2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlarr hastane odanızla ilgili bişey yapmayı düşünüyor musunuz? organizasyon veya kendinizz

Ben hastane için hiç bir şey yapmayacağım.
Eğer bir hazırlık yaparsam kendimi huzursuz hissederim. Benim düşüncem hele bi sağlıcakla hem ben hem evladım o doğum odasından çıkalım. Sonra eve geçince hepsi halledilir. Zaten süs, doğum hediyesi gibi şeyleri araştırdım. Hepsi en geç 2 güne gönderiyoruz dediler. Doğumu Allah 'ın izniyle atlatayım sonra hemen evimde ayarlarım süs işini .

Bunlar benim düşüncem:) farklı bir fikir olabilir.

Doğru canım çok mantıklı Ben bakarım eğer bebek arabasında rahatca oturtuluyorsa falan alırım ya içimde kalır yoksa valla olmadı 2. El satarım

Sen ne alcan canım model olarak

Ya ben de kamerayı alsam mı diyorum ? Sence ???
Markasini nete yazip arastir canim kullanisli ise al benim ihtiyacim yok almayacağım ben ev ufacik zaten simdilikte bizle yatacak hik dese duyarim ilerde odasini ayirdigimda alirim belki gerci ozamana da buyür ihtiyacim kalmaz

Markasini nete yazip arastir canim kullanisli ise al benim ihtiyacim yok almayacağım ben ev ufacik zaten simdilikte bizle yatacak hik dese duyarim ilerde odasini ayirdigimda alirim belki gerci ozamana da buyür ihtiyacim kalmaz
Ben de işe falan gitcem ya annem bakacak annem de kullanır ben de kullanırım ye dğşündüm

Ben de bu beşiği ve dolabıyla şifonyerini alıcam en çok bu içime sindi Büyüyen beşikleri hiç öneren olmadı bu daha mantıklı dediğin gibi. Baya büyüyene kadar bu odayı kullanırlar sonra zaten çocuk odası gibi daha farklı şeyler var onlardan ister bizim sıpalar kesin

Ben de işe falan gitcem ya annem bakacak annem de kullanır ben de kullanırım ye dğşündüm
Ben calismayacagim canim bebise bakacak kimse yok 2 yasina kadar ben bakarim sonra krese vermeyi planliyorum ondan ihtiyacta yokama sen calisicaksan al zaten ozledikce bakarsin

Kızlarr hastane odanızla ilgili bişey yapmayı düşünüyor musunuz? organizasyon veya kendinizz
Benim hastane sadece kendi yaptıkları süslemeyi kabul ediyor dışardan bi kapı süsü bile taktırmıyorlarmış. Kendi süslerini de çok beğenmedim ama mecbur artık

çanta da dahil gelecek 3 siparişim var ee ben alalı oldu 1 ay ama yola çıkalı çok oldu yoksa yollarm valla o ne öyle

victoryvivi geçmiş olsun canım arkadaşlarda hep söylemiş zaten havuç suyu diye şifa olsun inşallah dengelesin suyunu rahim ağzında sıkıntı yok diyi mi ?

Aman iyi ki bişey almamışım Dolar yükseldikten sonra ben uygun fiyatlı bişey zaten hiç bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…