Tiny love bir dusse bende alacagim ama düsmüyoryok canım ben tınylove kullanıcam hemde nuna sabıt park besıgımız var onları kullanıcam :) cnm ıcın rahat etmesı ıcın orda soylersın onlar senı yonlendırır...
Bende öyle düşünüyorum canım ikinciyi bile düşünüyorum şimdiden ama eşim tek çocuk ve kardeş kesinlikle olmalı diyorKendiside esinin aileside israrla erkek istiyorlardi diye biliyorum umarim yuklenmezler ve 5 cocuk büyük cesaret ben birtaneye bile yetemeyecegimden gereken egitimi veremeyecegimden korkuyorum resmen
Bende diyetisyene gidene kadar yiyim bari yasaklayacak muhtemelenMuhtemelen yasakliyordur ama ben yemezsem günüm guzel gecmez
Ikisi de birbirinden tatli hangisine asik olsam bilemedim güle gule giydir kuzuya saglikla insallahSonunda alışverişe başlıyorum sipariş verdim bakalım inşallah güzeldir
Ben çok yiyorum çikolata vedalaşma vakti geldi demekkiAylık olarak alıyorum canım ben ;çikolata tabiki yasak...Şöyle söyleyim ben sana elimizden geldiği kadarıyla market gıdalarından uzak durmaya çalışıyoruz.Meyve suları,çikolatalar,abur cuburlar bunları hayatımızdan çıkartıyoruz.Ara öğünlerinde bol bol yoğurt tüketebilirsin.Annem bana ev yapımı yoğurt mayalıyor.Kendin için hoşaf kaynatabilirsin ve en önemlisi de 30 dk yürüyüş ,kaç kg aldın .Ben 26.haftamdayım 6 kg ile ilerliyorumGamzelikiziniz
Bizde hep esimle 2 cocuk.olsun istedik ama imkan şartlar bize ne getirecek görecegiz 1. Cocugu yaparken bile karar vermemiz 1 seneyi buldu herseyi önceden konustuk birdeBende öyle düşünüyorum canım ikinciyi bile düşünüyorum şimdiden ama eşim tek çocuk ve kardeş kesinlikle olmalı diyor
Herkesin durumu farklı yetebileceğini düşünmese yapmazdı demekki durumu imkanı varki problem etmiyor. Yoksa bu zamanda haftasonu 5 çocukla biryere çıktığında yapacağın masrafı ben tahmin edemiyorum biz bile iki kişi bir çıktıkmı birsürü para harcanıyor.
İstediğini alamadıktan istediği yere götürüp gezdiremedikten sonra da bir anlamı yok diye düşünüyorum. Ben 2+1 evde oturuyorum imkanlarım ortada çocuk daha doğmadan masrafıyla geliyor burda hepimiz en iyisini almak istiyoruz bebeklerimize kimsede aman Buda iyisi olmasın demiyor imkanlarını zorluyor. 5 çocukla bu benim için imkansız olur. Ama demekki arkadaşımızın durumu var yoksa kimse çocuğunu eksik bırakmak istemez herşeyi tam olsun ister.
Allaha sukurler olsun elbette ama o kadar haklisin ki.kizimin okul spor etkinlik gezme giyim kusam vs masraflarindan kısarız bebege harcamak icin diye odumuz kopuyor mesela.bebegin de herseyi tam olsun diyoruz diger yandanBende öyle düşünüyorum canım ikinciyi bile düşünüyorum şimdiden ama eşim tek çocuk ve kardeş kesinlikle olmalı diyor
Herkesin durumu farklı yetebileceğini düşünmese yapmazdı demekki durumu imkanı varki problem etmiyor. Yoksa bu zamanda haftasonu 5 çocukla biryere çıktığında yapacağın masrafı ben tahmin edemiyorum biz bile iki kişi bir çıktıkmı birsürü para harcanıyor.
İstediğini alamadıktan istediği yere götürüp gezdiremedikten sonra da bir anlamı yok diye düşünüyorum. Ben 2+1 evde oturuyorum imkanlarım ortada çocuk daha doğmadan masrafıyla geliyor burda hepimiz en iyisini almak istiyoruz bebeklerimize kimsede aman Buda iyisi olmasın demiyor imkanlarını zorluyor. 5 çocukla bu benim için imkansız olur. Ama demekki arkadaşımızın durumu var yoksa kimse çocuğunu eksik bırakmak istemez herşeyi tam olsun ister.
Eşimin annesi o daha 5 yaşındayken evde bırakıp çalışmaya başlamış o yüzden yalnız kalmış kendi çocuğuda bunu yaşasın istemiyor muhtemelen ama ben kızımıza kendim bakıcam büyütücem inşallahBizde hep esimle 2 cocuk.olsun istedik ama imkan şartlar bize ne getirecek görecegiz 1. Cocugu yaparken bile karar vermemiz 1 seneyi buldu herseyi önceden konustuk birde5 cocuk benim hakkim degil layikiyla bakana okutana buyutene saygim var hemde cok cünkü herseyiyle gercekten cok zor ben tek buyudum bazi yonleriyle guzel bazi yonleriyle kötü acikcasi ama tam anlamiyla da kotü deil
Benim doktorum kilo konusunda hicbirsey demiyor ne cok aldin ne birsey sinir oluyorum hatta ben suan 61 kiloyum 9 kilo aldim detayliya gore 24. Haftamdayim bana cok geliyor ama ben cok yiyorum geceleri 1den sonra yiyorum ekmek girla zaten benim kadar tuketen yoktur kesin cikolata tatlı falan hayatimda yemedigim kadar yedim dikkat ettiğimde solenemez sanirim saglikli beslenmeyi sevmiyorumBende diyetisyene gidene kadar yiyim bari yasaklayacak muhtemelen
Benim doktorum bugün kilo kilo kilo dedi başka bir şey demedi ☹
Muhtemelen hepimiz ikinci çocuklarda bu durumu yaşayacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun bütün çocuklar aynı şartlarda olabilse keşke kimisi kurslara etkinliklere katılırken kimisinin okula getirecek defteri olmaması çok üzücüAllaha sukurler olsun elbette ama o kadar haklisin ki.kizimin okul spor etkinlik gezme giyim kusam vs masraflarindan kısarız bebege harcamak icin diye odumuz kopuyor mesela.bebegin herseyi tam olsun diyoruz
Esimle ben gezmeye eglenmeyede merakliyizdir ee o da dunya masraf mesela.allah ikisine saglik sıhhat versin hayirli omur versin iki taneyi buyutelim yeter diyoruz.
Ben 2yasinda krese verip calisip biraz birikim yapip ikinciyi yapmayi planliyordum hep ama dedigim gibi hayat ne getirecek gorecegim.Eşimin annesi o daha 5 yaşındayken evde bırakıp çalışmaya başlamış o yüzden yalnız kalmış kendi çocuğuda bunu yaşasın istemiyor muhtemelen ama ben kızımıza kendim bakıcam büyütücem inşallah
Benimde demiyordu canım son iki gittiğimde aşırı aşırı dert etmeye başladı. Hatta tüm gebelik boyunca Alman gerekeni almışsın dediBenim doktorum kilo konusunda hicbirsey demiyor ne cok aldin ne birsey sinir oluyorum hatta ben suan 61 kiloyum 9 kilo aldim detayliya gore 24. Haftamdayim bana cok geliyor ama ben cok yiyorum geceleri 1den sonra yiyorum ekmek girla zaten benim kadar tuketen yoktur kesin cikolata tatlı falan hayatimda yemedigim kadar yedim dikkat ettiğimde solenemez sanirim saglikli beslenmeyi sevmiyorum
Keske dunya en cok cocuklar icin adil olsa..ben kizimi ozel dersten alirken yasiti bir cocuk ona okul masrafim icin bir tane alir misin diye pecete uzattığında icine dustugum his dunyasini anlatamam.keyfi hadi bir cocuk daha yapalim yada kazara oldu napalim diye yapilacak birsey degil ki cocuk.cok uzerinde durulmali cok düşünüp net olunmali sonra onun yuzunde ki bir mutsuzluk bir eksiklik ifadesi gördüğünde paramparca olmamak lazm.Muhtemelen hepimiz ikinci çocuklarda bu durumu yaşayacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun bütün çocuklar aynı şartlarda olabilse keşke kimisi kurslara etkinliklere katılırken kimisinin okula getirecek defteri olmaması çok üzücü
Herkes bakabileceği kadar çocuk yapmalı hayatta tamam onları biz dünyaya getiriyoruz ama hayalimde 3 çocuk var diye de onları kötü hayat şartlarına mahrum etme hakkım yok kesinlikle..
Canim boyle dusunenler cok cocuk yapmiyor zaten yapan kesimde imkani olana lafim yok ama olmayana da saygim yokMuhtemelen hepimiz ikinci çocuklarda bu durumu yaşayacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun bütün çocuklar aynı şartlarda olabilse keşke kimisi kurslara etkinliklere katılırken kimisinin okula getirecek defteri olmaması çok üzücü
Herkes bakabileceği kadar çocuk yapmalı hayatta tamam onları biz dünyaya getiriyoruz ama hayalimde 3 çocuk var diye de onları kötü hayat şartlarına mahrum etme hakkım yok kesinlikle..
Eyvahlar olsun ben kenarda saklaniyorum 12 idi 3 hafta once simdi 16 olmuştur 30la bitiririmBenimde demiyordu canım son iki gittiğimde aşırı aşırı dert etmeye başladı. Hatta tüm gebelik boyunca Alman gerekeni almışsın dedi
Kac kiloya ciktin sen canim ? Benim kadar aldinmiBenimde demiyordu canım son iki gittiğimde aşırı aşırı dert etmeye başladı. Hatta tüm gebelik boyunca Alman gerekeni almışsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?