2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet sitenin formatida hos degil.uyeden fazla misafirde ilginc yani merak ediyorsan gel sende yaz.
Dedigin gibi iyi ki artik atmiyoruz fotograf.
Birde minik yigeninin 10 yas halini düşün.: )masraf olacak 3 kati : )))bu arada maceraadasi omrumu yedi bir donem

Kızlar gogus kafesimde ciddi bir agri var bunu yasayan varmi daha once doktora gitmelimiyim bilemedim ?

Canim baktim simdi ama tukenmis trendyolda ben 2 gun once almistim
Neler aldın canım? Bende lcwdan aldığım nevresimi değiştirdim 50₺ den 40₺ye düşmüş Aradaki 10₺ lik farkla ikili yastık kılıfı aldım 35*45 cm. İki takım aldım yastık kılıfından lazım olur diye. Lcwda baya indirim var bu aralar yine bakmak lazım

Hamilesiniz Allah dualarınızı kabul eder, nolur babam yoğun bakımda onun için dua istiyorum sizden Allah babama şifa versin,duş nolur kızlar.
Canım Rabbim Şafi ismiyle hayırlı şifalar versin tez zamanda sağlığına kavuşsun İnşâAllah Rabbim sevdiklerine bağışlasın

Chicconun bebek bakim setini almistim canim.onu yazdım arkadasa link istemisti de urun tukenmis lcw nevresimleri nasil sen uyku seti alacakmisin ?

Eyvahlar olsun ben kenarda saklaniyorum 12 idi 3 hafta once simdi 16 olmuştur 30la bitiririm
BAna doktorum son 3 ayda her ay 1 kilo almanı istiyorum dedi. Hayatımda bu kadar imkansız bir şey duymadım
Bende 20 kilo planlıyorum şuan için Allah sonumuzu hayır etsin dicem de demekle de olmuyor yememek lazım o da nasıl olcak hiç bilmiyorum

Bende netten indirim takip ederek aldim hep magazaya girince kendimi kaybediyorum ondan kimse sokmuyor beni magazaya
Ya canımm indirim yakalayınca buraya da yazabildiğin kadar yazsana ben çok yakalayamıyprum zamanım olmuyor gezmeye intte

3.ay bitiminde basladim ben umarim bu kadar ugrasa catlamam sinir olurum yoksa birde benim vücut cok musait catlamaya cok dikkat ediyorum
Biz tedbir alalım da canım ama şu da bi gerçek vücutla bünyeyle çok alakalı hiç bişey yapmayıp hiç çatlamayan bir o kadar da her yolu deneyip çok fazla çatlağı olan da var.ilkinden kalan biraz var bunda göbüş de erken çıktı daha çok çatlak olmasından korkuyorum bebişlerin vücudumuza attığı imzalar diyelim onlardan gelen herşey kabulümüz artık sağlıkla gelsinler inşallahhh bütün kuzucuklar

Günaydın kızlar, 25.haftamdayım sizlerde de kasık ağrısı oluyor mu ? eskiden hamilelere ne güzel hamile 9 ay sonra anne olucak gözüyla bakardım ama şimdi kendim olunca öyle paniğim ki herşeyden korkar oldum bebeğime bişey olur mu diye sağsalim hepimiz kucağımıza alırız inşallah

günaydın canım bilemedim ben de olmadı kasık ağrısı ama şimdi şöyle bişi okudum sana yazayım. 27. haftadayım happy mom uygulamasında "bu dönemde annenin zaman zaman kasık ve bel ağrıları hissetmesi, özellikle geceleri ayak ve bacaklarında şişmeler olması normaldir." diyor.

Sağol canım içimi rahatlattın bu hafta doktora gidicem zaten ama içim içimi yiyodu doğum sancısı mı acaba diye

Kızlar Günaydın ;
Benim yaşadıklarımı yaşayan varmı ,o yüzden size yazıyorum.Beni Doğum korkusu şimdiden sarmaya başladı.Sürekli endişe halindeyim ve çok korkuyorum.Onun dışında geceleri uyuyamıyorum.Pjamalarım çok sıcak geliyor ,bu havada kısa kollulara geçiş yaptım.Ağlaya ağlaya uyanıyorum ve tekrar da uyuyamıyorum,eşimi filan uyandırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…