2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bıtanesı de tesellı edıyor olsun olsun cok sanslısın falan allahım yaa artık esıme anlatıyorum guluyoruz dırek olsun dıyenlere kurekle carpıcam en sonunda ama bunu hep buyukler yapıyor yasıtlarım oyle degıl hatta oglu olanlar kız ısteyenler ayyyy bana dua et bızımde olsun dıyorlar samımı olduklarını anlıyorum ama buyukler beynı degısık calısıyor
Neyseee buda bıtecek dogunca sutculer baslıcak ben takmam da yenı annelere sabırlar dılıyorummmm

Gördüm canımm çok teşekkürler ama ikisi de tükenmiş sen nasıl bakıyorsun da görüyorsun indirimleri
Kuzulu hala stokta var e bebekte ben sepete ekledim de cikardim satin almadim sizde nasil yok gorunuyor anlamadim canim happy mom indir telefona orda mart indirimleri de diye baslik var surekli boyle urunler paylasiliyor birde kaliteli geliyor ben baya birsey aldim ordan cogu e bebek markali zaten

Sanırım öyle yapacağım canım daha mantıklı dediğin gibi

Degildir insallah canim belki gaz sancisi falandir
Inşallah canım ama sabah tuvalete çıkmıştım büyük ihtimalle ondan değil-dir idrarda eritrosit 10 cıktı acaba enfeksiyondan mı bilemedim .
kaçıncı haftadasın. sancın olduğunu nasıl anladın ki? inşallah kötü bir şey yoktur güzel haberler alırsın
25.haftadayim canım, bel ve kasiklarimda adet ağrısına benzer ağrılarım var internette de hep erken doğum sancısı yazıyo inşallah değil-dir

Kuzum lokman hekim akay hastanesi olacak inşallah. Ya oda küçük olduğu için beşik o yüzden biraz düşünmüyorum bakalım nasıl olacak

Aaa valla doğru. Tamam canım hemen bakayım

Bana karisani bogarim acikcasi herkesin bir fikri var cunku ben sadece 6 ay emzircem.diye bir linc etmedikleri kalmisti

Benimde olmustu gecenlerde hic aklima gelmemisti ondan olabilecegi internetten biseylere bakmaya karsiyim gittim doktora enfeksiyon varmis o sanci yapiyormus birde gaz sancisini hafife alma bazen surunduruyor sen yine doktora gorun ama ben dogum sancisi olacagini sanmam canim insallah degildir

bende anlamadim ozellikle kontrol ettim ikiside stokta vardi size atarken neyse o dedigim yerden bak illa yakalarsin birseyler
Şimdi düştü bir tane sepete atabildim kuzu alt değiştirmeyi artık o uygulamadan çıkmayayım deli gibi şeyler almışlar

Donusunu nasıl yapacaksın? Mesela benım park yatagum semsıye gıbı katlanıyor mesela boyle bısey kullansan arabanızla donsenız oraya katlayıp koyabılırsın ya da anakucagı olabılır yıne katlanan arabanıza sıgacak bısey bılemedım.

Ben ilk 3 ay cok yedim cok kilo aldim suan normal yiyorum mesela ama almamak imkansiz birsey.bide benim popo karnimla yarisiyor tuhaf bisi oldum.bende dikkat etmek istemiyorum alinir verilir kilo kafasindayim birazda
Benimde büyük kısmı ilk 3 aydan mutlaka vericez ama şuanda doktorun sürekli kilodan bahsetmesi beni bunaltıyor. Diyetisyene gidicem bakalım Ne kadar uygulayabilirim bilemiyorum

Doktorum ciğer geliştirici hakkında bişey söylemedi. Ne zaman yaptırmak gerekiyor acaba? 10 gün sonra randevum var sorayım bari.
İçimizi ferah tutucaz başka çaresi yok
Iki doz yapiliyor arasi en az 48 saat olmasi gerekiyor. Kontrole gittiginde doktoruna hatirlat. 30. Haftada yaptir bence riske atma. Kuvoze bile girmesine gerek kalmaz erken dogarsa.. onlemimizi alalim da onlar zamaninda gelsin yine :)

Şimdi düştü bir tane sepete atabildim kuzu alt değiştirmeyi artık o uygulamadan çıkmayayım deli gibi şeyler almışlar
Benim sepetten cikardigimi almissindir belki güle güle kullan cok güzel ben cok begenmistim geldiginde bende bi ordayim bi burda surekli nerede indirim var diye takipteyim

İnşallah canım bende enfeksiyondan olabilir diye düşünüyorum dün tahlil yaptırdım idrarda eritrosit çıktı bakalım doktora hepsini söylücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…