Sana söylenenleri birebir duydum.kizimda bana diyorlardi kiz mi ayy napacaksin saglikli olsun.yapacak bisi yok.ayni sekilde ben kiz olsun istiyordum dua ederdim kizim olsun diye 1 2 defa soyleyip bir daha soylememistim.duymuyorlar sagir gibi hala olsun tabi olsun senin elinde degil diyorlardi : ))
Bıtanesı de tesellı edıyor olsun olsun cok sanslısın falan allahım yaa artık esıme anlatıyorum guluyoruz dırek olsun dıyenlere kurekle carpıcam en sonunda ama bunu hep buyukler yapıyor yasıtlarım oyle degıl hatta oglu olanlar kız ısteyenler ayyyy bana dua et bızımde olsun dıyorlar samımı olduklarını anlıyorum ama buyukler beynı degısık calısıyor
Neyseee buda bıtecek dogunca sutculer baslıcak ben takmam da yenı annelere sabırlar dılıyorummmm
Kuzulu hala stokta var e bebekte ben sepete ekledim de cikardim satin almadim sizde nasil yok gorunuyor anlamadim canim happy mom indir telefona orda mart indirimleri de diye baslik var surekli boyle urunler paylasiliyor birde kaliteli geliyor ben baya birsey aldim ordan cogu e bebek markali zaten
canım bende beşik aldım ama gerektiğinde yanımda da yatırabilmek ve salondayken salonda uyusun diye babynest düşünüyorum, sende 2. bi beşik alma bence babynest gbi bi ürün evine geçtiginde de kurtarıcı olur senin için...
Bebeği kendi yanına yatırmaya alıştırma canım ,senin kokuna alışmasın.Arkadaşım uyku eğitimini tamamladı mesela ,bebeği şu anda 6 aylık hiçbir şekilde yanında yatırmadı.İlk başlar için belki sana zor gelecek beşiğe koymak ama daha sonra o kadar büyük rahat edeceksin ki.Küçük uygun fiyatlı bir beşik al bence.Bu arada hangi hastanede Doğum yapacaksın,anlaştın mı ?
Kuzulu hala stokta var e bebekte ben sepete ekledim de cikardim satin almadim sizde nasil yok gorunuyor anlamadim canim happy mom indir telefona orda mart indirimleri de diye baslik var surekli boyle urunler paylasiliyor birde kaliteli geliyor ben baya birsey aldim ordan cogu e bebek markali zaten
Bıtanesı de tesellı edıyor olsun olsun cok sanslısın falan allahım yaa artık esıme anlatıyorum guluyoruz dırek olsun dıyenlere kurekle carpıcam en sonunda ama bunu hep buyukler yapıyor yasıtlarım oyle degıl hatta oglu olanlar kız ısteyenler ayyyy bana dua et bızımde olsun dıyorlar samımı olduklarını anlıyorum ama buyukler beynı degısık calısıyor
Neyseee buda bıtecek dogunca sutculer baslıcak ben takmam da yenı annelere sabırlar dılıyorummmm
Benimde olmustu gecenlerde hic aklima gelmemisti ondan olabilecegi internetten biseylere bakmaya karsiyim gittim doktora enfeksiyon varmis o sanci yapiyormus birde gaz sancisini hafife alma bazen surunduruyor sen yine doktora gorun ama ben dogum sancisi olacagini sanmam canim insallah degildir
Kızlar ya bişey danışacağım size ben doğumu daha öncede bahsettiğim gibi ankarada düşünüyorum şuan doğudayız eşimin işinden dolayı. Beşiğimizi aldık aslında ama doğum ankarada olacağı için ilk 2 ayda orda kalacağız yine beşikmi alsam yoksa babynest tarzı bişeymi alıp bebeği yanımda yatırsam bilemedim Bu arada annemde kalacağım doğumdan sonra. Aslında reflü yatağı gibi birşeyde alabilirim yanıma yatırıp onuda kullanabilirim. Hangisini alsam bilemedim sizce napıyım ?
Ben ilk 3 ay cok yedim cok kilo aldim suan normal yiyorum mesela ama almamak imkansiz birsey.bide benim popo karnimla yarisiyor tuhaf bisi oldum.bende dikkat etmek istemiyorum alinir verilir kilo kafasindayim birazda
Benimde büyük kısmı ilk 3 aydan mutlaka vericez ama şuanda doktorun sürekli kilodan bahsetmesi beni bunaltıyor. Diyetisyene gidicem bakalım Ne kadar uygulayabilirim bilemiyorum
Doktorum ciğer geliştirici hakkında bişey söylemedi. Ne zaman yaptırmak gerekiyor acaba? 10 gün sonra randevum var sorayım bari.
İçimizi ferah tutucaz başka çaresi yok
Iki doz yapiliyor arasi en az 48 saat olmasi gerekiyor. Kontrole gittiginde doktoruna hatirlat. 30. Haftada yaptir bence riske atma. Kuvoze bile girmesine gerek kalmaz erken dogarsa.. onlemimizi alalim da onlar zamaninda gelsin yine :)
Benim sepetten cikardigimi almissindir belki güle güle kullan cok güzel ben cok begenmistim geldiginde bende bi ordayim bi burda surekli nerede indirim var diye takipteyim
Esinin ailesi israrla erkek istiyordu diye biliyorum oyle demistin ayrica seninde gonlunden gecen erkekti o niyetle yapmasan bile canim ben oyle hatirliyorum
Canim bende ankarada dogum yapicam insallah. Park yatak alcam mecburen gelirken katlayip getirmek icin. Biraz zor olcak okadar malzemeyle donmek ama napalim artik...