Oyun halısı mama sandalyesi 6 Aydan sonra gerekli oluyor şimdiden sıkıştırmayın kendinizi kızlar daha lazım şeyleri alın birde her bebek sevmiyor oyun halısını mama sandalyesiniBizim elti araba almamisti dogumdan sonra 1 hafta gecti gecmedi kosa kosa gidip araba aldi cok zor oluyormus bebegi asiya hastaneye oraya buraya surekli kucakta tasiyamiyorsun dedi ben almayi dusunmuyordum vazgecirdi benisadece arabasi olanlar oto koltugu alip idare edebilirler belli bir sure oda avmde alisveriste falan bile cok zor olur yani travelmi bastonmu konusuna travel olarak oyumu kullanirim ama bebek buyuyunce baston alacagim bende mesela kendin arastirip kendin karar ver bence cunku gercekten bu konular baya kullanima falan göre degisebiliyor mesela oyun halisi mama sandalyesini gereksiz bulanda var olmazsa olan diyende ayni durum
Slingi kisa bir sure icin kullanabiliyorsunuz cok para vermeyin o sebeptenbirde ben onlari cok guvenilir bulmuyorum o sebepten kanguru aldim kanguru yerine ilk asamada sling oneriliyor ama onun omru kisa yine de siz bilirsiniz
Canim.cok cok gecmis olsun insallah zamaninda kucagina alirsin yavrunubu arada oneri icin tesekkurler bunada bakayim olmazsa
Insallah beklersiniz tatlim hic belli olmuyor bu isler tabi dikkat et elinden geldiginceTeşekkür ederim tatlım. İnşallah zamanına kadar bekleyebiliriz. Bakalım kısmet...
Omron a bakmanı öneririm.
Ben bekliyorum çantamı 3 hafta oldu sipariş vereli bendede alırlarmıkiKizlar bilgi vermek istedim artik aliekspress alisverislerinizde kapida vergi donemi basladi yani soyle ki 3 tllik toka icin 5 tl vergi alinabiliyormus kisacasi urün siparis edip ozellikle canta falan gelmeyen varsa en az bi canta parasi kadarda vergi aliniyormus eksi sozlukte basligi acilmis ilginenler bakabilir ben kilif siparis edicektim iyiki etmemisim diyorum simdi
Kizlar bilgi vermek istedim artik aliekspress alisverislerinizde kapida vergi donemi basladi yani soyle ki 3 tllik toka icin 5 tl vergi alinabiliyormus kisacasi urün siparis edip ozellikle canta falan gelmeyen varsa en az bi canta parasi kadarda vergi aliniyormus eksi sozlukte basligi acilmis ilginenler bakabilir ben kilif siparis edicektim iyiki etmemisim diyorum simdi
Dedigim gibi bu tarz urunler bebekle ve anneyle cok alakali aslinda soyle soyleyebilirim sling bana baya guvenliksiz geliyor sonucta kumas ve ona 100 verene kadar biraz daha ekler kanguru alirim kanguruyu kisin kullanmak bir kere slingten daha rahat ikincisi cocukla alakali saniyorum ama cocuk biraz kendine geldikce onun icinde durmuyormus eli kolu bacagi hep icerde rahat edemiyormus kanguruda elleri ve bacaklari disarda ya daha rahat saniyorum birde bana da zor geliyor sling tercih etmedim bu sebeplerden baya arastirdim ve kanguruda karar kildim benNe kadar süre kullanılıyor slingler? Benim doktor bir arkadaşımın 2 yaşında çocuğu var halen kullanıyor ve çok rahat olduğunu söylüyor. :) Bilgiğim kadarıyla 15 kg kadar taşıyabiliyor. Fiyatı 100 TL gibi bişey slinglerin. Ben de kanguru kullanmam diye düşünmüştüm.
Valla canim son gelen siparislerin hepsinden ptt vergi aliyormus urunun gramajina göre bir arkadas 3tlye toka almis iste 5 tl vergi odemis düsün umarim senden almazlar diyeyim bir arastir istersen yazik bir canta parasi daha odemeBen bekliyorum çantamı 3 hafta oldu sipariş vereli bendede alırlarmıki. Bu nerden çıktı şimdi ya
Dedigim gibi bu tarz urunler bebekle ve anneyle cok alakali aslinda soyle soyleyebilirim sling bana baya guvenliksiz geliyor sonucta kumas ve ona 100 verene kadar biraz daha ekler kanguru alirim kanguruyu kisin kullanmak bir kere slingten daha rahat ikincisi cocukla alakali saniyorum ama cocuk biraz kendine geldikce onun icinde durmuyormus eli kolu bacagi hep icerde rahat edemiyormus kanguruda elleri ve bacaklari disarda ya daha rahat saniyorum birde bana da zor geliyor sling tercih etmedim bu sebeplerden baya arastirdim ve kanguruda karar kildim bentabiki tercih size kalmis hangisiyle rahat edecekseniz onu secin
Canim alma ıstersen benim sepette doluydu vazgectim suan almaktan baya ürünü gelipte para odeyen olmus cünkü gerek yokŞaka gibi ilk defa duydum, zaten dolar pahalı diye aliexpress bile eskisi gbi uygun deilki bi de vergi mi çıkardılar :S
benimde alıcagım şeyler vardı sepetimde bekleyen ürünlerim vardı korktum şuan acaba herşeyde mi vergi ödetiyorlar artık
Olan oldu artık iptal edememkiValla canim son gelen siparislerin hepsinden ptt vergi aliyormus urunun gramajina göre bir arkadas 3tlye toka almis iste 5 tl vergi odemis düsün umarim senden almazlar diyeyim bir arastir istersen yazik bir canta parasi daha odeme
ama canım alınmışken aradan cıkmıs oluyor aslında.. bide o açıdan bakınca insanın imkanı varsa almakta sakınca yok benceOyun halısı mama sandalyesi 6 Aydan sonra gerekli oluyor şimdiden sıkıştırmayın kendinizi kızlar daha lazım şeyleri alın birde her bebek sevmiyor oyun halısını mama sandalyesini
civalı evet en güvenilir olanı ama bebğin büyüdüğünde onu kullanmak işkence oluyor canım tecrübeyle sabit.. resmen istemiyorlarBende civalı alıcam en güvenilir yine o,sadece diğerleri daha pratik bi tane de digital almayı düşünüyoruz ama kafamız karıştı basışı filan da sert braunun ondan,mediasana var bi de bilemedik
Travelmi bastonmu slingmi kangurumu diye cok basimi yedim acikcasi benim de ilk hamilelik ve genelde kullanisli seyler olsun istedim arabayi yegenden dolayi az cok biliyordum kanguru sling muhabbeti icin doktoruma arkadaslarima sordum videolar izledim sonrada aldim insallah kullaniriz aldiklarimizi sagliklaWalla kuzum ne yalan söyleyim benim ilk bebek olduğu için tecrübe yok. Kim ne derse, ne tavsiye ederse bakıp araştırıyorum doğal olarakTabi araştırmanın ötesinde bir de deneyimlemek lazım. Haklısın aslında bir kumaş parçası ne kadar güvenli olabilir Ben de youtube dan şu videoları bir izleyim bakiiimm Saol canım tavsiyen için
Istemiyorum hastane odasina kimse gelsinde istemiyorum sadece cekim yapilip evime gecmek istiyorum ama cevrem yapmam konusunda israrci ne olacak gorecegizKızlarr hastane odanızla ilgili bişey yapmayı düşünüyor musunuz? organizasyon veya kendinizz
aslında fazlasıyla gereksiz bişey ama işte fotograflarda hatıra olrak kalması çok çok güzel.. ben ilk bebğimde kendimce yapmıştım bişiler.. hediye dağıtılcaklar vs. hediye kısmı o kadar gereksizmiş ki sonradan anladım.. sonucta bi çikolata bi şerbet ikramı fazlasıyla yeterli.. önemli olan cocugumuza güzel anı bırakmak.. o hediyelere de sadece en yakın akrabaların değer veriyorIstemiyorum hastane odasina kimse gelsinde istemiyorum sadece cekim yapilip evime gecmek istiyorum ama cevrem yapmam konusunda israrci ne olacak gorecegiz
Ben aldim oyun halisi altina battaniye serip koyarim uzerine 6 ayi beklemem ama ben indirimden cokta uyguna aldim acikcasi en kotu kullanmazsak hediye ederim birine mama sandalyesini de besigi almaya gittigimde alcam biz cok faydasini gorduk bizim ufaklikta ama tabi ki tercih meselesidir dedigim gibi acelesi yokOyun halısı mama sandalyesi 6 Aydan sonra gerekli oluyor şimdiden sıkıştırmayın kendinizi kızlar daha lazım şeyleri alın birde her bebek sevmiyor oyun halısını mama sandalyesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?