2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Erkek canım ama karnım kız karnı gibi
anlatınca bende kız mı acaba die düşündüm ama o da cok farkediyo gerçekten :):)

tam ters bi örnek aklıma geldi Burcu Esmersoy u erkek bekliyorlarmış o zmn ultrason fln yok tabi dio annemin karnı top gibiymiş dio herkes erkek olucagımı düşünmü, bütün bebek kıyafetleri vs maviymiş oyuzden böle erkek gbi büyüdüm diye esprili bi şekilde anlatıyordu :):)

Nevresim.takimini hic begenmedim ben bizim pazarda bile o fiyata ondan iyileri var fiyati uygun olsa alirdim ama almadim biberon ve kuvet seti birde oyun halisi sabah acilir acilmaz bitmis ben almistim diye bakmadim gercide
Oyun halısı bende alayım dedim baktım kalmamış. Sağlık ocağına gidiyordum geç kalırım diye girmedim çok kalabalıktı. Biberon aldım sadece. Diğer şeylerin kalitesi pek hoş değildi. Eşime diyeyim akşam baksın başka BİM'lere. Civilde de oyun halısı şuan indirimde bi bakmak lazım.

Sabah sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledi küçücük bi cihazla ya ne güzel eve alsak mı böyle bişey
Birde tetanoz aşısı olmayacağıma dair yazı yazıp imza attım. Dacavit ve d vitamini damla verdi. Bol bol yemek ye dedi çok düşmüşsün Doğumdan sonra kötü olursun vücudunun biraz yağlanması laxım et ye pekmez ye dedi. Et ağzıma süremiyorum görüntüsü bile Tvde görmeye bile dayanamıyorum. Birde kan verdim idrar tahlili olmuyormuş bizim sağlık ocağında İstanbul'un göbeğindeyiz birde

Benim ablamın karnıda top gibiydi resmen ama kızı oldu hiç alakası yok demekki :) baktınmı fotoya :)

Benim oldugum saglik ocagi yapiyor heryer farkli demekki cok garip :S

Merhaba arkadaşlar bu yamuna korseden alan arkadaslar vardi yada baska marka farketmez suan 9 kilo aldim tahminim bir bu kadar daha alacagim yonunde bu korsenin bedeni ne olmali kadinlar gunune ozel indirim ve ucretsiz kargo yapmislar ama bedene karar veremedim simdiden cevap verenlere teşekkürler

Ben aldim oyun halisi hediye olarak alicaktim bulsaydim bulamadim

Bence de oyle ilkinde hatta sadece ısımlı cıkolatamı hazırlattım gelene okadar ben doguma gırerken esımle kardesım odayı pembıs balonlrla suslemısler bıseyler yapmışlar onu bıle sonradan fark ettım :)) kapı susunu hastane yapıyor zaten evımdekını goturmemıstım yıne aynı ısımlı cıkolatamı alırım gıderım evıme gelene mevlut yapılınca ıkramlarım hedıyelerım olacak zaten... asırı abartılı masalar suslemeler konseptler falan ne bıleyım :) yıne seven yapsın tabı :)

Sen neden tetanoz olmadin ki canim et aseriyorum resmen danayi kesip versinler nerdeyse cig yicem ki bu arada daha oncesinde et yemeyenlerdenim ben yumurtaya dokunamiyorum ve doktorum israrla yiceksin diyor ama yesem aninda kusarim eminim süt içmiyordum zaten onu artik sikinti etmiyorum kalsiyum ilaci aliyorum cünkü idrar tahlili bizim burdaki saglik ocagida yapmiyor ondan randevu alcam yanma var yine niye oluyor bilmiyorum

Aaa ne kadar guzel biz ekstra para verecegiz birde ona

Bizim arkadas cok zorlanmisti o konuda kiz tesettürlü oda agzina kadar dolu kimse de cikmiyor cocukda ac en son cikinda doyurayim cocugu diye bagrindi sonrada kiza gonul koydular saka gibi
ya canım devlette nasıl bılmem ama ozel hastanede yaptıgım ıcın soyluyorum sen emzırırken mılletın ne ısı var kı yahu? Oyle sacmalık olurmu ? Mesela ben dogumdan cıktım odaya aldılar kımse gırmedı ıkı hemsıre benı guzelce gıydırdıler ıc camasırıma pedıne kadar hatta tacımıda taktılar kafama sacımı duzelttıler guldurduler falan :) sonra yakınlarım odaya geldı erkeklerde vardı ama ben musaıttım bebegımde gormustum oda gıyınıp geldı hemen herkes baktı ellemedıler tabı kı :) erkekler hayırlı olsun dedı cıktı erkekler dedıgım esımın abısı enişte babam falan yanı uzak kımse yok...sonra hemsıre seslı bagrarak hadı bakaaaaaalım herkes dısaaaarı dedı annemı bıle bende annem kalsın dedım herkesı cıkardı :)) yanı ne alaka mememe bakıp napcak mıllet ben kovarım zaten hahah bunda da ramazan zaten cok gelen olmaz eve gelırler bayramda dıye dusunuyorum :)
ben hamılelık oncesı gıydıgım bedenı aldım ınsallah sorun yasamam

Benim oldugum saglik ocagi yapiyor heryer farkli demekki cok garip :S
Evet ya çoğu merkez yapıyormuş şuan bi sıkıntım yok su içmeye çalışıyorum ama İnşâAllah gizli bi enfeksiyon yoktur.
Hastane konseptlerini bende yapmicam. Zaten kimsem yok burda herkes şehir dışında. Eşimin akrabalarından da bi kaç kişi gelir anca diye düşünüyorum hiç o kadar masrafa gerek yok ama güzel bi kapı süsü yapmayı düşünüyorum
Doktorum yaptırma erken doğumu tetikliyor dedi korktum bende ısrar edemedim. Bulantı ilacı konusunda da doktor iç bişe olmaz diyordu ben tedirgindim birde öyle bi muhabbetimiz olmuştu güvenmiyorsun bana demişti kendisi doçent olacak yakında :) şimdi zofer vazgeçilmezimiz:) İnşâAllah bi sıkıntı çıkmaz aşı olmadığım için. Normalde et bende çok severim yumurtada ama çok nadir. Zofer içince geçen haftasonu dışarda temiz bi yerde kırmızı et yedim. Anca dışarda yiyorum. bugün yumurta yedim domates sosuyla falan olunca yiyebiliyorum. Süt içemiyorum. Kan ilacı içemiyorum. Decavite yeni başladım. İnşâAllah biraz kilo alabilirim

Bizim arkadas cok zorlanmisti o konuda kiz tesettürlü oda agzina kadar dolu kimse de cikmiyor cocukda ac en son cikinda doyurayim cocugu diye bagrindi sonrada kiza gonul koydular saka gibi
Ne gerek var ya bizde erkekler çok girmez odaya kapıdan hayırlı olsun der çıkarlar. Bazıları hiç girmez bile. Ben bi ameliyat oldum babamla annem gelmişti adamcağız koridorda oturmuştu eline gazete almış okuyordu canım ya:) ki bu sefer emzirme olacak İnşâAllah herkesin içinde zor olur. Allahtan kalabalık yapacak kimse yok bizde.

Yine indirime girer belki acele etme Doğumdan sonrada alabilirsin internetten bende normal korse var ameliyat sonrası almıştım onları giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…