2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yenidoğana yapılan çeşitli ritüelleri uygulayacak olan var mı? Açıkçası ağzına zemzem damlatmayı düşünüyorum bi de damağına hurma sürüyolarmış ama onu istemiyorum doğal da olsa meyve şekeri diye. Bi de sarımsak koklat dediler sarılık olmazmış baya da işe yarıyomuş asla sarılık olmuyomuş bebe öyle söylediler. Batıl ritüellere çok karşı değilim açıkçası zarar verecek bişey olmadıktan sonra siz ne düşünüyosunuz?

Onu eşime söyledim canım ama yapamam heralde dedi benimde aklıma geldi bence çokta zor değildir diye düşündüm

Bende zemzem damlatmayı düşünüyorum ama hurma ve zemzemi karıştırarak veriyolar genelde onu yaparmıyım bilmem. Bide maden suyundan çok az verirsen hiç gazı olmuyo diyolar ama ben bunu yapamam ya onun midesi ne ki zararı olur bence.

Zemzem surerim bende bir pamukla dudaklarina sanirim.digerlerini yapmam.

Onu eşime söyledim canım ama yapamam heralde dedi benimde aklıma geldi bence çokta zor değildir diye düşündüm
Biz kadinlar daha yetenekliyiz yemin ederim : ))aslinda cok basit 1 metre led isik alip birde pil yatagi aliyorsun zaten elektirici bagliyor dugmeli bir yatak sen etrafina çevirip yapistiriyorsun oldu bitti.esine de ki bebek ilkokula baslayinca durmadan proje istiyorlar ellerinden opecek yetenek gelistirmelisin : )))

Off o maden suyunu duymuştum ama asla yapmam. Beni bile mahvediyo fındık kadar mideye napar kim bilir

Ben 2-3 kez içtim evet çok sağlıksız ama zaten bulantım yüzünden berbat beslendim o dönem :/ bir de ben kendimi şöyle avutuyorum Sigarayı bıraktım ben Allah korusun ona da devam edebilirdim çünkü bırakamayan çok arkadaşım var

Haha haklısın canım öyle yapıyım en iyisi çünkü ledsizleri 120ye 130a falan yapıyolar genelde

Kizlar baya sayfa birikmiş okuyamadim.
Hala kuvet oyun halisi falan almadıysanız yarin bimde indirim var. Kataloğu bi inceleyin isterseniz

Haha haklısın canım öyle yapıyım en iyisi çünkü ledsizleri 120ye 130a falan yapıyolar genelde

Hesap bu 100tlye ışıksız pano yaptırdım

Canım baksana aynı sayfaya sordum bana 120 dedi niye böyle farklı fiyat veriyolar anlamış değilim ya

Eklentiler

• 7FAFB34C-F19E-49F5-BCDF-DE8BABC08D55.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu aralar gelir ozaman senin suren dolmadi dimi dolduysa anlasmazlik acmayi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…