2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
çanta da dahil gelecek 3 siparişim var ee ben alalı oldu 1 ay ama yola çıkalı çok oldu yoksa yollarm valla o ne öyle
Boyle bir soylenti var gercekmi degilmi yoksa onceden siparis verenlere oluyormu bilmiyorum aciklama yapılmış artik vergi alinacak diye ama yururluge girdimi bilmiyoruz suan vergi alinan da var alinmayanda umarim size denk gelmez

Boyle bir soylenti var gercekmi degilmi yoksa onceden siparis verenlere oluyormu bilmiyorum aciklama yapılmış artik vergi alinacak diye ama yururluge girdimi bilmiyoruz suan vergi alinan da var alinmayanda umarim size denk gelmez
aynen canım biraz araştırdım da 22 dolar altı olanlara 5.20 tl alınacakmış diyorlar gene öyleyse bi seferlik veririm artık da bir çanta parası daha veremem valla iyice sapıttılar gelse bakalım bi görücez 1 ay oldu ama gelen giden de yok bana

Bugun kizim okuluna ugradim bekleme salonunda 2 kadin vardi aa bebek var galiba vs vs dogum ne zaman dediler.kismetse mayis sonu dedim.
Yok yok degil gelir bu bebek karnin cok asagida diye ısrarla soyleniyorlar.istesem eylule kadar tutarimda bahar bebegi olsun diyorum dedim kafami telefona egdim.kaldi ki bebegi yutmusum gibi karnim memelre bitisik mide yok arada.

victoryvivi arkadasim cok gecmis olsun.herkes soylemis zaten havuc suyunu.bolca dinlen soluna yat gun icinde sık sık.stres olabilecegin herkes ve heryerden uzak dur.bebegin saglikla vaktinde gelsin ins

Zorla erken doğum yaptıracaklar insana. Ayy ne saçma bu insanlar yaa

Canım bu beşiğin adı ne ve fiyatı ne kadar bende çok beğendim

Kizlar bizim pano geldi.soranlar olmustu gorundugunden cok buyuk ve ışığını yakinca cok sirin oluyor.hastanede kapi susu evde gece lambasi olacak insEki Görüntüle 2242912 Eki Görüntüle 2242913
Canım bende bundan yaptırıcam ama ışıklımı yaptırsam ışıksızmı karar veremedim. Hangi sayfaya yaptırdın? bide hastanede kapı süsü olarak düşündüm bende ama eşim bunu nasıl asıcaz kapıya çivi lazım dedi oda olmaz senin bi fikrin varmı?

Aynen canım kesin öyle olur :)
Canım bu beşiğin adı ne ve fiyatı ne kadar bende çok beğendim
Canım çilekte bu yatak baby cotton karyola diye geçiyor çekmecesiyle birlikte 1000₺ civarı oluyor sanırım

destina_88 listeyi paylaşırmisin lütfen bizimle

Isikli yaptirmani tavsiye ederim du diktörtgen buyuk pillerden var 1 tane uzun zamam gider yani gece lambasi olarak kullanabilirsin.
Bende once nasil takarım kapıya diyordum aldigim sayfada hikayesinde paylasmis bir suru kapiya asma ornegi aklima gelmezdi gorunce mantikli geldi bana.

Asilo gorseller ve sizden gelenler diye hikayeler var sabitlenmiş bir bak oraya simdi anlatamam yazarak nasil astiklarini : ))

Gördüm canım inşallah bizde asabiliriz Ben bu sayfaya fiyat sormuştum 170 demişlerdi ışıksızları daha uygun ama ışıklılar daha güzel duruyo gerçekten

Gördüm canım inşallah bizde asabiliriz Ben bu sayfaya fiyat sormuştum 170 demişlerdi ışıksızları daha uygun ama ışıklılar daha güzel duruyo gerçekten
160a yaptirdim bende.isiksizlarin fiyatini hic bilmiyorum. Sadece madem para verecegim en azindan sonradan duvarda tablo gibi kalsin istedim : )

Feeling07 birsey diyecegim sana isiksizlar cok daha uygunsa alip 1 metre gun isi rengi led gecsen etrafindan basit bir duzeneklede pil yatagi yapabilirsin baglatisini.kizima ilkokulda led ve pil yatagi ile isikli semsiye yapmistim oradan geldi aklima.ben sana pil baglantisinin fotolarinida atarim ole birsey yapacak olursan

BEnimkide gelmedi hala

Yenidoğana yapılan çeşitli ritüelleri uygulayacak olan var mı? Açıkçası ağzına zemzem damlatmayı düşünüyorum bi de damağına hurma sürüyolarmış ama onu istemiyorum doğal da olsa meyve şekeri diye. Bi de sarımsak koklat dediler sarılık olmazmış baya da işe yarıyomuş asla sarılık olmuyomuş bebe öyle söylediler. Batıl ritüellere çok karşı değilim açıkçası zarar verecek bişey olmadıktan sonra siz ne düşünüyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…