-3 şeklinde aldım. acaba çok mu büyük olur ki? çabuk küçülüyor dedikleri için 0 ve yeni doğan yazanlardan almamıştım
Arkadaşım sen bizden tecrübelisin sana bir soru daha soruyum ben o zaman ...Doğar doğmaz alt üst takım giydiriyorlar değil mi ,ameliyathane de ???Doğum videolarını izledim de genel de hep öyle giydirmişler
Hastane cikislarinda zaten bir-tek parc bir alt ust takim oluyor birde ic badileri.sen hangisini vereceksen bir bez torbaya vs koy ic badisini bez giymesini istedigin parcayi ve penye battaniyesini doguma girmeden once
Sana kalmis oluyor yani ne verirsen onu giydiriyorlar ilk once.bende bole oldu.arkadaslariminda bu sekilde hazirladik verdik.
Gunaydin kizlar, suan tam 25 haftalik hamileyim. Iki gun once bebegimin femur kemiginin ortalamadan bir tik kucuk oldugunu ogrendim. Bi baska doktorada gidecegim ama kafam karisti. Detayli ultrasonda femur kemigi ortalamalarin icindeydi. Bi sorun olabilir mi? Internette biraz bilgi edinmeye calistim ama icim karardi resmen
hastane çıkışlarını 0 aylık mı aldınız? ben 0-3 ve 1-3 şeklinde aldım. acaba çok mu büyük olur ki? çabuk küçülüyor dedikleri için 0 ve yeni doğan yazanlardan almamıştım
Kızlar ben geldim bugün fetal ekomuz vardı çok şükür Rabbime bi sıkıntı yokmuş Ama oraya gelen çocukları görünce ağlama krizine girdim eşimde kötü oldu beni öyle görünce Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın çok zor orada öyle empati yapınca Rabbim onlarında yardımcısı olsun İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza