Benim de oluyor canim.akintim sormustum doktorum normal demisti bilgin olsunCanım nasıl bi akıntı su gibi mi kıvamlı mı bende korkmaya başladım benimde ara ara normal akıntım geliyor birden bilen varsa yazabilir mi arkadaşlar böyle akıntı normal mi?
Ben cocukken hep diyet yaptim canim karbonhidratlari vucudu sindiremiyor demis doktorlar sonra cok alakasiz bir sey cikti o ayridaOzan sana ogretecek herseyi hic damak zevkin yokmis kurabiye sevilmez mi : )
Benimde akintim vardi iki gun once kontrole gittim normal saniodum ama doktorum hemen kesmemiz gerek akintiyi dedi. Fitil kullaniyorum. Korkuyorum arada su mu geliyor diye enfeksiyondanmis..Canım nasıl bi akıntı su gibi mi kıvamlı mı bende korkmaya başladım benimde ara ara normal akıntım geliyor birden bilen varsa yazabilir mi arkadaşlar böyle akıntı normal mi?
İnşallah kuzum ben haber veririm size.Insallah almazlar canim oyle diyeyim duruma gore bize haber verirsin insallah yalan haber falandir yada daha uygulamaya geçmemiştir kuzum
bu saçma rüyalar bi bende var sanıyordumgünaydın kızlar. uykusuzluk bende de var. her gece saçma sapan rüya görüyorum uyanıyorum tekrarda uyuyamıyorum .. 1 haftadır fln böyle bi durum oldu, mide yanmalarım iyice arttı buara , onun dışında hafiften bel ağrıları başladıama yine de hamile olmayı çok sevdiiimm 29. haftaya girdim durum budur
onun dışında forumda bu kadar misafir olması beni de şaşırttı açıkçası burda aslnda hem ultrason fln paylaşıyorduk hem de aile sorunlarımızı fln konuşuyorduk demekki daha dikkatli olmak lazım artık
bence ufak bi taşınabilir beşik al canım yeri belli olur park yatakların en miniğini anne yanıda olabilirKızlar ya bişey danışacağım size ben doğumu daha öncede bahsettiğim gibi ankarada düşünüyorum şuan doğudayız eşimin işinden dolayı. Beşiğimizi aldık aslında ama doğum ankarada olacağı için ilk 2 ayda orda kalacağız yine beşikmi alsam yoksa babynest tarzı bişeymi alıp bebeği yanımda yatırsam bilemedimBu arada annemde kalacağım doğumdan sonra. Aslında reflü yatağı gibi birşeyde alabilirim yanıma yatırıp onuda kullanabilirim. Hangisini alsam bilemedim sizce napıyım ?
Bu sefer böyle oldu 20 günde bi çağırıyordu iki haftadır üst üste iptal oldu randevular yoğun bi doktor olunca bu tür sıkıntılarda oluyor maalesefBen 5 haftada 1 gidiyorum bir sıkıntın vs yoksa genelde boyle cagiriyor benim doktor cok uzun geliyor bana da
Artık haftaya kadar sabretcem İnşâAllah artmazBenim de oluyor canim.akintim sormustum doktorum normal demisti bilgin olsunsen yine de ihmal etme tabiki
İnşâAllah önemli bişey değildir çok yoğun aralıklarla gelmiyor ama insan korkuyor strese giriyorum hemen. Kontrolüm haftaya İnşâAllah enfeksiyon falan yokturBenimde akintim vardi iki gun once kontrole gittim normal saniodum ama doktorum hemen kesmemiz gerek akintiyi dedi. Fitil kullaniyorum. Korkuyorum arada su mu geliyor diye enfeksiyondanmis..
Meyveli soda gazoz zaten canim icme bence. Kolayla ayni sey. Gecen gun benimde canim cekti soguk soguk bir bardak kafama diktim. Bidaha icmedimBide bu ara aşırı derecede kola istiyor bi kaçkere yudum yudum içtim ama yok kana kana içesim geliyor kendimi durdurmak için meyveli soda içiyorum yararı yok ama zararlımıdır ki günde 1 tane içiyorum onu içmesem kolaya saldırıcam
İyi bari, çok geçmiş olsunEvet bende sürekli bi ağrı var çok şükür ki bebek iyi ama tedbir amaçlı progestan verildi .
Bazen 2 bazen 3 haftada bir gidiyorum.bu defa 3 hafta olacak yarin tam.yarin gidecegimKızlar kontrol süreleriniz aylık mı oluyor? Benim bu ay biraz geçecek doktorumun işi çıkmış haftaya gidicem arada detaylıya girmiştim birde fetal eko çok şükür bi sıkıntı yoktu ama alışık değilim ya bu kadar ara vermeye stres oldum. Doktoruma mesaj attım geç olmaz mı böyle yok yok bişe olmaz yazmış ☹
Sağol canımİyi bari, çok geçmiş olsun ❤
Anladim tabi beslenme tamamen aliskanlikla alakali ilerliyor haklisin.Ben cocukken hep diyet yaptim canim karbonhidratlari vucudu sindiremiyor demis doktorlar sonra cok alakasiz bir sey cikti o ayridaozaman cok isteyip yiyemeyince sonra tatli kurabiye pasta vs sonrasinda yiyemedim canim o yuzden oldum olasi zayiftim simdi tatli yedigimi gorenler sasirip kaliyor
Hahahahahah hic sorma tatliyla yikanabilirim o derece bugün cikolatam bitmis kudurdum sabahtan beriAnladim tabi beslenme tamamen aliskanlikla alakali ilerliyor haklisin.
Su tatli ve erkek bebek hurafesini dogruluyoruz seninle ben : )))
Ah oda kesmio ki sade soda içine ne koyarsam koyayım olmuyo neyse az kaldı kendimi tutmaya çalışayım ozamanMeyveli soda gazoz zaten canim icme bence. Kolayla ayni sey. Gecen gun benimde canim cekti soguk soguk bir bardak kafama diktim. Bidaha icmedimmaden suyu ic onun yerine limon sıkıp tatlandir cok faydali..
aynen ben de öyle olmuştm canım.. takma hiç sonra bunların yüzünden canımı sıktım diye üzülüyosun..
evett yaaa
ben de kangurumu yenidoğan aparatlı oldm inşallah yazın bol bol çıkar gezeriz bebişkolarla
ya canım bekle bence yine de 14 ü bile olsa 2 haftan oluyor ama sen yine de başka modelde bak olmadı onu alırsın hemen
ben de bu beşiği beğendm çilekten işte. ccanım bunlar kademeli ya bebek ayaklanınca en alta indirirsin yatağını mis gibi kullanır sorun yaşamazsın. 3-4 yaşındaykende bebeğin durumuna göre korkuluğunu çıkarırız işte
Eki Görüntüle 2242892
Bu modelin karyolasını bende çok beğendim büyük ihtimalle de onu alıcaz canım görünüşünü de çok güzel yarın öbür oda yaparsam yanına dolapları da ıstediğim gibi alabilirim
Aynen ben öyle yaptım park yatakta idare etsin zaten hiç bişeyin farkında olmayacak farkında olduğu dönem gelince oda yapıcam
Kuzum listeni bizimlede paylaş alışveriş konusunda en bilgilimiz sensin gecelik içinde ben dagide bir model beğendim sabahlıklı çok süslü aramadığımda. Atarım resminiDogum cantasi listesini yaptim sonundalistesiz hicbirsey yapamayanlardanim baya birşey konuluyormuş içine ya birde su fermuarli su gecirmez torbalardan ariyorum gören bilen varsa lütfen haber versin kendime hala hicbirsey almis degilim lohusa takimi ve pijamalari eminonunden bakayim diyordum gogus kremi kalkani vs son ay alirim indirim goremezsem biyerlerde korse falanda var daha bitmiyecek gibi geliyor
Aynen canım zevklerimiz aynı demekkiAyrıntılı doktorlarindan sonra yatakları da aynı olacak belki desene :)
Özelden yazdim canimKuzum listeni bizimlede paylaş alışveriş konusunda en bilgilimiz sensin gecelik içinde ben dagide bir model beğendim sabahlıklı çok süslü aramadığımda. Atarım resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?