Yenidoğana yapılan çeşitli ritüelleri uygulayacak olan var mı? Açıkçası ağzına zemzem damlatmayı düşünüyorum bi de damağına hurma sürüyolarmış ama onu istemiyorum doğal da olsa meyve şekeri diye. Bi de sarımsak koklat dediler sarılık olmazmış baya da işe yarıyomuş asla sarılık olmuyomuş bebe öyle söylediler. Batıl ritüellere çok karşı değilim açıkçası zarar verecek bişey olmadıktan sonra siz ne düşünüyosunuz?
Feeling07
birsey diyecegim sana isiksizlar cok daha uygunsa alip 1 metre gun isi rengi led gecsen etrafindan basit bir duzeneklede pil yatagi yapabilirsin baglatisini.kizima ilkokulda led ve pil yatagi ile isikli semsiye yapmistim oradan geldi aklima.ben sana pil baglantisinin fotolarinida atarim ole birsey yapacak olursan
Yenidoğana yapılan çeşitli ritüelleri uygulayacak olan var mı? Açıkçası ağzına zemzem damlatmayı düşünüyorum bi de damağına hurma sürüyolarmış ama onu istemiyorum doğal da olsa meyve şekeri diye. Bi de sarımsak koklat dediler sarılık olmazmış baya da işe yarıyomuş asla sarılık olmuyomuş bebe öyle söylediler. Batıl ritüellere çok karşı değilim açıkçası zarar verecek bişey olmadıktan sonra siz ne düşünüyosunuz?
Bende zemzem damlatmayı düşünüyorum ama hurma ve zemzemi karıştırarak veriyolar genelde onu yaparmıyım bilmem. Bide maden suyundan çok az verirsen hiç gazı olmuyo diyolar ama ben bunu yapamam ya onun midesi ne ki zararı olur bence.
Biz kadinlar daha yetenekliyiz yemin ederim : ))aslinda cok basit 1 metre led isik alip birde pil yatagi aliyorsun zaten elektirici bagliyor dugmeli bir yatak sen etrafina çevirip yapistiriyorsun oldu bitti.esine de ki bebek ilkokula baslayinca durmadan proje istiyorlar ellerinden opecek yetenek gelistirmelisin : )))
Bende zemzem damlatmayı düşünüyorum ama hurma ve zemzemi karıştırarak veriyolar genelde onu yaparmıyım bilmem. Bide maden suyundan çok az verirsen hiç gazı olmuyo diyolar ama ben bunu yapamam ya onun midesi ne ki zararı olur bence.
Bide bu ara aşırı derecede kola istiyor bi kaçkere yudum yudum içtim ama yok kana kana içesim geliyor kendimi durdurmak için meyveli soda içiyorum yararı yok ama zararlımıdır ki günde 1 tane içiyorum onu içmesem kolaya saldırıcam
Ben 2-3 kez içtim evet çok sağlıksız ama zaten bulantım yüzünden berbat beslendim o dönem :/ bir de ben kendimi şöyle avutuyorum Sigarayı bıraktım ben Allah korusun ona da devam edebilirdim çünkü bırakamayan çok arkadaşım var
Biz kadinlar daha yetenekliyiz yemin ederim : ))aslinda cok basit 1 metre led isik alip birde pil yatagi aliyorsun zaten elektirici bagliyor dugmeli bir yatak sen etrafina çevirip yapistiriyorsun oldu bitti.esine de ki bebek ilkokula baslayinca durmadan proje istiyorlar ellerinden opecek yetenek gelistirmelisin : )))
aynen canım biraz araştırdım da 22 dolar altı olanlara 5.20 tl alınacakmış diyorlar gene öyleyse bi seferlik veririm artık da bir çanta parası daha veremem valla iyice sapıttılar gelse bakalım bi görücez 1 ay oldu ama gelen giden de yok bana