Bana hediye geldi bu kitap yarisini okudum hevesle kalan yarisi duruyor kitaplikta hamilelikte kitap okuyamiyorum nedense ki cok severdim.okumayi ama napim oyle simdi saglikli beslenmiyorum ki
Nevresimlerini çok beğendim %100 pamuk.desenleri çok sade. Henüz nasıl bir beşik alacağıma karar veremedim. Uyku seti almam galiba çok kullanışlı olmuyor. Eşim çok çabuk karar veriyor dün instada bi bebek arabası beğendim hemen mesaj attı adamlara alalım diye. Pierre cardin tour plus. O modeli gördün mü yakından hiç nasıl acaba? Yakından bi kere görsem alırdım görseli güzel
Ben Doğumdan korkmuyorum canım Ne yaşayacağımı bilmediğim halde o konuda bir rahatlık var içimde nedense Doğumla alakalı seni korkutan Ne mesela sancı çekmek gibi mi ?
Sıcak basması bendede var hatta geçen gün kombi bozulmuş eşim işten gelince kombiyi mi kıstın dedi ben hiç anlamamışım bile
Ben de senin gibiyim hic korku yok hatta dogum videolari falan izliyorum kiziyorlar esim diyoki sanki doguma ben gircem rahatliga bak sanirim son anda korkup kacabilirim isin vehametini anlayinca sicak basmasi bende ilk haftalardan beri var askili ve sortla yatmama ragmen birde ustumu aciyorum cok degisik
Biz tedbir alalım da canım ama şu da bi gerçek vücutla bünyeyle çok alakalı hiç bişey yapmayıp hiç çatlamayan bir o kadar da her yolu deneyip çok fazla çatlağı olan da var.ilkinden kalan biraz var bunda göbüş de erken çıktı daha çok çatlak olmasından korkuyorum bebişlerin vücudumuza attığı imzalar diyelim onlardan gelen herşey kabulümüz artık sağlıkla gelsinler inşallahhh bütün kuzucuklar ❤❤
Benim ergenlikten gelen catlaklarim var o donem cok kilo vermistim bir saglik problemi yuzunden suanda da vücudum cok musait catlamaya aynen biz dikkat edelim olursa da olur bebisler saglikli olsunda catlaklar cok buyuk sorun degil
Şeker yüklemesi zor işmiş son tüpüm kaldı onu da vereyim bi an önce azcık kahvaltı edeyim diye bakıyorum. İçtiğim şey de içimi baydı ki normalde şeker beni sarsmazdı. Toplam 13 kilo aldım bebe 24+5 770 gram olmuş doktora az değil mi dedim 3 gün önde bile dedi
Şeker yüklemesi zor işmiş son tüpüm kaldı onu da vereyim bi an önce azcık kahvaltı edeyim diye bakıyorum. İçtiğim şey de içimi baydı ki normalde şeker beni sarsmazdı. Toplam 13 kilo aldım bebe 24+5 770 gram olmuş doktora az değil mi dedim 3 gün önde bile dedi
Canim aslinda yazmaya calisiyorum elimden geldigince birdahakine söz yazayim bu arada kuzulu alt degistirmeler yine stokta 15 tl olanlar almadiysan al derim cok guzeller kuzulu hastane cikisida 16 tlmi ne 5li ben aldim bir takim hepsi buradadan sende bak istersen ?
Canim aslinda yazmaya calisiyorum elimden geldigince birdahakine söz yazayim bu arada kuzulu alt degistirmeler yine stokta 15 tl olanlar almadiysan al derim cok guzeller kuzulu hastane cikisida 16 tlmi ne 5li ben aldim bir takim hepsi buradadan sende bak istersen ?
Ozaman onlemini al canim ciger gelistiricini erkenden vurun anca etki ediyor. Benim diger gebelikte son dakika vuruldum etki etmedi. Icimiz ferah tutup sabredicez. Sag salim gelsinlerde yine bekleriz kuvoz basinda napalim..
Doktorum ciğer geliştirici hakkında bişey söylemedi. Ne zaman yaptırmak gerekiyor acaba? 10 gün sonra randevum var sorayım bari.
İçimizi ferah tutucaz başka çaresi yok
Ben de senin gibiyim hic korku yok hatta dogum videolari falan izliyorum kiziyorlar esim diyoki sanki doguma ben gircem rahatliga bak sanirim son anda korkup kacabilirim isin vehametini anlayinca sicak basmasi bende ilk haftalardan beri var askili ve sortla yatmama ragmen birde ustumu aciyorum cok degisik
Bende izliyorum canım videoları bazen sesi zor kapatıyorum eşimin bana bakışı
Sağlıkla o zamana gelelim de insan o sancıya bile şükreder bence sonunda kavuşmak var
Bende izliyorum canım videoları bazen sesi zor kapatıyorum eşimin bana bakışı
Sağlıkla o zamana gelelim de insan o sancıya bile şükreder bence sonunda kavuşmak var❤