Dosya Ekle
kuzum ben de çilekte bu ölçülerde başka bi karyola beğendm onu alacağm.. bunları 5 yaşına kdr fln çok rahat kullanabiliriz bence
Aynen ben öyle yaptım park yatakta idare etsin zaten hiç bişeyin farkında olmayacak farkında olduğu dönem gelince oda yapıcamCanım bende bu veya bunun beyazını beğendim gözüme en sade gelenler bunlar. 3 yaşına kadar bile kullansak yeter..
Benim arkadasim 2.5 yaşına kadar park yatakla kendi yatak odasında idare etti.. geçtiğimiz aylarda 3.yasina bile girmeden oglu, odasini yeni yapti genç odası gibi gayet büyük tek kişilik yatak. Beşik falan değil.. bunlari görünce kafam karışıyor kullanışlı olmuyor diyorlar bizimkilere park yatak daha rahatmış çocuk ayaklaninca bu beşiklerde sorun yaşarsin diyor..
Yaa kısa mı ? 1.5 yaşa kadar kullanılabilir yazıyodu ama tabi kullanmadan bilemiyoruzSlingi kisa bir sure icin kullanabiliyorsunuz cok para vermeyin o sebeptenbirde ben onlari cok guvenilir bulmuyorum o sebepten kanguru aldim kanguru yerine ilk asamada sling oneriliyor ama onun omru kisa yine de siz bilirsiniz
Amin amin aminnnAllahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yavrularımıza sağsalim kavuşmamızı nasip etsin arkadaşlarım
Ayrıca evlat sahibi olmak isteyenlerinde duaları kabul olsun inşallah
Herkesin kandili mübarek olsun
Şöyle bebeğimiz kucagimizda olan günlere ışınlansak ne güzel olur dimi
Ben doktorda sıra beklerken bi kadın geldi bugün ilk defa nst ye gircekmişim diye anlatıyodu yanındakine 38.haftadaymışBen girdim meselasanirim 32.haftada da giren var 28. Haftada da bebegin durumuna göre degisiyor sanirim
Kızlar sizden akıl isteyeceğim bir konuda.Benim kuzenimin bu ayın sonunda düğünü var.Ben de geçen hafta cuma günü elbise sipariş ettim,trendyoldan.Benim sipariş ettiğim elbisenin teslim tarihi 8-14 mart olarak gözüküyor.Ama elbise şu anda satışta hala ve 24 saatte kargoda gözüküyor.Neyse ben bu durumu trendyol ile paylaştım ama bana hiçbir şekilde yardımcı olmadılar.Elbisenin tedarikçi firmasıyla iletişime geçtim,o elbisenin 2 hafta önce stoklarının bittiğini söylediler.Yani işin özü anlayacağınız trendyol hayali,olmayan ürünleri satıyor.Benim bu kadar acele etme nedenim de ben şu an da S beden giyiyorum,elbiseyi de hamilelik olmadığı için M beden sipariş ettim.Belki terzilik bir durumum da olabilir yani.Çok canım sıkıldı,sizce ne yapıyım ?
Sancisi sikıntısi kasilmasi vs olmamıştır kadinda biraz rahatsa o konuda girmeyen bile oluyormus benim eltim cati.muayenesi olmadan normal dogurmus dedimki ya catin dar olsaydi bir sürü sıkıntıBen doktorda sıra beklerken bi kadın geldi bugün ilk defa nst ye gircekmişim diye anlatıyodu yanındakine 38.haftadaymışgirmeseydin artık doğurcakmışsın nerdeyse dicektim ama benim doktorun rahatlığı mı nedir anlamadım.
Herkesin kendi tercihi ama bastonlar bebek 6 aylik olana kadar kullanilmiyor icine pusette koysan bebegi sarsiyor evet bastonlar hafif kolay katlanir cok rahat yegenimde ikisinide kullandik tecrube ettim yani ama yenidogana uygun degil belki soyle olur ilk etapta araba almazsin kanguru veya kendi arabanla idare eder sonra baston alirsinkızlar moralim çok bozulduİstediğim travel sistem bebek arabasıydı şimdi doğum koçumla konuştum kesinlikle travel alma,bebek 4 aylıkken falan içinde yamuk oluyor ben hemen sattım baston aldım falan dedi. Sizce hangisi ya ben çok arada kaldım ??
İstediğim araba da bu tabii 1600e falan geliyor bu indirimsiz hali ?
Fikri olan lütfen yardımcı olsun
Bu modelin karyolasını bende çok beğendim büyük ihtimalle de onu alıcaz canım görünüşünü de çok güzel yarın öbür oda yaparsam yanına dolapları da ıstediğim gibi alabilirimCanım almadım karar veremiyorum ki bende çilek mobilya da bir beşik beğendim birileri bişey diyor kullanışlı olmaz diye kafam karışıyor beklemeye alıyorum doğru yaptim sa link eklemeye çalıştım. Kardeşim alacak benim beğenmemi bekliyorhttps://www.cilek.com/tr/seri/mocha-baby
Amin inşallahAyyy keske saglikla zamaninda bi an ònce
Canim bebek biraz hareketlendikce onun icinde durmuyormus birde onda guvenlik aparati yokya bebek buyudukce biraz sıkıntı olmaya basliyormus sonucta kumas yani kisin vs kullanamazsin ben arkadasima hediye almistim dogum hediyesi o kendine kanguruda almisti yenidoganda sling ilk üc aydan sonra kesinlikle kanguru demistiYaa kısa mı ? 1.5 yaşa kadar kullanılabilir yazıyodu ama tabi kullanmadan bilemiyoruzkanguru ne aldın markası? İki şeye bi türlü karar veremedim biri ateş ölçer biri de bu kanguru sling meselesi
Amin canim benim hepimizin kandili mubarek.olsunAllahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yavrularımıza sağsalim kavuşmamızı nasip etsin arkadaşlarım
Ayrıca evlat sahibi olmak isteyenlerinde duaları kabul olsun inşallah
Herkesin kandili mübarek olsun
aynen ben de öyle olmuştm canım.. takma hiç sonra bunların yüzünden canımı sıktım diye üzülüyosun..öyle valla kalsın yapacakları da iyilikleride onların olsun iyice insanı strese sokuyorlar varsın almasınlar cidden böyle kafamız daha rahat onu anladım benimde mideme vurmuş sancı sandım işte
evett yaaaŞöyle bebeğimiz kucagimizda olan günlere ışınlansak ne güzel olur dimi
ben de kangurumu yenidoğan aparatlı oldm inşallah yazın bol bol çıkar gezeriz bebişkolarlaAyyy ne guzel gule gule kullansin bebisin. Bizim daha bir suru eksik var bitermi acabakanguru benim ilk aldıklarımdan yenidogan aparatiyla ilk 1 aydan sonra yaz bebesi de oldugu icin gezmeyi dusunuyorum insallah umduğum gibi olur birde bu 4 yasa kadar kullaniliyormus okadar kullanmamda tabi acikcasi acelesi yok kangurunun ihtiyac halinde de alinabilir ben cok istiyordum aldim tamamen tercih yani
ya canım bekle bence yine de 14 ü bile olsa 2 haftan oluyor ama sen yine de başka modelde bak olmadı onu alırsın hemenKızlar sizden akıl isteyeceğim bir konuda.Benim kuzenimin bu ayın sonunda düğünü var.Ben de geçen hafta cuma günü elbise sipariş ettim,trendyoldan.Benim sipariş ettiğim elbisenin teslim tarihi 8-14 mart olarak gözüküyor.Ama elbise şu anda satışta hala ve 24 saatte kargoda gözüküyor.Neyse ben bu durumu trendyol ile paylaştım ama bana hiçbir şekilde yardımcı olmadılar.Elbisenin tedarikçi firmasıyla iletişime geçtim,o elbisenin 2 hafta önce stoklarının bittiğini söylediler.Yani işin özü anlayacağınız trendyol hayali,olmayan ürünleri satıyor.Benim bu kadar acele etme nedenim de ben şu an da S beden giyiyorum,elbiseyi de hamilelik olmadığı için M beden sipariş ettim.Belki terzilik bir durumum da olabilir yani.Çok canım sıkıldı,sizce ne yapıyım ?
Canım bende bu veya bunun beyazını beğendim gözüme en sade gelenler bunlar. 3 yaşına kadar bile kullansak yeter..
Benim arkadasim 2.5 yaşına kadar park yatakla kendi yatak odasında idare etti.. geçtiğimiz aylarda 3.yasina bile girmeden oglu, odasini yeni yapti genç odası gibi gayet büyük tek kişilik yatak. Beşik falan değil.. bunlari görünce kafam karışıyor kullanışlı olmuyor diyorlar bizimkilere park yatak daha rahatmış çocuk ayaklaninca bu beşiklerde sorun yaşarsin diyor..
Yaaa evet benimde hayalim oglumla uzun yuruyusler yapmakaynen ben de öyle olmuştm canım.. takma hiç sonra bunların yüzünden canımı sıktım diye üzülüyosun..
evett yaaa
ben de kangurumu yenidoğan aparatlı oldm inşallah yazın bol bol çıkar gezeriz bebişkolarla
ya canım bekle bence yine de 14 ü bile olsa 2 haftan oluyor ama sen yine de başka modelde bak olmadı onu alırsın hemen
ben de bu beşiği beğendm çilekten işte. ccanım bunlar kademeli ya bebek ayaklanınca en alta indirirsin yatağını mis gibi kullanır sorun yaşamazsın. 3-4 yaşındaykende bebeğin durumuna göre korkuluğunu çıkarırız işte
Eki Görüntüle 2242892
Valla acayip karıştım gerçekten ya doğuma kadar almasam mı ya da istediğimi alsam mı bilemedimHerkesin kendi tercihi ama bastonlar bebek 6 aylik olana kadar kullanilmiyor icine pusette koysan bebegi sarsiyor evet bastonlar hafif kolay katlanir cok rahat yegenimde ikisinide kullandik tecrube ettim yani ama yenidogana uygun degil belki soyle olur ilk etapta araba almazsin kanguru veya kendi arabanla idare eder sonra baston alirsin
Bizim elti araba almamisti dogumdan sonra 1 hafta gecti gecmedi kosa kosa gidip araba aldi cok zor oluyormus bebegi asiya hastaneye oraya buraya surekli kucakta tasiyamiyorsun dedi ben almayi dusunmuyordum vazgecirdi beniValla acayip karıştım gerçekten ya doğuma kadar almasam mı ya da istediğimi alsam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?