2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Almadım canım videolarını izledm sorunluymuş falan Sonra annem bakacak nasılsa paronayak olmayayım şimdiden dedim

güle güle giysin inşallah yelek de gayet güzel bence termometre de bana gereksiz geldi ya küvet valla iyi oldu cidden gideri falan da var giderli küvetler daha pahalı oluyor

bu mesajı yazdığım akşam arkadaşım size sürprizimiz var buluşalım diye aradı veeee

çok mutlu oldum ya.

Eklentiler

• IMG-20190306-WA0006.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 74
güle güle giysin inşallah yelek de gayet güzel bence termometre de bana gereksiz geldi ya küvet valla iyi oldu cidden gideri falan da var giderli küvetler daha pahalı oluyor
Ben termometre alcamda daha iyi birsey alirim ya bu elimde kalcak gibiydi evet giderliymis kuveti ve oyun halısını alanlar cok sansli

Bebegi once getirdiler arkadasim bi 20 dk sonra geldi odaya giyinip falan hazir gelmisti ama oda tiklim tiklim annesi durdu bebegin basinda da Allahtan kimse minciklamadi sonrasi da malum sanki oraya sohbete gelmisler sinir olduk resmen neyse umarim bana denk gelmez zaten agresifim birini doverim gibi s beden mi aldin ama sen +9la falan bitirirsin bana s olurmu ki

evet allah razı olsun ya. birileri bir şeyin ucundan tutunca baya rahatlıyor insan. inşallah en yakın zamanda indirime girer ya da biri hediye eder de sen de güle güle kullanırsın ❤
Hediye cok zor ya biz indirim kovalamaya devam en kotu ne kadarsa verip alcaz zaten gule gule kullanilsin mutlulukla saglikla canim

Ayyy kıyamam Derine ,vursun annesini güm güm inletsin
sabah kalktım normalde tepınırdı allah allah dedım ses yok actım bebek muzıgı benımkı basladı ablası gıbı cıkolata, muzık hassas noktaları galıba
Sen isime karar verdın mı yazdın da ben mı unuttum acabab12 ıyı cıktı ama benım bu aralar hafızama bıseyler olduuuu
O daha degısıkmı gıyınıp gelmıs ben odamda gıyındımayrıca hemsırenın cıkarması lazım zaten afedersın okuz degıller ya erkegın ıcerde ne ısı var hayırlı olsun der cıkar. Bız cok yakınımızsa esım kapıdan hayırlı olsun dıyor ne gerek var yanı :) olmadı annen fln soyler sen soylersın cıkarmısınız dıye :))))) dert edecegım son sey
Yok canım benım genel dar kalıpta bedenım M bedendı bende m aldım dogum yapmadan once olsa s alırdım sonucta hemen eskı hale gelemeyız zayıflama surecı var bence sen s beden al...

Tesekkur ederim canim. Sizde iyi gunlerde kullanin.
Oraya da bi bakayim Fiyati iyiymis.

Kizlar bir haftadir uykuya doyamiyorum yorgun gibiyim sizde de oluyor mu boyle?? Agirlastim sanki simdiden

Benim annem doguma gelmez ama ben cok guzel cirkeflesebiliyorum kimsenin o an oyle bir sey yapabilecegini sanmam acarim agzimi yumarim gözümü s beden cok sikarsa diye korkmuyor degilim

Benim annem doguma gelmez ama ben cok guzel cirkeflesebiliyorum kimsenin o an oyle bir sey yapabilecegini sanmam acarim agzimi yumarim gözümü s beden cok sikarsa diye korkmuyor degilim
Ya pardon canım onu unuttum ben.. hayır sen gerılme dıye annen soylesın dedım yoksa sende soylersın cıkarmısınız dıye. Hatta hemsıreye soylersın emzırırken kımseyı ıstemıyorum dıye :)))) ben soylemıs olabılırım suan hatırlamıyorum kendımden beklerım aynı sekılde bende konu kızımsa kralını tanımam Acarım agzımı :)

Bılemedım canım zaten zayıfmıssın olur gozunde buyutme o gobek gıdecek bebıs cıkacak kanaman vs odem hepsı gıdecek gobus sonecek :) merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…