2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim göğüslerimin orta altına denk gelen bölge sanki güneşten yanmış gibi acıyor. Bebekler yukarı ittirdiği için kaburgadan oluyormuş.. kürek kemiklerim bitti şimdi bu başladı..

Çok geçmiş olsun canım. Acaba neden suyu azalıyormuş HavuÇ suyu iyi geliyormuş canım İbrahim Saraçoğlu sürekli söylüyor amniyon sıvısını çoğaltıyor diye bi araştır istersen.

Benim de sağda toplanıyor kızım ve üzülünce ağrım kasılmam çoğalıyor. Ama normalde de arada kasılmam oluyor artık 2 haftada bir nst ye gircekmişim inşallah erken gelmezler

Günaydınnn kızlaarrrr

Benim bebeğim baya bayaa tekmeliyor artık

Bazen çıkıvericek diye korkuyorum

Sanırım epey hareketli olacak doğduğunda

Dosya Ekle
kuzum ben de çilekte bu ölçülerde başka bi karyola beğendm onu alacağm.. bunları 5 yaşına kdr fln çok rahat kullanabiliriz bence

günaydın canım maşallah kuzuya. ya stres yapma sakın kendine bak hemen etkiliyor bebekleri..

Günaydınn Kızlar

Hamilelik takvimlerimiz geri dönmüş çok sevindimm
aynen görünce çok sevndm günaydın canımm
Günaydınnn kızlaarrrr

Benim bebeğim baya bayaa tekmeliyor artık

Bazen çıkıvericek diye korkuyorum

Sanırım epey hareketli olacak doğduğunda
günaydın canım maşallah kuzuyaa

Çok geçmiş olsun canım. Acaba neden suyu azalıyormuş HavuÇ suyu iyi geliyormuş canım İbrahim Saraçoğlu sürekli söylüyor amniyon sıvısını çoğaltıyor diye bi araştır istersen.
Bilmiyorum ki
Bebek normal gorunuyor
Çamaşırımda bazı günler ıslaklıklar oluyor dün çok aşırı vardı
Bir gün öncesi çamaşır asıp ütü yapmıstım
Dr herşeyi yasakladı
Evet sıkma makınası aldım iki gündür içiyorum
Bir de armut iyi geliyormus

Geçmiş olsun canım dinlen ev işlerini eşin idare etsin olduğu kadar bir süre. Şurda 3 ay kaldı artık. İnşallah bebişin suyu artsın hemen

Yenidoğanda slingler çok kullanışlıymış diye duydum ben de almayı düşünüyorum. Kanguru daha büyükken işe yarayacak gibi

Dosya Ekle

kuzum ben de çilekte bu ölçülerde başka bi karyola beğendm onu alacağm.. bunları 5 yaşına kdr fln çok rahat kullanabiliriz bence
Ben çilekte bu takıma bakmıştım,benim odam küçük olduğu için alamadım ben.Benim aldığım karyolanın ölçüleri 80*130’du bu karyolanın da eninin 70 olması lazım.Hem Babymall hem de Çilekte 4-5 yaşına kadar çok rahat bir şekilde yatar dediler.O da yeter zaten ,5 yaşından sonra da kendi istediklerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…