Bizim arkadas cok zorlanmisti o konuda kiz tesettürlü oda agzina kadar dolu kimse de cikmiyor cocukda ac en son cikinda doyurayim cocugu diye bagrindi sonrada kiza gonul koydular saka gibiEvet bide bi gün kalınıyo genelde ve onda da bebeğinle ilgileniyosun ona kavuşmanın şaşkınlığı vs. İnşallah çok gelen olmaz hastaneye bide ben şahsen emzirirken kimsenin olmasını istemiyorum sadece eşim olsun yanımda bu bize özel bişey çünkü eş dost akraba mememi görmek zorunda değil.
Ayy hadi insallah
Eşim çeviriyor evi Allah razı olsunDikkat et canım sen genede olmadı ütü ve ev temizliği için yardım al doğuma kadar
Simdi geldim pikesini hic begenmedim cok kotuydu battaniyesi keza oyleydi alt acmasi fena deildi alinabilirdi ben aldigim icin almadim kuvet seti gozumun onunde kapis kapis gitti termometresini ben hem pahali hem kalitesiz buldum 15 20 tl falan olsaydi alirdim zibinlar dun ayni fiyata babymallde indirimdeydi o sebepten almadim sadece polar yelek aldim okadar cok uygundu giydirmesem bile hediye ederim birine dedimyok nevresimler öyle değildi twety falan sevmiyorum zaten çok daha tatlış desenleri vardıbattaniyeye pek bakmadım ama ince bir şeye benziyordu pikede baya kalitesiz geldi
Bana gun sayiyorsun heralde diyen var o kadar büyük karnim ilk 3 ay sadece cok belli olmuyordu okadarAaa benim de karnım çok buyuk
3-4 Aydan beri belli
Hatta geçen eğitime gittim
Benden ileri haftalar vardı
Eğitimde bana en ileri sensin heralde dediler
Benim de kız bebeğim
Valla büyük konuşmayayım ama herkes gönül koyabilir umrumda olmaz ben bebeğim önemli olan. Düzgünce derim ben bebeği emziricemde herkes çıkabilirmi diye. Millet o an öyle bi odaklanıyoki memeye emcekmi emmicekmi memesinin ucu varmı süt geliyomu vs hiç kimseyi ilgilendirmez bu.Bizim arkadas cok zorlanmisti o konuda kiz tesettürlü oda agzina kadar dolu kimse de cikmiyor cocukda ac en son cikinda doyurayim cocugu diye bagrindi sonrada kiza gonul koydular saka gibi
Maşallah ben bu durumda olsam ev ayaklanır gider eşim çorap çekmecesini açıp çorabını alıp geri kapatmaz düşün. Ama benimde artım annem allah razı olsun evime 5 dk uzaklıkta ve sağlıklı olduğu müddetce her işimi yapar. O yüzden allah dengeliyor galiba :)Eşim çeviriyor evi Allah razı olsun
Nevresim.takimini hic begenmedim ben bizim pazarda bile o fiyata ondan iyileri var fiyati uygun olsa alirdim ama almadimhayırlı olsun canım.
Bende biberon aldım yedek dursun birde iyisinden alırım. Küvetin fiyatı iyiymiş görümcem bende var veririm dedi almadım bende
Nevresim takımı lcwdakiler daha güzel bence indirimde şuan 40-50 ₺ civarında
Ben onceden kötü olcam hastane de kimseyi istemiyoruz diye ona ragmen gelen olursa da artik kapida beklesin ne diyimValla büyük konuşmayayım ama herkes gönül koyabilir umrumda olmaz ben bebeğim önemli olan. Düzgünce derim ben bebeği emziricemde herkes çıkabilirmi diye. Millet o an öyle bi odaklanıyoki memeye emcekmi emmicekmi memesinin ucu varmı süt geliyomu vs hiç kimseyi ilgilendirmez bu.
Ben de öyle düşünüyorum onun için hazırlık yapmaya gerek duymuyorum canım bakalım fikrim değişmezseEvet bide bi gün kalınıyo genelde ve onda da bebeğinle ilgileniyosun ona kavuşmanın şaşkınlığı vs. İnşallah çok gelen olmaz hastaneye bide ben şahsen emzirirken kimsenin olmasını istemiyorum sadece eşim olsun yanımda bu bize özel bişey çünkü eş dost akraba mememi görmek zorunda değil.
Fotoğraf da ben ayrıca yaptırmayacaktım kardeşimin makinesi var onunla çekeriz falan dedik hastane paketimde varmış detayları konuşmadım doğum anı mı oda mı bilmiyorum :)Benim arkadaslarim biz herseyini hazirlayalim yapalim dedi ona ragmen istemedim cunku ben hastaneye kimsenin gelmesi taraftari degilim biraz bende bebekte toparlanalim ondan sonra gelsin kim geliyorsasadece fotograf cekimi yaptiricam hatira kalsin diye
Seninki daha mantıklıBen onceden kötü olcam hastane de kimseyi istemiyoruz diye ona ragmen gelen olursa da artik kapida beklesin ne diyim
iç karnımız darmış demek ki :))Aaa benim de karnım çok buyuk
3-4 Aydan beri belli
Hatta geçen eğitime gittim
Benden ileri haftalar vardı
Eğitimde bana en ileri sensin heralde dediler
Benim de kız bebeğim
Benimde göbeğim hiç yok 4 aylık gibi aynı her gören alla alla neden böyle acaba bebek kesin küçük doğar diyolar. Bende yoo bebek gününden önde gidiyor diyorum yani her şeye dicek lafları var. Çünkü insanların psikolojisi bozuk ve resmen sözleriyle saldırıyolar insana hep olumsuz negatif yönde. Bu yüzden evden çıkmamaya çalışıyorum insanları görmemeye çalışıyorum. Genelde görenler aa daha hiç karnın yok ama sen gör 6. Aydan sonra bi anda şişceksin diyolar. Şişceksin ne demek ya? Balonmuyuzki? Bu cümlede bile artniyet var.
Ne düşüncesiz insanlar var ya Allahım resmen sınav gibilerBizim arkadas cok zorlanmisti o konuda kiz tesettürlü oda agzina kadar dolu kimse de cikmiyor cocukda ac en son cikinda doyurayim cocugu diye bagrindi sonrada kiza gonul koydular saka gibi
Valla büyük konuşmayayım ama herkes gönül koyabilir umrumda olmaz ben bebeğim önemli olan. Düzgünce derim ben bebeği emziricemde herkes çıkabilirmi diye. Millet o an öyle bi odaklanıyoki memeye emcekmi emmicekmi memesinin ucu varmı süt geliyomu vs hiç kimseyi ilgilendirmez bu.
Evet benim de annemin çok hastalıkları varMaşallah ben bu durumda olsam ev ayaklanır gider eşim çorap çekmecesini açıp çorabını alıp geri kapatmaz düşün. Ama benimde artım annem allah razı olsun evime 5 dk uzaklıkta ve sağlıklı olduğu müddetce her işimi yapar. O yüzden allah dengeliyor galiba :)
Evet canım bende balık etliyimdir aslında ama popom göğüslerim kalçam falan büyüdü ama karnım büyümedi bi türlü bak özelden foto atayım sana :)benim bi kuzenimin bırak 4 ayı sıfrdı karnı resmenn :)
son ayında azıcık çıkmıştı ki kız da kilolu fln deil 36 38 beden bi kız :)
herkesin yapısı bünyesi farklı işte ama insanlar moral bozucak illaa
at canım bakimm :) sen kız mı bekliyordun erkek mi ?Evet canım bende balık etliyimdir aslında ama popom göğüslerim kalçam falan büyüdü ama karnım büyümedi bi türlü bak özelden foto atayım sana :)
Allah sağlık versin tüm annelere aynen canım. Düzenli erkekleri çok severim bende oğlumu öyle yetiştiricem allah izin verirse erkektir yapmaz diye düşünmüyorum asla yemek yapmasını bile öğreticem inşallah içinde istek olurda öğrenir :)Evet benim de annemin çok hastalıkları var
Hergün bir doktorda
Sanırım dengelemiş evet :)
Erkek canım ama karnım kız karnı gibiat canım bakimm :) sen kız mı bekliyordun erkek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?