2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
şeker yüklemesindeyim. içeceği içtiğimden beri cinliler gibi olduğum yerde zıplıyorum. bebek aynı anda hem kasığa hem göbek üstüne vuruyor hopluyor. delirdi heralde. elimle nereyi tutacağımı şaşırdım.

içecek abartıldığı kadar şekerli ve rahatsız edici değilmiş. normal bi şey içiyormuş gibi içtim. çilek aromalı.

Günaydın. Bahsettigin konuyla ilgili hicbisey bilmiyorum. Yorum yapamiycam. Ama rabbim yardımcın olsun canim. Bi an once duzelsin insallah

Kacinci haftanda olmus oldu canim insallah sonuclar güzel cıkar

Ben esimin sweatlerini giyiyorum altina da tayt cok rahat oluyor ve benimde montlarim artik kapanmiyor

Bende giremiyorum montlarin icine yani kollarim giriyorda onu kapanmiyor dolayisiyla esimin kalin sweatlerini giyip ustune mont cekiyorum napim

bıberonn unutma :) ve kendi bakım ürünlerini ped, diş fırcası vs ben rimelime kadar cantamda olacak
İyi yapmıssın bende hıc yenıdogan almadım hepsı 0-3aylık ınan onlar bile başlarda buyuk oluyor :))) kısa kolluları 3-6 alıcam kış ıcınde 6-9 alırım :))

Cok gecmis olsun canim bende zamaninda kum dokmustum oluyorum sanmistim esitmis diyorlar dogum sancisina insallah birdaha yasamazsin

Acildigi icin yapmazlar saniyorum canim cok acik degilse goz altlarina kullanabilirsin canim ben oyle yapiyorum

2 tane koysam yeter heralde diye düşünüyorum,sen kaç tane koyacaksın ?Bir de şimdi beni hastaneden çıkarken ne giyeceğiz heyecanı sardı
Ben bir boydan gecelik 2 takım pijama koymuştum ilk Doğumda bir takım temiz geri geldi şimdide öyle yaparım hastaneden çıkarken hamile taytı ve tişört giyerim herhalde sıcak olur haziran sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…