Yok kuzum.o bahsettiginden degil sukur
Vajinal kasinti.ben ne zaman antibiyotik kullansam olurdu bu defa hafif ya antibiyotik olmaz dedim acaba ondan mi bilmiyorum ama 2 gun fenaydi bugun daha iyi ama doktora bir sorayim bakayim
Benim antibiyotik alerjim varda eger oyleyse Allah korusun yani o yuzden dedim o degildir diye ama sen vucudunu taniyorsundur daha once yaptiysa yine ondan olmuştur
Kızlar sitenin rengini kendi zevkimize göre değiştirebiliyoruz . Şimdilik 3 renkli tema var ama ilerde tüm renkler olacakmış. Ben eski rengi yani pembeyi seçtim
Ben diyetisyen ile birlikte hareket ediyorum canım.Hamile kaldığımdan beri ,kadın doğum ile aynı hastanede zaten.Dikkat ettiklerim haftada bir kızartma ,haftada bir hamur işi,pilav makarna 5 kaşık.7.aydan sonra daha hızlı bir şekilde kg aldığımız için ekmeği keseceğim.Bol bol meyve yiyorum.Çiğ fındık,badem 4-5 tane .Akşam 8’den sonra da elimden geldiği kadarıyla birşey yememeye çalışıyorum.
Artık çok çabuk büyüdüğü için karnımız tedbir almakta fayda var bende şimdiye kadar kullanmadım ama bundan sonra kullanmak gerek ne kadar az çatlak olursa o kadar iyi☺
Sen erkek olsun istediğin için mi tekrar bebek düşündün yoksa istemeden mi olmştu ? Eğer erkek olsun diye düşündüysen bazı kişiler naparsa yapsın erkek ya da kız bebek sahibi olamaz ya kader ya genetik bimiyorum. Tek diceğim isteyerek olduysa 6. Bebeği düşünme derim. 5 tane kızın olacak herzaman sana destek olacaklar hayat boyu böyle düşün ❤
Kendiside esinin aileside israrla erkek istiyorlardi diye biliyorum umarim yuklenmezler ve 5 cocuk büyük cesaret ben birtaneye bile yetemeyecegimden gereken egitimi veremeyecegimden korkuyorum resmen
Pijama takimk bakan arkadaslar minik tavsiyem su heryerde gelinlik gibi olan tullu dantelli beyazlari sadece foto cekiminde giyerim demiyorsaniz almayin.
Bir defa asiri terleyeceksiniz dogumdan sonra tul dantel rahatsiz edecek.
Ve beyaz olmasi en ufacik lekenin ben burdayim demesi oluyor ki kanama bazen yogun olabiliyor kişiden kişiye degisir tabi ama
Pijamayi koyu alacagim ama gecelik sabahligi cekim icin beyaz istiyorum acikcasi bidaha giyermiyim muhtemelen hayir ama belki biraz spor birsey alirsam sonrasinda giyebilirim
Alla alla duymuştum bunu ama benim gittiğim doktora ben cinsiyeti görebiliyomusunuz diye sordum bakıyım bi dedi baktı erkek dedi teşekkürler dedim biliyodum zatende söylicekmi diye merak etmiştim doktordan doktora değişiyo demekki
Esinin ailesi israrla erkek istiyordu diye biliyorum oyle demistin ayrica seninde gonlunden gecen erkekti o niyetle yapmasan bile canim ben oyle hatirliyorum
Ben diyetisyen ile birlikte hareket ediyorum canım.Hamile kaldığımdan beri ,kadın doğum ile aynı hastanede zaten.Dikkat ettiklerim haftada bir kızartma ,haftada bir hamur işi,pilav makarna 5 kaşık.7.aydan sonra daha hızlı bir şekilde kg aldığımız için ekmeği keseceğim.Bol bol meyve yiyorum.Çiğ fındık,badem 4-5 tane .Akşam 8’den sonra da elimden geldiği kadarıyla birşey yememeye çalışıyorum.
Bende gidicem canım doktorun günlük beslenme listesi mi veriyor yoksa dikkat etmen gereken şeyleri mi söylüyor ? Mesela çikolata tatlı yemeyi yasaklıyor mu ?
Alla alla duymuştum bunu ama benim gittiğim doktora ben cinsiyeti görebiliyomusunuz diye sordum bakıyım bi dedi baktı erkek dedi teşekkürler dedim biliyodum zatende söylicekmi diye merak etmiştim doktordan doktora değişiyo demekki
Bende gidicem canım doktorun günlük beslenme listesi mi veriyor yoksa dikkat etmen gereken şeyleri mi söylüyor ? Mesela çikolata tatlı yemeyi yasaklıyor mu ?