2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben 2,5 yıllık evliyim.2.yılım dolduktan sonra Bebek sahibi olduk biz.Daha öncesinde düşünmüyorduk .Eşimin teyzesi bizim çocuğumuzun olmadığını,tüp bebek yaptığımıza dair dedikodu çıkarmış.Bir de bize diyorki “Bunlar ikiz oluyormuş,teki nerden”o yüzden ne diyim ki kuzum Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın,cahile laf anlatmak çok zor

Ahah ya guler misin aglar misin tekini sonraya sakladik ilerde lazim olursa deseydin.
Birde en yakinlar yapiyor ya sasirmam diyorsun yeniden yeniden sasirtiyorlar insani.yazik

Ben hâlâ hiç bişey kullanmadım Ama ilk aylardan kullananlar varmış
Artık çok çabuk büyüdüğü için karnımız tedbir almakta fayda var bende şimdiye kadar kullanmadım ama bundan sonra kullanmak gerek ne kadar az çatlak olursa o kadar iyi

Aynen 2016 Ağustos'ta evlendik 2018 Mayıs'ta hamile kaldım o tutunamadı Eylül'de tekrar hamile kaldım çok şükür ikisi de ilk istediğim ayda oldu Rabbim aratmadı Ama işte yaş 33 olunca acaba olmuyor mu acaba sıkıntı mı var insanlar çok acımasız

Gül desenli 60 tavşan 40 r bebekteki fiyatlarla hemen hemen aynı diye aldım kumaş kalitesi iyiyse burdan almaya devam edicem canım
Bize de haber ver tatlımm Ben bitane 5li takımı aziz bebenin e bebekten 30tlye almıştım indirimde

Ben de 2016 Temmuz’da evlendim ,1 ay varmış aramızda ,doğru diyorsun da ben de 32 yaşındayım ,yaşımızda bişey yok ki .Okuldan mezun ol,iş bul çalış,öğrenim kredisi borcunu öde filan derken ben 30 yaşında evlendim ama etrafımızdaki insanlara bunları anlatmak çok zor

Merhaba arkadaşlar bugün bir kızım olacagını öğrendim b:))aslında annelik içgüdüsü olarak hep erkek hissetmistim eşim de erkek adamın erkek oglu olur modundaydıama çok şükür sağlığı iyi ve asıl önemli olan buyapamadigim testi doktorum yapabilirsin daha gecerli dedi.Rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin.Bu ay benim için olumsuz olan eşimin ailesi yüzünden oluşan bir sorun ve eşimle huzurumuzu bozmalarıydı ve malesef doktor bunun bebegime yansıdığını söyledi son bir iki hatadir kendimi cok üzdüm bünyem dayanmadı ayılıp bayılıyordum..( Bundan sonra kimseyi umursamayip bebegim için üzülmeyeceğim... Bu arada beni de Listeye ekleyin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…