2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bizim arkadas cok zorlanmisti o konuda kiz tesettürlü oda agzina kadar dolu kimse de cikmiyor cocukda ac en son cikinda doyurayim cocugu diye bagrindi sonrada kiza gonul koydular saka gibi

yok nevresimler öyle değildi twety falan sevmiyorum zaten çok daha tatlış desenleri vardı battaniyeye pek bakmadım ama ince bir şeye benziyordu pikede baya kalitesiz geldi
Simdi geldim pikesini hic begenmedim cok kotuydu battaniyesi keza oyleydi alt acmasi fena deildi alinabilirdi ben aldigim icin almadim kuvet seti gozumun onunde kapis kapis gitti termometresini ben hem pahali hem kalitesiz buldum 15 20 tl falan olsaydi alirdim zibinlar dun ayni fiyata babymallde indirimdeydi o sebepten almadim sadece polar yelek aldim okadar cok uygundu giydirmesem bile hediye ederim birine dedim

Eklentiler

• IMG-20190308-WA0016.webp
    126,6 KB · Görüntüleme: 41
Aaa benim de karnım çok buyuk
3-4 Aydan beri belli
Hatta geçen eğitime gittim
Benden ileri haftalar vardı
Eğitimde bana en ileri sensin heralde dediler
Benim de kız bebeğim
Bana gun sayiyorsun heralde diyen var o kadar büyük karnim ilk 3 ay sadece cok belli olmuyordu okadar

Bizim arkadas cok zorlanmisti o konuda kiz tesettürlü oda agzina kadar dolu kimse de cikmiyor cocukda ac en son cikinda doyurayim cocugu diye bagrindi sonrada kiza gonul koydular saka gibi
Valla büyük konuşmayayım ama herkes gönül koyabilir umrumda olmaz ben bebeğim önemli olan. Düzgünce derim ben bebeği emziricemde herkes çıkabilirmi diye. Millet o an öyle bi odaklanıyoki memeye emcekmi emmicekmi memesinin ucu varmı süt geliyomu vs hiç kimseyi ilgilendirmez bu.

Eşim çeviriyor evi Allah razı olsun
Maşallah ben bu durumda olsam ev ayaklanır gider eşim çorap çekmecesini açıp çorabını alıp geri kapatmaz düşün. Ama benimde artım annem allah razı olsun evime 5 dk uzaklıkta ve sağlıklı olduğu müddetce her işimi yapar. O yüzden allah dengeliyor galiba :)

Nevresim.takimini hic begenmedim ben bizim pazarda bile o fiyata ondan iyileri var fiyati uygun olsa alirdim ama almadim biberon ve kuvet seti birde oyun halisi sabah acilir acilmaz bitmis ben almistim diye bakmadim gercide

Ben onceden kötü olcam hastane de kimseyi istemiyoruz diye ona ragmen gelen olursa da artik kapida beklesin ne diyim

Ben de öyle düşünüyorum onun için hazırlık yapmaya gerek duymuyorum canım bakalım fikrim değişmezse
Fotoğraf da ben ayrıca yaptırmayacaktım kardeşimin makinesi var onunla çekeriz falan dedik hastane paketimde varmış detayları konuşmadım doğum anı mı oda mı bilmiyorum :)

Ben onceden kötü olcam hastane de kimseyi istemiyoruz diye ona ragmen gelen olursa da artik kapida beklesin ne diyim
Seninki daha mantıklı kim gelir kim gelmez hiç kestiremiyorum valla benim çok akrabam yok zatende eşiminkilerden kimler gelir bilmiyorum ama her emzirceğim zaman çıkartırsam odadan çok duran olmaz heralde

Aaa benim de karnım çok buyuk
3-4 Aydan beri belli
Hatta geçen eğitime gittim
Benden ileri haftalar vardı
Eğitimde bana en ileri sensin heralde dediler
Benim de kız bebeğim
iç karnımız darmış demek ki :))
bence güzel bişey ama bazı insanlar moral bozmasa olmazzz :)

benim bi kuzenimin bırak 4 ayı sıfrdı karnı resmenn :)
son ayında azıcık çıkmıştı ki kız da kilolu fln deil 36 38 beden bi kız :)
herkesin yapısı bünyesi farklı işte ama insanlar moral bozucak illaa

Ne düşüncesiz insanlar var ya Allahım resmen sınav gibiler

bende aynı fikirdeyim kimsenin yanında gögsümü açıp bebegimi emziremem görmesinler onlara ne yani çıkarırım herkesi dışarı anne kayın valide vs de dahil buna :) yanımda illa biri olcaksa eşim olsun ötesine gerek yok :):)

Evet benim de annemin çok hastalıkları var
Hergün bir doktorda
Sanırım dengelemiş evet :)

Evet canım bende balık etliyimdir aslında ama popom göğüslerim kalçam falan büyüdü ama karnım büyümedi bi türlü bak özelden foto atayım sana :)

Evet benim de annemin çok hastalıkları var
Hergün bir doktorda
Sanırım dengelemiş evet :)
Allah sağlık versin tüm annelere aynen canım. Düzenli erkekleri çok severim bende oğlumu öyle yetiştiricem allah izin verirse erkektir yapmaz diye düşünmüyorum asla yemek yapmasını bile öğreticem inşallah içinde istek olurda öğrenir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…