Almadım canım videolarını izledm sorunluymuş falancanım farklı bi marka bu tarz kamera aldım bende geçenlerde görüntü kaliteside çok iyi telefona indirilen uygulamaları var resim video kaydedebiliyorsun, kamera yönünü telefondan saga sola yukarı aşagı oynatabiliosun 2 yönlü ses aktarımı fln baya başarılı buldumm :):)
özellikleri aynımıdır bilmiyorum gerçi eminönünde çok fazla seçenek vardı bize önerdiklerini aldık biz fiyatı gayet iyi geldi bana ama bimde kinin :)
saol canım güle güle kullanalım valla bazı yerlerde çok kalabalıkmışSevindim bulmana canim. Iyi gunlerde kullanin. Bende yolda giderken kalmamistir diye dusunurken markete giren ilk ben oldum. hic kimse yoktu :)
güle güle giysin inşallah yelek de gayet güzel benceSimdi geldim pikesini hic begenmedim cok kotuydu battaniyesi keza oyleydi alt acmasi fena deildi alinabilirdi ben aldigim icin almadim kuvet seti gozumun onunde kapis kapis gitti termometresini ben hem pahali hem kalitesiz buldum 15 20 tl falan olsaydi alirdim zibinlar dun ayni fiyata babymallde indirimdeydi o sebepten almadim sadece polar yelek aldim okadar cok uygundu giydirmesem bile hediye ederim birine dedim
Ayyy kıyamam Derine ,vursun annesini güm güm inletsinMasallahannesiii
Benımde öyleydi hep hatta ustlere vurunca dısardan ızlenıyor orası kalkıp ınıyor
bu mesajı yazdığım akşam arkadaşım size sürprizimiz var buluşalım diye aradı veeeesen de sürekli bahsettiğimiz ana kucaklarından alabilirsin. indirim bekliyoruz birkaç kişi burda. beşik pozisyonu alıyor altına kalın rahat bir şey serersen iki ay onda rahatça uyur geceleri de. daha sonra da günlük oturması yatması için kullanırsın, evde bir şeyin içine koyman gerekecek zaten. mesela yemek yaparken. bence babynest yerine bahsettiğimden alman daha kullanışlı olur.
sizle konuştuğumuz akşam bana hediye geldi bahsettiğimiz ürün ama indirime girmiş mi diye o kadar baktım ki hala bakarım gibi geliyor :) görürsem haber veririm mutlakaOzaman banada haber verirmisiniz indirime girdiğinde
Bana da attttEvet canım bende balık etliyimdir aslında ama popom göğüslerim kalçam falan büyüdü ama karnım büyümedi bi türlü bak özelden foto atayım sana :)
Ben termometre alcamda daha iyi birsey alirim ya bu elimde kalcak gibiydigüle güle giysin inşallah yelek de gayet güzel bencetermometre de bana gereksiz geldi ya küvet valla iyi oldu cidden gideri falan da var giderli küvetler daha pahalı oluyor
Yaaaa ne tatlilar gule gule kullan bende cok istiyorum vallabu mesajı yazdığım akşam arkadaşım size sürprizimiz var buluşalım diye aradı veeee
çok mutlu oldum ya.
Attım canımBana da atttt
Bebegi once getirdiler arkadasim bi 20 dk sonra geldi odaya giyinip falan hazir gelmisti ama oda tiklim tiklim annesi durdu bebegin basinda da Allahtan kimse minciklamadi sonrasi da malum sanki oraya sohbete gelmisler sinir olduk resmen neyse umarim bana denk gelmez zaten agresifim birini doverim gibiya canım devlette nasıl bılmem ama ozel hastanede yaptıgım ıcın soyluyorum sen emzırırken mılletın ne ısı var kı yahu? Oyle sacmalık olurmu ? Mesela ben dogumdan cıktım odaya aldılar kımse gırmedı ıkı hemsıre benı guzelce gıydırdıler ıc camasırıma pedıne kadar hatta tacımıda taktılar kafama sacımı duzelttıler guldurduler falan :) sonra yakınlarım odaya geldı erkeklerde vardı ama ben musaıttım bebegımde gormustum oda gıyınıp geldı hemen herkes baktı ellemedıler tabı kı :) erkekler hayırlı olsun dedı cıktı erkekler dedıgım esımın abısı enişte babam falan yanı uzak kımse yok...sonra hemsıre seslı bagrarak hadı bakaaaaaalım herkes dısaaaarı dedı annemı bıle bende annem kalsın dedım herkesı cıkardı :)) yanı ne alaka mememe bakıp napcak mıllet ben kovarım zatenhahah bunda da ramazan zaten cok gelen olmaz eve gelırler bayramda dıye dusunuyorum :)
ben hamılelık oncesı gıydıgım bedenı aldım ınsallah sorun yasamam
evet allah razı olsun ya. birileri bir şeyin ucundan tutunca baya rahatlıyor insan. inşallah en yakın zamanda indirime girer ya da biri hediye eder de sen de güle güle kullanırsın ❤Yaaaa ne tatlilar gule gule kullan bende cok istiyorum valla
Hediye cok zor ya biz indirim kovalamaya devam en kotu ne kadarsa verip alcaz zaten gule gule kullanilsin mutlulukla saglikla canimevet allah razı olsun ya. birileri bir şeyin ucundan tutunca baya rahatlıyor insan. inşallah en yakın zamanda indirime girer ya da biri hediye eder de sen de güle güle kullanırsın ❤
sabah kalktım normalde tepınırdı allah allah dedım ses yok actım bebek muzıgı benımkı basladıAyyy kıyamam Derine ,vursun annesini güm güm inletsin
O daha degısıkmı gıyınıp gelmıs ben odamda gıyındımBebegi once getirdiler arkadasim bi 20 dk sonra geldi odaya giyinip falan hazir gelmisti ama oda tiklim tiklim annesi durdu bebegin basinda da Allahtan kimse minciklamadi sonrasi da malum sanki oraya sohbete gelmisler sinir olduk resmen neyse umarim bana denk gelmez zaten agresifim birini doverim gibis beden mi aldin ama sen +9la falan bitirirsin bana s olurmu ki
Tesekkur ederim canim. Sizde iyi gunlerde kullanin.hayırlı olsun canım.
Bende biberon aldım yedek dursun birde iyisinden alırım. Küvetin fiyatı iyiymiş görümcem bende var veririm dedi almadım bende
Nevresim takımı lcwdakiler daha güzel bence indirimde şuan 40-50 ₺ civarında
Gule gule kullan canim. Hamileyken bebege hediye gelmesi cok mutlu ediyor insani. Bizede dayimiz alcakmis bekliyoruzbu mesajı yazdığım akşam arkadaşım size sürprizimiz var buluşalım diye aradı veeee
çok mutlu oldum ya.
Benim annem doguma gelmez ama ben cok guzel cirkeflesebiliyorum kimsenin o an oyle bir sey yapabilecegini sanmamsabah kalktım normalde tepınırdı allah allah dedım ses yok actım bebek muzıgı benımkı basladıablası gıbı cıkolata, muzık hassas noktaları galıba
Sen isime karar verdın mı yazdın da ben mı unuttum acabab12 ıyı cıktı ama benım bu aralar hafızama bıseyler olduuuu
O daha degısıkmı gıyınıp gelmıs ben odamda gıyındımayrıca hemsırenın cıkarması lazım zaten afedersın okuz degıller ya erkegın ıcerde ne ısı var hayırlı olsun der cıkar. Bız cok yakınımızsa esım kapıdan hayırlı olsun dıyor ne gerek var yanı :) olmadı annen fln soyler sen soylersın cıkarmısınız dıye :))))) dert edecegım son sey
Yok canım benım genel dar kalıpta bedenım M bedendı bende m aldım dogum yapmadan once olsa s alırdım sonucta hemen eskı hale gelemeyız zayıflama surecı var bence sen s beden al...
Ya pardon canım onu unuttum ben.. hayır sen gerılme dıye annen soylesın dedım yoksa sende soylersın cıkarmısınız dıye. Hatta hemsıreye soylersın emzırırken kımseyı ıstemıyorum dıye :)))) ben soylemıs olabılırım suan hatırlamıyorumBenim annem doguma gelmez ama ben cok guzel cirkeflesebiliyorum kimsenin o an oyle bir sey yapabilecegini sanmamacarim agzimi yumarim gözümü s beden cok sikarsa diye korkmuyor degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?