2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben termometre alcamda daha iyi birsey alirim ya bu elimde kalcak gibiydi evet giderliymis kuveti ve oyun halısını alanlar cok sansli
bence çok gerekli değil canım termometre ya ne işe yarıyor ki tam olarak oyun halısı ben hepsiburada da görmüştm bitane baykuşlu falan kenarları kapalıydı o daha hoşuma gitti onu alıcam oda 59 tl di

Valla şeytan diyo gizlice bi çivi çak haha yok ya asarız bi şekilde herkes nasıl asıyo doğru değilmi onuda eşim düşünsün ben doğumu düşünürken bide onu düşünemem
Kapı süsünü büyük bir tülün ya da kurdelenin üzerine sabitleyip kapıya önden arkadan geçirerek bağlayabilirsin belki. Bak aşağıdaki gibi

Kızlar kapı süsü alan var mı ya da kendisi tasarlayan? Ben yarın bu tür şeylerin satıldığı bi yere gidicem nasipse kendim yapayım değişik olsun istiyorum

Benim normalde de kimseye eyvallahim yoktur o.zaman daha bi hircin olurum sanirim. yanimdakilere sabir diliyorum bana bidaha s bedene donemeyecekmisim gibi geliyor ya ondan s beden korse diyince bi garip geldi

Kızlar kapı süsü alan var mı ya da kendisi tasarlayan? Ben yarın bu tür şeylerin satıldığı bi yere gidicem nasipse kendim yapayım değişik olsun istiyorum
Ben sıkılıyorum yapamiyorum bu tarz seyler ama bir silikon tabancası ile mucize yaratanlar var gercekten hayranım

bence çok gerekli değil canım termometre ya ne işe yarıyor ki tam olarak oyun halısı ben hepsiburada da görmüştm bitane baykuşlu falan kenarları kapalıydı o daha hoşuma gitti onu alıcam oda 59 tl di
Odanin nemini falan olcmek.icin iyi oluyor canim.ben.istiyorum uyguna düzgün birsey bulursam senin gordugun de uygunmus ben e bebekten almistim.indirimden.

kızlar iyi geceler, yemekten sonra karnı acıyan (sancı gibi) var mı? yemek yedikten sonra böyle tüm karnımda acıma sancı gibi oluyor bir süre, sonra geçiyor? neden olabilir, normal mi?

Kizlar bir haftadir uykuya doyamiyorum yorgun gibiyim sizde de oluyor mu boyle?? Agirlastim sanki simdiden
Ben varım ,hergün öğlen 2-4 arası kesin uyuyorum dışarı işim yoksa.Hiç memnun değilim bu durumdan ama kafaya taktığım çok şey var beynim yorgun, bedenim yorgun

Ben varım ,hergün öğlen 2-4 arası kesin uyuyorum dışarı işim yoksa.Hiç memnun değilim bu durumdan ama kafaya taktığım çok şey var beynim yorgun, bedenim yorgun
Ben de aşırı yorgun hissetmeye başladım sokakta yürürken kendi vücudum ağır geliyo. Gerçi hiç bu kadar şişman olmamıştım ondan farklı geliyo olabilir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…