2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım nasıl bi akıntı su gibi mi kıvamlı mı bende korkmaya başladım benimde ara ara normal akıntım geliyor birden bilen varsa yazabilir mi arkadaşlar böyle akıntı normal mi?
Benim de oluyor canim.akintim sormustum doktorum normal demisti bilgin olsun sen yine de ihmal etme tabiki

Ozan sana ogretecek herseyi hic damak zevkin yokmis kurabiye sevilmez mi : )
Ben cocukken hep diyet yaptim canim karbonhidratlari vucudu sindiremiyor demis doktorlar sonra cok alakasiz bir sey cikti o ayrida ozaman cok isteyip yiyemeyince sonra tatli kurabiye pasta vs sonrasinda yiyemedim canim o yuzden oldum olasi zayiftim simdi tatli yedigimi gorenler sasirip kaliyor

Canım nasıl bi akıntı su gibi mi kıvamlı mı bende korkmaya başladım benimde ara ara normal akıntım geliyor birden bilen varsa yazabilir mi arkadaşlar böyle akıntı normal mi?
Benimde akintim vardi iki gun once kontrole gittim normal saniodum ama doktorum hemen kesmemiz gerek akintiyi dedi. Fitil kullaniyorum. Korkuyorum arada su mu geliyor diye enfeksiyondanmis..

bu saçma rüyalar bi bende var sanıyordum Hayrolsun İnşâAllah
bence ufak bi taşınabilir beşik al canım yeri belli olur park yatakların en miniğini anne yanıda olabilir
Ben 5 haftada 1 gidiyorum bir sıkıntın vs yoksa genelde boyle cagiriyor benim doktor cok uzun geliyor bana da
Bu sefer böyle oldu 20 günde bi çağırıyordu iki haftadır üst üste iptal oldu randevular yoğun bi doktor olunca bu tür sıkıntılarda oluyor maalesef
Benim de oluyor canim.akintim sormustum doktorum normal demisti bilgin olsun sen yine de ihmal etme tabiki
Artık haftaya kadar sabretcem İnşâAllah artmaz
Benimde akintim vardi iki gun once kontrole gittim normal saniodum ama doktorum hemen kesmemiz gerek akintiyi dedi. Fitil kullaniyorum. Korkuyorum arada su mu geliyor diye enfeksiyondanmis..
İnşâAllah önemli bişey değildir çok yoğun aralıklarla gelmiyor ama insan korkuyor strese giriyorum hemen. Kontrolüm haftaya İnşâAllah enfeksiyon falan yoktur

Bide bu ara aşırı derecede kola istiyor bi kaçkere yudum yudum içtim ama yok kana kana içesim geliyor kendimi durdurmak için meyveli soda içiyorum yararı yok ama zararlımıdır ki günde 1 tane içiyorum onu içmesem kolaya saldırıcam

Meyveli soda gazoz zaten canim icme bence. Kolayla ayni sey. Gecen gun benimde canim cekti soguk soguk bir bardak kafama diktim. Bidaha icmedim maden suyu ic onun yerine limon sıkıp tatlandir cok faydali..

Bazen 2 bazen 3 haftada bir gidiyorum.bu defa 3 hafta olacak yarin tam.yarin gidecegim

Anladim tabi beslenme tamamen aliskanlikla alakali ilerliyor haklisin.
Su tatli ve erkek bebek hurafesini dogruluyoruz seninle ben : )))

Dogum cantasi listesini yaptim sonunda listesiz hicbirsey yapamayanlardanim baya birşey konuluyormuş içine ya birde su fermuarli su gecirmez torbalardan ariyorum gören bilen varsa lütfen haber versin kendime hala hicbirsey almis degilim lohusa takimi ve pijamalari eminonunden bakayim diyordum gogus kremi kalkani vs son ay alirim indirim goremezsem biyerlerde korse falanda var daha bitmiyecek gibi geliyor

Meyveli soda gazoz zaten canim icme bence. Kolayla ayni sey. Gecen gun benimde canim cekti soguk soguk bir bardak kafama diktim. Bidaha icmedim maden suyu ic onun yerine limon sıkıp tatlandir cok faydali..
Ah oda kesmio ki sade soda içine ne koyarsam koyayım olmuyo neyse az kaldı kendimi tutmaya çalışayım ozaman

Buda güzel canım bende beğendim kademeli olmasi kullanışlı yapıyor yoksa ilk zaman eğil kalk zorlanıriz... sağlıkla doğsunlar da herşey onlar için

Bu modelin karyolasını bende çok beğendim büyük ihtimalle de onu alıcaz canım görünüşünü de çok güzel yarın öbür oda yaparsam yanına dolapları da ıstediğim gibi alabilirim

Ayrıntılı doktorlarindan sonra yatakları da aynı olacak belki desene :)

Aynen ben öyle yaptım park yatakta idare etsin zaten hiç bişeyin farkında olmayacak farkında olduğu dönem gelince oda yapıcam

Arkadaşım da aynı şeyleri söyleyince kafam karışmadı değil..
Hem 3 yaşına girmeden oglu odasında o yatakta gayet güzel uyuyor ona bakınca bizim yataklar 2 yasindan sonra kullanışsiz olur diyorum netlesemedim henüz..

Kuzum listeni bizimlede paylaş alışveriş konusunda en bilgilimiz sensin gecelik içinde ben dagide bir model beğendim sabahlıklı çok süslü aramadığımda. Atarım resmini

Eklentiler

• 0FDEDC7D-099C-472F-BB3A-5CB11E4EB2E0.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 59
  • AF28E9DF-74FD-40B3-82ED-C56D35F704B5.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…