2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok şükür bende eski günlerdeki gibi değilim ama zofer içmediğim gün ölüyorum Dün içmicem dedim içmedim kahvaltı bile yapamadım dozunu baya bi düşürdüm ilacı 4e bölüyorum. Baktım olmuyor yine içtim ama bu seferde etki etmedi çok bulandığı için. Çok kötü bişey evden yalnız başıma markete gidemiyorum

Kızlar ya bişey danışacağım size ben doğumu daha öncede bahsettiğim gibi ankarada düşünüyorum şuan doğudayız eşimin işinden dolayı. Beşiğimizi aldık aslında ama doğum ankarada olacağı için ilk 2 ayda orda kalacağız yine beşikmi alsam yoksa babynest tarzı bişeymi alıp bebeği yanımda yatırsam bilemedim Bu arada annemde kalacağım doğumdan sonra. Aslında reflü yatağı gibi birşeyde alabilirim yanıma yatırıp onuda kullanabilirim. Hangisini alsam bilemedim sizce napıyım ?

geçmiş olsun canım bi an önce atlatırsın inş.

canım bende beşik aldım ama gerektiğinde yanımda da yatırabilmek ve salondayken salonda uyusun diye babynest düşünüyorum, sende 2. bi beşik alma bence babynest gbi bi ürün evine geçtiginde de kurtarıcı olur senin için...

Günaydıın. Yazdıklarınızı okudum misafir konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum acaba ücretli falan mı sanıyolar üyeliği? Yoksa insan neden üye olmaz ki. Hiç mi merak ettikleri bişey olmuyo yada cevap vermeleri gereken bişey. Endişeniz ne bilmiyorum ama merak etmeyin üye olunca hiç bi kaybınız olmuyor :)

Kızlarcım ya sizin de kaburgalarınıza tekme geliyor mu sağlı sollu hem de be gıdıklıyor bazen ??

Kizlar simdi kontrolden geldim 26+1 oldum bugun oglusum 1 kilo olmus bile. Riskli gebelik oldugum icin her kilosu cok onemli. Erken dogum riskim var zateb..Cok sukur hersey yolundaymis icim rahatladi.. yorumlari okuyarak bu haftalara kadar geldik :)

Maşallah benimde kızım 26+4 1 kilo geldi tansiyondan dolayı erken Doğum riskim var eşyalarını hazırladım hoş doğsada ne zaman giyer bilmem Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benim de erken doğum riskim var. Kalp hastasıyım ben. Çok ağırlaştım. Nefesim çok daralıyor. 1 kat merdiveni bile zor çıkıyorum. Kardiyoloji doktorum ve kendi doktorum 32 yada 33.haftada büyük ihtimalle doğum gerçekleşir dedi. Ama yine de tam net birşey söyleyemem sen hazırlı ol duruma göre belki 2 hafta daha bekleyebiliriz dedi. Bakalım hayırlısııı... Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin

U şeklindeki emzirme yastıklarından almayı düşünüyormusunuz sıcakta emzirmek zor oluyor bebek içinde anne içinde bu emzirme yastığı çok gerekli gibi geliyor daha önce kullanan varmı alsak mı
Ben istiyorum canım. Geçen sene bebek odası hazırlama kursuna gittim ismekte ama nasip olmadı dikmek. Belki kendi dikerim.

Bebeği kendi yanına yatırmaya alıştırma canım ,senin kokuna alışmasın.Arkadaşım uyku eğitimini tamamladı mesela ,bebeği şu anda 6 aylık hiçbir şekilde yanında yatırmadı.İlk başlar için belki sana zor gelecek beşiğe koymak ama daha sonra o kadar büyük rahat edeceksin ki.Küçük uygun fiyatlı bir beşik al bence.Bu arada hangi hastanede Doğum yapacaksın,anlaştın mı ?

Ben istiyorum canım. Geçen sene bebek odası hazırlama kursuna gittim ismekte ama nasip olmadı dikmek. Belki kendi dikerim.
Bende dikmeyi düşündüm fiyatlarına bi bakıcam abartılıysa dikebilirim mutlaka öğreten siteler vardır ben ilk önce sağsalim doğurmayı sonrada sürekli emzirmeyi düşünüyorum emzirme konusuna taktım Kolaylaştıracak ne varsa araştırıyorum

Kızlar merhaba,
Şeker yüklemesinde tavan yaptım yine.İlk kızımda da yüksek çıkmıştı açlık 210 cıktu sınır 95. 100 lük yüklemesi yapıldı ilk gebelikte de olduğu için 3.saat 425 sınır 140. Hemen diyetisyene yönlendirdi, liste aldım 2000 kalorilik evden getirdim ara öğünlerimi öğlen yemeğimi falan. Bakalım pazartesine kadar ne kadar düşecek...

Ozaman onlemini al canim ciger gelistiricini erkenden vurun anca etki ediyor. Benim diger gebelikte son dakika vuruldum etki etmedi. Icimiz ferah tutup sabredicez. Sag salim gelsinlerde yine bekleriz kuvoz basinda napalim..

Pierre cardin hic dusunmedigim icin bakmamistim.canim bilemiyorum o yüzden gidip magazasindan gorerek alsaniz aslinda ben yorgan yastikla ayri ayri korumaliklariyla ayri ayri ugrasmamak icin alacagim uyku seti bir tane de hediye getirmisler nevresim yeter daha almicam bu arada ihtiyaci olan varsa bime geliyor begendim ben onada bakilabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…