2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Beyaz sabuncular vardı burda hemen tavsiyede bulunayım. Dalan beyaz kalıp sabun. Aşırı yoğun kokuyo banyo ettim yeni açtım kalıbı bütünn eve yayıldı sanki banyo etmedim ocakta erittim o kadar yoğun yayılmış eve

Hemen yarın alıyorum birazcıkta yalarım ama bişey olurmu ki

Kızlar sanırım bu hafta Bim'e bebek ürünleri geliyor ben bi kac ürünü almayı düsünüyorum bakarsanız aklınızda bulunsun

sanmam yapacaklarını. benim de elimde ten rengime göre çok açık bir bb krem var, ben onu göz çevreme kullanıyorum. yüzüme de bazen koyu renkle karışım yapıyorum. öyle bişilerle idare edebilirsin

Montlarimdan birinin fermuari patladi digerlerine zaten giremiyorum bile.tek girebildigim paltom ince kalıyor. Mont almakta istemiyorum esiminkileri giyiyorum.saolsun oda bilmem kac xl giydiginden kutup ayisina donuyorum
Kot ceketimlede bakistik ole dolapta karsilastik hadi be sende kolum girmez sana sapsal dedim gectim

Günaydın tatlım inan bende eşime diyorum bu kız geceleri uyumuyor hiç doguncada uyumaz hazır ol uykusuz gecelere
Tersi olur belki diye teselli ediyoruz bizde esimle birbirimizi yoksa gece nöbet cizelgesi hazirlayacagiz.12de basliyor sabaha kadar.hoplayip zipliyor bole surerse allah yardimcimiz olsun : ))

yakında bende patlatıcam sanırım sabah evden cıkarken zor bela kapatıyorum ama akşam dönerken mümkün deil :):) şalları falan önüme dogru kapatıp takılıyorum artık :)
en iyisini yapıosun ama kış bitmek üzere biraz daha sabredelim.

Gunaydin kizlar gunaydin teyzeler..bugunde annemi uyutmadim gece kuduruk oluyorum
Günaydın bu gece ben de kaç kere uyandım ya sağıma yatmıştım kaç kere sağım gıdıklandı uyku sersemi de değişik oluyordu. Sola dönünce durdu

Günaydın kızlar ;
Hastane çantası için bizim hastane 2 tane hastane çıkışı yazmış ama benim gözüme çok az geldi .Ben şunları koymayı düşünüyorum ,az ya da fazla derseniz yorum yaparmısınız
1 tane 10’lu hastane çıkışı
1 tane 5’li hastane çıkışı
2 tane alt üst takım
Çorap
İç zıbın
Zıbın
Ağız mendili
Pişik kremi aldım Sudocrem onu da koyucam
Alt değiştirme örtüsü
Islak mendil
Bebek bezi
Penye yelek
1 tane müslin battaniye
1 tane lcwdan aldım nohut battaniyelerden ne ince ne kalın onlardan koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…