2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok geçmiş olsun canım dikkat edip sabırla bekleyeceğiz durabildiği kadar durur inşallah kuzucuklar.. amin hepimiz sağlıkla kavuşalım

Herkese merhabaaa
Dün Babymall dan Pierre Cardin’in montessori yatağını aldık eşimle 999 TL ye aldık. Fiyatı da iyi geldi bize, şuanda indirimdeymiş zaten. Ama ne zamana kadar bu fiyatta kalır bilinmiyor. Ölçüsü 90x190 bunun. Montessori yatak almak isteyen arkadaşlarıma duyurulur

Eklentiler

• 74959D87-9357-4087-A658-AA0BFA4252C4.webp
    123,4 KB · Görüntüleme: 53
U şeklindeki emzirme yastıklarından almayı düşünüyormusunuz sıcakta emzirmek zor oluyor bebek içinde anne içinde bu emzirme yastığı çok gerekli gibi geliyor daha önce kullanan varmı alsak mı
Ben aldim suan kendim kullaniyorum sonra kilifini yikayip bebege kullanicam baby plus markasinin ki piyasadakien uygunlarfan biri bakabilirsin canim mycey olanlarla ayni kalitede hemde

Çok geçmiş olsun canım dikkat edip sabırla bekleyeceğiz durabildiği kadar durur inşallah kuzucuklar.. amin hepimiz sağlıkla kavuşalım

Teşekkür ederim canım. Kendimi yormadan hareket halinde olmaya çalışıyorum. Hareketsiz olmak da kötüymüş çünkü. Sabırla bekleyeceğiz. İnşallah sağlıkla gelirler meleklerimiz

Senin hala mi gecmedi bulantilarin canim ya benim ilaclar arada bulandiriyor sadece

Kuzulu alt açmaya bayılıyorum hepsiburadada mı var o da ?

Her ay 1 kilo mu oyy cok zor bisi : )))

cınsıyetı ne? Mutlu mutlu kızzz
Hee olsunnn saglıklı olsunn
Olsunn olsunn olsunn olsunn kaç kere duydum bılemezsın cahıl ınsanlar degıller ama ıste ne dıyım bılmıyorum cok sacma sapan kafalar... olsunnn dedıklerınde ya ben zaten kız cok ıstıyordum demekten bıktım ben sankı ıstemıyorum demısım gıbı olsun olsun ınsanlarla ugrasılmaz
Tiny love bir dusse bende alacagim ama düsmüyor internetten alacaktim once magazasina gideyim ben ozaman
ay canımm gırmedımı ındırıme tuhhh bekle bıraz daha cıkmaz herhalde fıyat daha fazla acelen yok nasılsa
bu konu cok tartışmaya acık degıl bence canım ben ne demek ıstedıgını cok ıyı anlıyorum ve sana yuzde yuz katılıyorummmm. ama amaa ıste...
Herkesn cocuk yetıstırmesı farklı ona kattıkları yapmak ıstedıklerı farklı... mesela ben ozelde okuturum dıger bır ınsan ıstemeyebılır. Ben yuzmeye,jımnastıge,dil kurslarına vermek ısterım dıger bır kısı ıstemez gerek gormez. (Örneklerı cok gördum)
Sen belkı cocugunu gıyımıne onem verırsın marka alırsın dıger kısı almaya gerek gormez vs...bunları yapıyorsun dıye senı yadırgayan bıle olur
bu konu uzaaar gıderrr benım ıkıncı cocugum olacak ınsallah saglıkla benım yapmak ıstedıklerım ıkısıne ancak yeter hem maddı hem manevı ıkısıne yetebılırım ınsallah Allah herkese guc versın bu zamanda ıkı cocuk bıle coook coook buyukk sorumluluk.
Guzel evlatlarımızın guzel gelecegı olsun ınsallah

Bulamıyorum baktım da link lazım aslında

Benimde ayaklarım yanıyor bol pijama giyiyorum bacaklarım dizilerime kadar hava almazsa boğulacak gibi oluyorum ayrıca petekleride eşim işe gidince hemen kapatıyorum yoksa duramıyorum

Sana söylenenleri birebir duydum.kizimda bana diyorlardi kiz mi ayy napacaksin saglikli olsun.yapacak bisi yok.ayni sekilde ben kiz olsun istiyordum dua ederdim kizim olsun diye 1 2 defa soyleyip bir daha soylememistim.duymuyorlar sagir gibi hala olsun tabi olsun senin elinde degil diyorlardi : ))

Link paylastim canim asagida biyerlerde
aynen son ana kadar bekleyecegim almak icin

Bencede çok zor ama doktora öyle demedim tabiiki dikkat edicem falan dedim Normal zamanda dikkat etmemek kilo almak mantıksız ama ben şuanda dikkat etmek istemiyorum çokta fazla
Ben ilk 3 ay cok yedim cok kilo aldim suan normal yiyorum mesela ama almamak imkansiz birsey.bide benim popo karnimla yarisiyor tuhaf bisi oldum.bende dikkat etmek istemiyorum alinir verilir kilo kafasindayim birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…