2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sağlıklıca gelsin, güle güle kullansın inşallah :)

Benim de sağda toplanıyor kızım ve üzülünce ağrım kasılmam çoğalıyor. Ama normalde de arada kasılmam oluyor artık 2 haftada bir nst ye gircekmişim inşallah erken gelmezler
canım bende bilmediğim için öyle sandım ama hiç kasılma falan çıkmadı nst de neyse ki sanırım ben kendimi fazla kastım bide artık resmen bebeğin kemiklerini hissediyorum batıyor bir tarafa da geçtiği zaman sert oluyor o taraf baya karnım da dar sanırım ondan

günaydın canım maşallah kuzuya. ya stres yapma sakın kendine bak hemen etkiliyor bebekleri..

aynen görünce çok sevndm günaydın canımm

günaydın canım maşallah kuzuyaa
saol canım valla anladım bende gamsız olmak lazım ben normalde de çok sıkıntı yapar içime atardım hamilelikte daha beter oldum galiba

aynen canım 5 yaşından sonra zaten bunları beğenmez sıpalar benim beğendiğimde 70x140 cm aynen kademe ayarları da var ona göre ayarlarız artık 5 yaşına getirirsek sonra kendileri arabalı uçaklı fln yatak ister kesin
saol canım valla anladım bende gamsız olmak lazım ben normalde de çok sıkıntı yapar içime atardım hamilelikte daha beter oldum galiba
öyle oluyor canım haklısın ben de kv demler yüzünden çok kötü olmuştm bu oda takımı mevzusunda mideme kramp girmişti çok korkmuştm sancı gibi değişik olmuştm o günden beri kimse bebeğimden önemli değil hatta eşiminde yaklaşımı değişti baya hiç bişey diyemiyor tepki göstermeyeym die .. boşver kimse senden ve bebeğinden önemli değil işte

Bende civalı alıcam en güvenilir yine o,sadece diğerleri daha pratik bi tane de digital almayı düşünüyoruz ama kafamız karıştı basışı filan da sert braunun ondan,mediasana var bi de bilemedik

Bende civalı alıcam en güvenilir yine o,sadece diğerleri daha pratik bi tane de digital almayı düşünüyoruz ama kafamız karıştı basışı filan da sert braunun ondan,mediasana var bi de bilemedik

Ne olur ne olmaz diye ben de 1 tane civalı aldım koydum eve. Dijital olarak da Omron aldım ben. Basışı felan iyi denedim çalışıyor mu diye. Tavsiye ederim.

Cıvalı vazgecilmez onu kesin alcam digeri icin braun bana pahali geliyor alamam beurer veya medisana alirim belki

öyle valla kalsın yapacakları da iyilikleride onların olsun iyice insanı strese sokuyorlar varsın almasınlar cidden böyle kafamız daha rahat onu anladım benimde mideme vurmuş sancı sandım işte

Ne olur ne olmaz diye ben de 1 tane civalı aldım koydum eve. Dijital olarak da Omron aldım ben. Basışı felan iyi denedim çalışıyor mu diye. Tavsiye ederim.
Canim.cok cok gecmis olsun insallah zamaninda kucagina alirsin yavrunu bu arada oneri icin tesekkurler bunada bakayim olmazsa

Tamam canım çok dikkat İnşâAllah iyi gelir havuç suyu

Gerekiyorsa hic kalkma yerinden bol bol dinlen canim az kaldi zaten is mis yapilmasa da olur bebisi de kendini de yorma

Ayyy ne guzel gule gule kullansin bebisin. Bizim daha bir suru eksik var bitermi acaba kanguru benim ilk aldıklarımdan yenidogan aparatiyla ilk 1 aydan sonra yaz bebesi de oldugu icin gezmeyi dusunuyorum insallah umduğum gibi olur birde bu 4 yasa kadar kullaniliyormus okadar kullanmamda tabi acikcasi acelesi yok kangurunun ihtiyac halinde de alinabilir ben cok istiyordum aldim tamamen tercih yani

Kızlar sizden akıl isteyeceğim bir konuda.Benim kuzenimin bu ayın sonunda düğünü var.Ben de geçen hafta cuma günü elbise sipariş ettim,trendyoldan.Benim sipariş ettiğim elbisenin teslim tarihi 8-14 mart olarak gözüküyor.Ama elbise şu anda satışta hala ve 24 saatte kargoda gözüküyor.Neyse ben bu durumu trendyol ile paylaştım ama bana hiçbir şekilde yardımcı olmadılar.Elbisenin tedarikçi firmasıyla iletişime geçtim,o elbisenin 2 hafta önce stoklarının bittiğini söylediler.Yani işin özü anlayacağınız trendyol hayali,olmayan ürünleri satıyor.Benim bu kadar acele etme nedenim de ben şu an da S beden giyiyorum,elbiseyi de hamilelik olmadığı için M beden sipariş ettim.Belki terzilik bir durumum da olabilir yani.Çok canım sıkıldı,sizce ne yapıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…