Çok geçmiş olsun canım dikkat edip sabırla bekleyeceğiz durabildiği kadar durur inşallah kuzucuklar.. amin hepimiz sağlıkla kavuşalımBenim de erken doğum riskim var. Kalp hastasıyım ben. Çok ağırlaştım. Nefesim çok daralıyor. 1 kat merdiveni bile zor çıkıyorum. Kardiyoloji doktorum ve kendi doktorum 32 yada 33.haftada büyük ihtimalle doğum gerçekleşir dedi. Ama yine de tam net birşey söyleyemem sen hazırlı ol duruma göre belki 2 hafta daha bekleyebiliriz dedi. Bakalım hayırlısııı...Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın canım beşiğe karar veremedim henüzBen Piere Cardin’den aldım ,ben sana resmini atıyım ,kalitesi çok güzel.400 liraya filan almıştım
Ben aldim suan kendim kullaniyorum sonra kilifini yikayip bebege kullanicamU şeklindeki emzirme yastıklarından almayı düşünüyormusunuz sıcakta emzirmek zor oluyor bebek içinde anne içinde bu emzirme yastığı çok gerekli gibi geliyor daha önce kullanan varmı alsak mı
Çok geçmiş olsun canım dikkat edip sabırla bekleyeceğiz durabildiği kadar durur inşallah kuzucuklar.. amin hepimiz sağlıkla kavuşalım
Senin hala mi gecmedi bulantilarin canim yaÇok şükür bende eski günlerdeki gibi değilim ama zofer içmediğim gün ölüyorumDün içmicem dedim içmedim kahvaltı bile yapamadım dozunu baya bi düşürdüm ilacı 4e bölüyorum. Baktım olmuyor yine içtim ama bu seferde etki etmedi çok bulandığı için. Çok kötü bişey evden yalnız başıma markete gidemiyorum
Hiç haddime değil canım ama dikkat etmeni tavsiye ediyorum çünkü doktor sonra çok darlıyor insanı beni bunalttı bu sefer olmuşum da sanki 100 kilo olmuşumAyni gidiyoruz saniyorum hemen hemen
Kuzulu alt açmaya bayılıyorum hepsiburadada mı var o da ?Canim aslinda yazmaya calisiyorum elimden geldigince birdahakine söz yazayimbu arada kuzulu alt degistirmeler yine stokta 15 tl olanlar almadiysan al derim cok guzeller kuzulu hastane cikisida 16 tlmi ne 5li ben aldim bir takim hepsi buradadan sende bak istersen ?
Her ay 1 kilo mu oyy cok zor bisi : )))BAna doktorum son 3 ayda her ay 1 kilo almanı istiyorum dedi. Hayatımda bu kadar imkansız bir şey duymadım
Bende 20 kilo planlıyorum şuan için Allah sonumuzu hayır etsin dicem de demekle de olmuyor yememek lazım o da nasıl olcak hiç bilmiyorum
Wuuuaaw ne hızlısın canım internet mi aldın e bebekten miBen aldim suan kendim kullaniyorum sonra kilifini yikayip bebege kullanicambaby plus markasinin ki piyasadakien uygunlarfan biri bakabilirsin canim mycey olanlarla ayni kalitede hemde
cınsıyetı ne? Mutlu mutlu kızzzBizim millet cok bosbogaz delirmis eminim artik.cogu kisi burda da ayni benim duyduklarimi duymus.benim ic karnim genis degil dev gibi karnim oldugu halde minicik daha karnin naail 6 ay bu diyen var.
Ee nihayet erkek ole mi dedi birisi hakli tabi 10 tane kizim var ya.
Daha ben evleneli 1 sene olmadi zor oldu herhalde bayagi sismissin diyen var.
Ohh oglani tutturdun kizdan sonrayi bin defa duydum
Delirmisler .
Cinsiyet ayrimi yapanlardan nefret ediyorum.
ay canımm gırmedımı ındırıme tuhhh bekle bıraz daha cıkmaz herhalde fıyat daha fazla acelen yok nasılsaTiny love bir dusse bende alacagim ama düsmüyorinternetten alacaktim once magazasina gideyim ben ozaman
bu konu cok tartışmaya acık degıl bence canım ben ne demek ıstedıgını cok ıyı anlıyorum ve sana yuzde yuz katılıyorummmm. ama amaa ıste...Bende öyle düşünüyorum canım ikinciyi bile düşünüyorum şimdiden ama eşim tek çocuk ve kardeş kesinlikle olmalı diyor
Herkesin durumu farklı yetebileceğini düşünmese yapmazdı demekki durumu imkanı varki problem etmiyor. Yoksa bu zamanda haftasonu 5 çocukla biryere çıktığında yapacağın masrafı ben tahmin edemiyorum biz bile iki kişi bir çıktıkmı birsürü para harcanıyor.
İstediğini alamadıktan istediği yere götürüp gezdiremedikten sonra da bir anlamı yok diye düşünüyorum. Ben 2+1 evde oturuyorum imkanlarım ortada çocuk daha doğmadan masrafıyla geliyor burda hepimiz en iyisini almak istiyoruz bebeklerimize kimsede aman Buda iyisi olmasın demiyor imkanlarını zorluyor. 5 çocukla bu benim için imkansız olur. Ama demekki arkadaşımızın durumu var yoksa kimse çocuğunu eksik bırakmak istemez herşeyi tam olsun ister.
Bulamıyorum baktım da link lazım aslındaCanim aslinda yazmaya calisiyorum elimden geldigince birdahakine söz yazayimbu arada kuzulu alt degistirmeler yine stokta 15 tl olanlar almadiysan al derim cok guzeller kuzulu hastane cikisida 16 tlmi ne 5li ben aldim bir takim hepsi buradadan sende bak istersen ?
Bencede çok zor ama doktora öyle demedim tabiiki dikkat edicem falan dedimHer ay 1 kilo mu oyy cok zor bisi : )))
Link paylastim canim asagida biyerlerdeBulamıyorum baktım da link lazım aslında ☹
Sana söylenenleri birebir duydum.kizimda bana diyorlardi kiz mi ayy napacaksin saglikli olsun.yapacak bisi yok.ayni sekilde ben kiz olsun istiyordum dua ederdim kizim olsun diye 1 2 defa soyleyip bir daha soylememistim.duymuyorlar sagir gibi hala olsun tabi olsun senin elinde degil diyorlardi : ))cınsıyetı ne? Mutlu mutlu kızzz
Hee olsunnn saglıklı olsunn
Olsunn olsunn olsunn olsunn kaç kere duydum bılemezsın cahıl ınsanlar degıller ama ıste ne dıyım bılmıyorum cok sacma sapan kafalar... olsunnn dedıklerınde ya ben zaten kız cok ıstıyordum demekten bıktım ben sankı ıstemıyorum demısım gıbı olsun olsunınsanlarla ugrasılmaz
ay canımm gırmedımı ındırıme tuhhh bekle bıraz daha cıkmaz herhalde fıyat daha fazla acelen yok nasılsa
bu konu cok tartışmaya acık degıl bence canım ben ne demek ıstedıgını cok ıyı anlıyorum ve sana yuzde yuz katılıyorummmm. ama amaa ıste...
Herkesn cocuk yetıstırmesı farklı ona kattıkları yapmak ıstedıklerı farklı... mesela ben ozelde okuturum dıger bır ınsan ıstemeyebılır. Ben yuzmeye,jımnastıge,dil kurslarına vermek ısterım dıger bır kısı ıstemez gerek gormez. (Örneklerı cok gördum)
Sen belkı cocugunu gıyımıne onem verırsın marka alırsın dıger kısı almaya gerek gormez vs...bunları yapıyorsun dıye senı yadırgayan bıle olur
bu konu uzaaar gıderrr benım ıkıncı cocugum olacak ınsallah saglıkla benım yapmak ıstedıklerım ıkısıne ancak yeter hem maddı hem manevı ıkısıne yetebılırım ınsallah❤ Allah herkese guc versın bu zamanda ıkı cocuk bıle coook coook buyukk sorumluluk.
Guzel evlatlarımızın guzel gelecegı olsun ınsallah ❤
Link paylastim canim asagida biyerlerde
aynen son ana kadar bekleyecegim almak icincınsıyetı ne? Mutlu mutlu kızzz
Hee olsunnn saglıklı olsunn
Olsunn olsunn olsunn olsunn kaç kere duydum bılemezsın cahıl ınsanlar degıller ama ıste ne dıyım bılmıyorum cok sacma sapan kafalar... olsunnn dedıklerınde ya ben zaten kız cok ıstıyordum demekten bıktım ben sankı ıstemıyorum demısım gıbı olsun olsunınsanlarla ugrasılmaz
ay canımm gırmedımı ındırıme tuhhh bekle bıraz daha cıkmaz herhalde fıyat daha fazla acelen yok nasılsa
bu konu cok tartışmaya acık degıl bence canım ben ne demek ıstedıgını cok ıyı anlıyorum ve sana yuzde yuz katılıyorummmm. ama amaa ıste...
Herkesn cocuk yetıstırmesı farklı ona kattıkları yapmak ıstedıklerı farklı... mesela ben ozelde okuturum dıger bır ınsan ıstemeyebılır. Ben yuzmeye,jımnastıge,dil kurslarına vermek ısterım dıger bır kısı ıstemez gerek gormez. (Örneklerı cok gördum)
Sen belkı cocugunu gıyımıne onem verırsın marka alırsın dıger kısı almaya gerek gormez vs...bunları yapıyorsun dıye senı yadırgayan bıle olur
bu konu uzaaar gıderrr benım ıkıncı cocugum olacak ınsallah saglıkla benım yapmak ıstedıklerım ıkısıne ancak yeter hem maddı hem manevı ıkısıne yetebılırım ınsallah❤ Allah herkese guc versın bu zamanda ıkı cocuk bıle coook coook buyukk sorumluluk.
Guzel evlatlarımızın guzel gelecegı olsun ınsallah ❤
Gördüm canımm çok teşekkürler ama ikisi de tükenmişLink paylastim canim asagida biyerlerde
bitmiş canım yahttps://www.e-bebek.com/mymio-kuzu-alt-degistirme-p-18kmioeacm023001/ buda alt degistirme kaciranlar varsa diye
Ben ilk 3 ay cok yedim cok kilo aldim suan normal yiyorum mesela ama almamak imkansiz birsey.bide benim popo karnimla yarisiyor tuhaf bisi oldum.bende dikkat etmek istemiyorum alinir verilir kilo kafasindayim birazdaBencede çok zor ama doktora öyle demedim tabiiki dikkat edicem falan dedimNormal zamanda dikkat etmemek kilo almak mantıksız ama ben şuanda dikkat etmek istemiyorum çokta fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?